Heart Chat Bubble

Man blir rädd

Eller rädd kanske bara är förnamnet. Känns inte alls kul att gå in på Aftonbladet och läsa att ett ny skottlossning har skett i Malmö och att en till har dött. Usch så hemskt. Snart vågar man inte åka dit längre!


Död

Det är precis vad jag känner mig just nu. Haft ett rejält kondis pass på träningen, puhhh. Men det är så grymt skoj att träna :) Så nu ska jag mysa med min man och kolla på film. Sen försöka komma i säng tidigt :) eh..... Lycka till kanske? ;)


Tisdagar = fotbollsträning

Yeeees! Tisdag igen, vilket innebär fotbollsträning med super laget :) är lika taggad som vanligt och taggar mig själv med musik på toan från min spotify lista! Wopp woop.


Sådär jaaaa

TITTA VAD JAG KAN! Jag har fixat designen (dock är det säkert as många som har denna, men det skiter jag i) och nu funkar äntligen, ÄNTLIGEN mitt kommentarsfält. Grymt! Så nu kan ni börja kommentera igen, ni som känner för det :) Fast.. Det där med att ha en header, det är lite krångel för mig, för jag vet inte vad jag ska ha på den redigt. Så den får helt eneklt bara vara vit och helt allmänt tråkig tills jag kommer på vad jag ska ha.


Kaoooooos

Min blogg är kaos för tillfället. Kommentarsfältet funkar inte och min design vill inte som jag vill. VAD ÄR DETTA?

Räkningar

Det här med räkningar är ju bara för jävla tråkigt. Men ändå sånt som måste göras. Ska hoppa upp ur sängen nu och fixa dom sista som ska betalas sen ska jag försöka få kontakt med rapunzel och se om dom kan hjälpa mig med mitt hår :)


Maratooooon

Jag och hjärtat har fast and furious maratoooon. Kollar på alla filmerna. Vi kan ju ändå inte sova :)


Jag är helt såld

på smilgropar!! Hur sjukt läcker är det inte? Ahhhh så hott. Jag skulle mer än gärna vilja ha det. Så är det något jag skulle göra så är det såna. Vet någon om det går att göra smilgropar i Sverige? :)

 


VAD ÄR DET SOM HÄNDER

Okej.... Nu är jag helt piss off på kommentarsfältet. Varför in i självaste kejebwkwoecbsksje@ funkar det inte?!! Om någon villig snäll själ vet varför så kan ni väl skriva till mig på min FB - Michaela ängel hjärta Karlsson heter jag där. Behöver typ all hjälp jag kan få!!


Mammor och minimiodeller

Va tycker ni egentligen om det programmet? (mammor och minimiodeller)! Jag tycker det är rätt så sjukt. Tycker synd om dom små söta töserna som ska behöva bli rakade på benen? Alltså snälla, det måste väl finnas gränser?! Man ska låta sina barn vara barn så länge som dom kan, tycker iaf jag. Man vill ju ha en barndom att kunna prata om för sina barn sedan när dom växer upp.

"mamma vad gjorde du när du var i min ålder" - jag var en minimodell, jag fick mina ben rakade i din ålder. Ehhh?!


Denna reklam

Kan man älska reklam på TV? Jag gör inte det iaf. För det är verkligen störande och absolut störande är det när det kommer samma reklam typ 7 gånger?!!!! Arggggggh


Zlatan hit och Zlatan dit

Visst att han är jävligt duktig på att lira fotboll, det kan väl ingen så gott som neka till! För han är grym. Men hans attityd som han har, den får mig att vilja spy!! Han går runt på planen som han vore den person som satt högst upp i världen. Men jag tycker inte att han är det. Jag tycker inte att han är världens bästa fotbolls spelare. För en spelare ska väl ändå kunna springa utan boll och hjälpa sitt lag, fast å andra sidan... Dessa divor som tror dom är mer än alla andra borde komma ner lite på jorden. Man kan inte bara tro att man är något för man häver in mål efter mål det handlar också om att hjälpa och ställa upp för laget. Man ska göra sig förtjänt av att kallas för världens bästa fotbolls spelare.. Hoppas Zlatan fixar lite vett i skallen tills sommaren, för annars tycker jag han kan sitta på bänken ;)


1 2 3 4 5 6 månader

Idag har jag och mannen i mitt liv hela 6 månader tillsammans
Du är det vackraste i mitt liv och det bästa som jag någonsin haft och kommer ha, du är allt för mig.


Under ombyggnad

Som ni ser håller min blogg på att få en helt ny design. Det går rent ut sagt åt helvete och just nu orkar inte jag sitta och pilla med den mer, för känner bara hur jag blir mer och mer förbannad haha. Så ni får stå ut med att den ser ut som den gör. Ska fixa den när jag får lite mer MOTIVATION!!! :) Men nu ska väl iaf kommentars fältet funka hoppas jag på :)

Det var väl ett jävla velande

... på MIG!! Angående det här med min hårfärg. Nu har jag fått för mig att jag ska behålla min hårfärg som jag har och köpa ett clips sett, för då kan jag ha i löshåret som jag har nu med lim till vardags och sen när det är speciella tillfällen kan jag bara trycka i clipsen. Låter helt super bra enligt mig :) för då kan jag fixa och trixa med mitt hår och alla dess uppsättningar som jag vill :) Har hittat en perfekt färg som ser ut som min, och hoppas hoppas att den är som min också!!!! :) ska beställa det idag (måndag) när jag vaknar och har tillgång till datorn :)

P.S säg inget till min man, han kommer så gott som ha ihjäl mig ;) haha. HEJ ÄLSKLING!!



Solglasögon med kedja

Vart fan rent ut sagt hittar man dessa läckra solglasögon? Bara känner att jag måste ha ett par till sommaren!! Och då är det verkligen ett MÅSTE.

 


Linas matkasse

Vad tror ni om linas matkasse? Är det någon som testat, är det bra och värt det? :)


Kommentera

Min vän Emma berättade för mig att det inte gick och skriva kommentarer på min blogg?! Nähääää.. Och det stämde ju att det inte du funkade. Vet inte alls vad som har hänt. Men ska försöka fixa till det problemet imorgon, och sedan ska jag fixa hela min blogg design också :) vill ju att den ska va enkel och snygg!


Så sjukt gott


Bilder från igår

Kom och tänka på en tjej igår som hade en tröja på sig som det stod - idag är jag perfekt på en perfekt dag, hahahaha alltså?!

Sen är det ju inte varje dag man sitter i en tvättstuga på förfest med galna skåningar och det händer allt från himmel och jord haha ja nu när jag tänker efter var kvällen redigt grym!

Nu ska jag väcka min man så vi kan trycka i oss pizza!!!!!!!


Välkommen bakfylla

Kvällen igår var sjukt bra och då menar jag förfesten och tiden hos teddys pappa som innehöll spel och sedan tiden på pavvan. 18års festen vi var på var så gott som skrattretande haha. Ännu en ute kväll då alla är trevliga :)

Ligger i soffan nu helt död. Ska trycka i mig jordnöttsringar för att senare äta bakfylle pizza!!! Ahhhhhhhh så flötigt gott.


Laddat upp med maaaat

Har precis slängt i oss tacos, jammmi! Nu ska jag dunka musik och duscha och göra mig redo för 18 årsfest. Wopp wopp. Hörs imorgon, eller... Slänger upp en bild sen när jag är klar och kanske bilder under kvällens gång. Ha en bra lördag alla läsare :)

MAN SKA INTE LEKA MED MATEN!!!


Sjukt bra film

Nu är det äntligen dags att försöka sova. Så jag kan slå mina Converse skor i taket ikväll hela natten lång!! ;)

Har precis kollat klart på en sån sjukt bra film som jag verkligen kan rekommendera att ni ska kolla på om ni inte redan sätt den :)


Taggar party


Lyx middag

Har precis ätit hur jävla god mat som helst med mitt hjärta. Idag blev det laxfileer, hasselbakspotatis, lax sås, sallad, vitlöksbröd och äppel/curry sås. Fyyyyyyy satan så gott!!!! Jag kan laga mat jag ;) det måste va min dolda talang som smugit sig fram efter att jag träffade Teddy :)

Nu ligger jag i matkoma på soffan, puhhhhh.


Besviken

Usch vad besviken man blir när det skickas fel varor :( hade beställt en skit snygg läcker spets klänning men fick ist en helt annan, skorna, väskan och mina jeans var inte alls som jag hade tänkt mig så det åker tillbaka. Men mina linnen och koftor passade sjukt bra :) är super nöjd med det!


Skicka tillbaka och hämta nytt

Ska hoppa upp till Preem nu och skicka tillbaka jackan jag inte var nöjd med från Gina. På köpet ska jag hämta ut mitt HM PAKET!!!!!! ihhhh. Återkommer strax vad som finns i :)


Snyggt blogg

Vad tycker ni om bloggs nya första sida? Jag tycker det är stilrent och snyggt :)


Så läckra

Jag har fått mer och mer tycke för jeans. Är väl så att man växer med åren som går. Men att det skulle ta 23 år innan jag började använda jeans är väl lite väl ;) haha. Men bättre sent än aldrig.

Har hittar dessa godingar hos Gina!


En ny helg

Ännu en helg som är mer än välkommen. Ikväll ska vi nog bara mysa och ta det lugnt, sen imorgon ser det ut som vi taggar party och på söndag är det pizzakäk och mys dag. Låter inte det som en helt underbart bra helg?! Det tycker iaf jag :)


Som sagt

Visste att inte vi skulle kunna somna i tid eftersom vi somnade när vi skulle vila och sov i nästan 4 timmar. Vi är inte så smarta jag och min man ;) så nu ligger vi här och myser och pratar om allt mellan himmel och jord. Jävligt mysigt måste jag säga att det är :)


Torsdags mys med hjärtat


Fotboll är livet, fotboll är bäst


Godmorgon på nytt

La oss och vilade förut men simmade visst och vaknar nu. Haha härligt jobbat. Vet iaf vilka 2 som inte kommer somna ikväll.

Ska slänga i mig en macka nu sen tagga träning!!!! Har fortfarande lite ont. Men ska va med och göra det jag kan :) älskar att träna med det nya laget. Dom ger mig motivation :)


Underbara morgon

Fått frukost på sängen av mitt fina hjärta, han är bra han. Till och med bäst :)


Bästa julkalender är tillbaka 2012

JAAAA, yes yes yes!! Jag bara älskar mysteriet på Greveholm. Vem gör inte det liksom?! Julen 2012 är det tillbaka som årets julkalender. Kommer lätt sitta fast klistrad framför tv:n då julkalender kommer rulla igång. För detta är min favvo!!!


Visa din kärlek till den du älskar

Eftersom jag har sömnproblem inatt tydligen så har jag passat på ett göra ett litet fult kärlekskort till min älskling som jag ska ställa i badrummet så han kan se och läsa det imorgon när han vaknar :)

Visa din kärlek varje dag till dom du älskar och håller kärt. Vi lever i en sjuk värd, så ta vara på varje sekund, minut, timma, dag, vecka, månad och år du får med dom du älskar. Livet är för kort för att det ska slösas bort. VÅGA VISA KÄRLEK VARJE DAG OCH INTE BARA PÅ SPECIELLA UTSATTA DAGAR (alla hjärtans-dag, fars-dag, mors-dag tex) visa kärlek alltid!!!


Tidsfördriv i hopp om att bli trött


Hej

Hej hej hej visst är jag söt? Sötast? Sluuurp!


Slut på PF

Jaha och så var det slut för denna onsdag för PF, eftersom min man kom hem från sin fotbollsträning precis. Men skönt att ha han hemma :) hihi.

Nu ska vi bänka oss i soffan framför TV:N och kolla på fotbollen mellan Barca och Real. Haha vi är verkligen rediga fotbolls nördar. Sommaren med fotbolls EM ser vi fram emot iaf :)


Mys tröja

En mys tröja från BikBok som jag inte skulle tacka mej till att hänga in i garderoben :)


PF

Har PF (pojkvänns fritt) i ca2 timmar. Så vad passar inte bättre då än att ta en lång varm dusch, sätta på sig myskläderna, göra goda smarriga mackor och mysa ner sig i soffan och kolla på en redig tjejfilm. Det är vad jag tänker göra, och vad jag 10 av 10 gånger gör då jag har PF. Man måste ju passa på hehe.


Ikväll får det bli den här filmen, som är sjukt bra enligt mig.

Skickas tillbaka

Som ni vet var ju inte jag helt nöjd med jackan som jag beställde. Så ska skicka tillbaka den idag. Fast vet att jag kommer ångra mig till en liten del på en och samma gång haha. Velig tjej! NEJ, den ska tillbaka så är det bara :)

Nu ska jag äta frukost, super goda knäckebröd med massa gott :) Sen fixa massa papper hit och dit.


Aj aj aj aj aj

Jävla fan!!! :( att skjuta och inte har kommit igång med fotbollen ännu är rätt idiotiskt att ta i så mycket. Då händer det att man skadar sig i låret. FAN FAN FAN OCH FAN IGEN! Hoppas att det "läker" så jag kan träna på torsdag igen. Vill ju så gärna det :)

Har iaf skrivit på för Gärsnäs AIS ikväll. Wähääääääy :) kan man bli mer skåning nu? Bara skånskan som fattas haha.

Nu ska jag mysa med min underbara pojkvän. Sen krypa ner i sängen och hoppas på ett mirakel under natten angående mitt lår, man måste ju hoppas på det bästa :)


Kontraktskrivande och fotboll

Drar och tränar med mitt nya fotbolls lag som är helt underbart :) ska skriva på för som också!!!!!

DET GÅR BRA NU


Cancerfonden

Idag har jag skänkt min älskade, vackraste, bästa och saknade farmor en minnesgåva hos cancerfonden. JAG SAKNAR DIG VARJE DAG!

Stöd Cancerfonden du också.


Okej

Har varit kass på att blogga idag. Kan ha varit för jag sov till 2?!!! Men det fick jag eftersom jag somnade vid halv 6 imorse. Sömnproblem... Bla bla bla bla!

Har precis ätit min måltid för dagen. Och måste bara säga guuuuud så gott det är med knäckebröd med Philadelphiaost, skinka och gurka.


Ska sätta i mitt löshår i skallen nu och bli människa igen ;)


Äntligen klar

Har legat i sängen och kämpat ihop ett nytt tränings schema eftersom mitt förra inte passade in nu när jag börjat spela fotboll igen. Det tog bara 1,5 timme att fixa ihop det, puuuuh! Men nu är jag nöjd och redo till tusen :) För övrigt... Ska jag skriva på för Gärsnäs AIS imorgon, ihhhh lycka!! Nu säger en trött Michaela godnatt.


Han är död, DÖD

Visste ni att Adolf hitler är död? Jag trodde att han levde och satt i en fängelsehåla under jorden. Han tog visst livet av sig 1945, hahaha jaja man lär sig något nytt varje dag!


Besviken på den nyinköpta jackan

Minns ni att jag hade hittat en skit snygg???!! jacka på GINA? Hämtade ut den förut, men fy vad jag blev besviken när jag kom hem och öppnade den. Så antigen ska jag försöka sälja den lite billigare eller så ska jag skicka tillbaka den.

Ledsen man blir när saker kommer hem och inte alls ser ut som dom gör på hemsidan. Eller är det bara jag som är töntig som Teddy säger, för han tyckte jackan var fin. Men det är ju trots allt jag som ska ha den på mig :)


Handboll

Hej hej hallååååå. Nu mår jag lite bättre än innan:) har fått prata ut med mamma och pappa idag och fällt en massa tårar haha. Har verkligen världens absolut bästa mamma och pappa som alltid finns där och ställer upp. Älskar verkligen dom miljoner varv runt jorden och tillbaka :)

Nu sitter jag och mitt hjärta bänkade framför tv:n och kollar på handboll. HEJA SVERIGE! Dock fattar jag inte ett skit haha. Men offrar mig att kolla på det för min mans skull ;)

Har precis ätit knäckebröd och pirog mmmm gott :) Teddy där emot har ätit tomtegröt med SAFTSOPPA? Aldrig varit med om någon som har så konstiga mat idéer för sig haha. Han är så söt mitt hjärta :)


Barnmatsdieten

Tror ni att det funkar? Jag är lite sugen på att testa det faktiskt. Och nej nu menar inte jag att jag ska leva på det utan har lagt upp det på ett snyggt och smidigt sätt tillsammans med min träning.

Jag menar vem älskar inte MOSAD MAT?! ;)


Måndag morgon

Hade ställt klockan på 9 och vaknade 5 min innan. Har haft en redigt hemsk natt och verkar som det kommer fortsätta ett tag till, smärtorna i revbenen har inte släppt ännu så där av har jag beslutat mig för att inte ge mig ut och springa. För det säger väl sig självt? Har ändå fullt upp att göra idag.

- få ordning på allt med alfa-kassan.
- följa med Teddy till körskolan.
- rensa min garderob lite.
- söka jobb.
- sätta i mitt löshår.
- gå ut och gå senare om smärtan släpper.

Det märks att det är MÅNDAG MORGON! Måndagar måste verkligen vara den värsta dagen på veckan. Seg, jobbig och allmänt cp. Skärp dig måndag. Bli lite mer happy.


Sover jag?

Känns som jag skriver detta inlägg i sömnen. Är inte redigt klar i huvudet och ögonen går i kors. Vaknade för ett tag sedan av sådana smärtor i revbenen. Fyfan för detta alltså :( ligger ihop rullad som en boll i sängen och försöker massera revbenen i hopp om att smärtan ska försvinna. Men inget tycks hjälpa :( helt seriöst gör det så ont så jag gråter. Det ska väl inte va såhär? Någon som varit med om liknande. Jag blir ju lite rädd måste jag säga..


Smääääärta

Smärta är bara för namnet. Har redan gått och lagt mig och klockan är inte ens 12. När hände det senast att jag la mig såhär tidigt? Måste varit innan jag åkte ner till Skåne och träffade sjusovaren Teddy ;) innan gick jag alltid och la mig runt 8-10 och vaknade VARJE morgon vid 9. Vill att det ska va så igen!

Fast nu ikväll har jag redan lagt mig för att jag har en sådan djävulsk smärta i mina revben. Det värker verkligen och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Vill bara slita ut dom så det slutar att göra ont!!!! På köpet har jag fått i mig en ynka Billys panpizza idag. Skit dag :(

Som tur är har jag min ögonsten som är världens bästa!! Hade aldrig klarat mig utan honom. Mitt hjärta, älskar dig över allt annat i världen.


Klockan står på 09.00 imorgon har jag mycket att göra. Så nu ska jag försöka sova och hoppas på att dessa jävla värkar i revbenen släpper.... :( Godnatt.


Ingen pizza utan pommes

Vad är en pizza utan pommes? Ingen pizza alls. Håller ni inte med mig?!! :) jag bara älskar pizza med extra pommes och sås på och sallad. Hur jävla gott som helst. Ahhhhh. Med utan tvekan är denna pizza min favvo.


Nytt till köket

Har hittat ur läckra tallrikar på Ikeas hemsida som jag så gärna skulle vilja ha. Dom är enkla och snygga. Kanske ska önska mig dom i födelsedagspresent eftersom jag snart fyller år :)


Snöööööö... Eller?

FB blir bombat med snö statusar och alla verkar helt piss off för att det är snö. Haha what?! I Simrishamn finns det då ingen snö. Det är grönt på marken :) vilket jag tycker är underbart. För tycker inte det behöver komma någon snö eftersom det inte kommit någon under hela vintern.


Shopping beroende

Jag lider verkligen av eller med (hur säger man?!?!!) iaf handlar det hela om att vara SHOPPING BEROENDE! Och då snackar jag inte om att tex beställa en liten sak då, en då, en då. Utan det är typ högar med kläder. Tacka gud för att jag inte gillar höga summor på kläder. Utan använder mig mer av HM och Gina. Liksom... Varför slösa pengar på något dyrt när det är billigt? ;) man får ju mer för pengarna när det är biligt! Det gäller att tänka smart haha, och sen ska man ju faktiskt också trivas i kläderna man har på sig! Skapa din egna stil och bara va dig själv :)

Jag är inte ett dugg avis på dom människor som köper dyra väskor hit och dit, skor, kläder och vad det allt nu är dom köper. Vill dom göra det så låt dom gå göra det. Jag har aldrig varit någon "märkes slyna" och kommer aldrig bli. Trivs i mina kläder från hm och Gina och det tänker jag fortsätta med :)

Men nu över till det hela. KAN NÅGON FÅ STOPP PÅ MITT SHOPPING BEROENDE?! Beställer kläder ibland för så sjukt höga summor så jag blir rädd för mig själv nästan. Och det kan ju inte vara bra med tanke på att jag ens inte har jobb. Eller?! Har hur som fått mig en liten återställare. Varför vet jag dock inte. Men det är väl något som jag tagit åt mig av helt enkelt. Och det var väl ändå då fan på tiden så att jag själv insåg vad som händer innan jag hamnar i Lyxfällan haha nej så illa är det inte.

Men jag får sluta tänka "nu har jag ju haft dom kläderna ett tag, dags att köpa nya! Åhh jag har inget att ha på mig till festen på lördag, för jag kan ju inte ha samma kläder som jag en gång innan har haft på en fest" SKÄRP DIG MICHAELA!! Det är normalt att ha samma kläder som du haft på en annan fest och som din pappa alltid säger "DU HAR KLÄDER SÅ DET RÄCKER ICH BLI ÖVER, DU FÅR SNART ÖPPNA EN LOPPIS"


Är ni likna shopping beroende som mig?


Loppis/secondhand i Simrishamn

Eftersom jag inte har något att göra om dagarna ännu så har jag gjort en loppis/secondhand sida på facebook för området Simrishamn med mig som Admin, haha?! Jag hoppas att det kommer vara till någon nytta iaf och att folk kommer att tycka det är bra :) det är ju iaf populärt i Småland så hoppas att Simrishamnsborna är lika sugna på det också ;) Har suttit och pillat med det ett tag så nu är jag trött. ZzzzZZZZzZzzzZ! Godnatt :)


MC DONALDS

Fattar inte själv varför jag sitter och googlar på DONKEN MAT när jag vet hur himla sugen jag blir på det så fort jag bara ser det, jammmiiii!! Jag gillar absolut bäst MC CHICKEN & MC CHICKEN JUNIOR! Så gott så det knullat i munnen när man tar första tuggan. Åh vad jag vill ha mat nu.

Vad gillar ni bäst på donken? :)


Som ett argt bi-iii-i-iiiiiii-ii-iiiii

Har inget att göra och bara känner hur wahhhhhh livet suger för tillfället. Haha fan vad jag klagar?!! Men allt har sin anledning och en stort fet förklaring till varför och om människor bara fattade varför skulle även säkert dom förstå. Sen finns det vissa människor som inte fattar ett skit. Som bara lever i sin jävla bubbla utan att ens förstå sig på andra. Såna människor klarar jag inte av, det bara är så!

Men efter regn kommer solsken, och bakom allt mörker finns det ett ljus. Och... Det är ju alla motgångar i livet man tar sig igenom som gör en till en starkare människa. Så det finns ju ändå nått bra bland det dåliga för tillfället :) har ju min man, familj, släkt och vänner som finns vid min sida. Fast STOPP! Vänner.. Dom vänner jag har är lätträknade på EN HAND! Dom närmaste då, dom som faktiskt bryr sig och hör av sig. Dom håller jag hårt i :)

Jaja nu ska jag sluta babbla och gå ner i tvättstugan och hämta upp all tvätt. Sen lär jag somna gott i soffan framför en film med mitt finaste hjärta som betyder allt för mig!!! :)


Ge mig ett jobb

Känns som jag håller på att gå in i väggen. Dels för att jag inte har något jobb och sedan för att alfa-kassan strular till det varje månad för mig :( allt känns bara så hdtacölbgeazjycczldzj!!!

Jag vill ha ett jobb, ett fast jobb!!!!! NU!!! Allt skulle vara tusen gånger så lättare då. Ibland ångrar jag att jag inte skötte mig i skolan och verkligen tog tag i den. Så jag hade haft en utbildning. Fast å andra sidan har jag klarat mig mer än bra utan utbildning :) Och plugga har aldrig varit något för mig. Jag har erfarenhet av lite allt möjligt. Så.... Vad fan är det jag väntar på?!

TA TUMMEN UR RÖVEN NÄSTA VECKA MICHAELA KARLSSON OCH SÖK JOBB! För......


aLike

Igår innan jag skulle somna hittade jag en mycket rolig app! Nämligen aLike. Man lägger in en bild och sen kommer det upp vem man är lik. Både jag och Teddy fick oss ett gitt skratt när detta kom upp... Hahahaha


Tvätt lördag

Idag har vi tvättdag. Fyfan vad tråkigt. Ibland bara önskar man att tvätten kunde tvätta sig själv. Fast vi har ändå rätt kul när vi tvättar. Dock måste vi gå ner för 6 trappor sen låsa upp 7 dörrar för att komma till tvättstugan. Och det är alltid samma visa från Teddys håll "vilken grad ska det vara på, vart ska jag lägga och hälla i detta, kan man tvätta detta ihop" haha ja typ något i den stilen. Ni fattar. Fast jag är glad att han hjälper till att tvätta är ju inte alla killar som gör det. Så jag ska inte klaga :)


Dreglaaaaaar

Skulle göra vad som helst just nu för att få en sådan här chipspåse!!! Är så jävla sugen rent ut sagt på såna chips så det bara dreglar i munnen på mig.


Nya hårfärgen

Har bestämt mig för vilken hårfärg jag ska ha :) har fått hjälp av min man också. Kommer bli jätte bra till sommaren och sådär :) men får vara röd i skallen ett tag till. Dock börjar den röda färgen gå ur. Men det gör ju absolut inget. Men tanke på att det kommer bli lättare att färga håret sedan då! Åhhhh vad jag vill ha sommar NU!

Den färg blir det


Tatuering

Jag har en tatuering på min arm som jag skäms över och är HELT TOTALT JÄVLA MISSNÖJD MED haha! Så nu har jag tänkt redigt länge på hur jag ska göra med den och har beslutat mig för att tatuera över den till något så mycket snyggare, nämligen 3 rosor. Dock vet jag inte om jag ska ha dom i färg eller bara i svart/grå, ni kanske har förslag på den fronten? :)

Inte världens bästa bild, men är iaf dom 3 rosorna som jag tänkt mig! Kommer bli dö snyggt.


Morötter och en spelandes pojkvän

Ja... Såhär ser det ut hos oss en fredagskväll som denna. Jag ligger i soffan och äter morot och Teddy sitter vid datorn och spelar "ett för våldsamt" spel haha.


Inte mycket till bloggande

Jag är kass på att uppdatera idag :( jag vet!! Men har inte alls varit på humör! För känns som nästan allt precis går emot mig idag. Och sen känner jag mig trött och hängig. Ska blogga lite senare. För nu ska jag vila. Hoppas alla mina läsare mår bra :)


AHHHHHHHH

VILL BARA SKRIKA RAKT UT OCH SLÅ SÖNDER NÅGOT JUST NU!!!! HATAR OCH DÅ VERKLIGEN MENAR JAG ATT JAG HATAR ALLT SOM HAR MED ARBETSFÖRMEDLINGEN, ALFA-KASSAN OCH FÖRSÄKRINGSKASSAN ATT GÖRA!!!!!


Sova är skönt, det skönaste

Jag är redan vaken?! Och klockan är halv 10?!! Vad liksom... Hände? Haha. Brukar alltid sova till 1-2 annars. Ett mirakel har inträffat, typ ;) men jag måste ändå säga att jag är hur trött som helst. Det kan jag dock inte neka. Men är bra om jag börjar komma upp på morgonen. Fast.... Sova kommer ju alltid vara det skönaste som finns. Undra egentligen varför? :)


Ett bara måste ha

Klickade nyas in på Ginas sida och såg att dom hade fått in en sådan dunder snygg jacka. Som jag bara MÅSTE ha. Så den får följa med på min inköpslista hos Gina :) Frågan är bara vilken färg?!


Död

Det är mitt ord just nu haha. Kan inte röra mig!! Har sjukt ont i låret, men nu är det bara att kämpa på med all träning :) Nästa vecka ska jag skriva på för Gärsnäs AIS :D


Så trött

Ligger i soffan och har matkoma och är helt sjukt trött. Ska träna om 2 timmar, och bara känner hur jag inte kommer att orka det och hur TUNGT det kommer vara att springa idag :( usch! Kan någon ge mig lite motivation till att orka träna vid halv 8, SÅ GE MIG DEN NUUUU!


Åhhhhhhh

Jaha ja, nu har den äckligt dumma träningsvärken kommit till mig :( Kan knappt stå upp idag haha. Hur ska det gå ikväll när jag ska lira fotboll igen?! Aj aj aj!


Förlorad människa

Vissa folk är bara så FÖRLORADE, haha fyfan, ett gott skratt får man sig iaf. Godnatt :)


Nytt från Gina tricot


På väg till min brevlåda


Sånt man blir glad av

Sånt här gör mig så himla super glad :) Så himla gullig!! Att folk jag inte känner läser min blogg och verkligen gillar den! Åhhh det var så roligt att höra, att jag bara ryste i hela kroppen!!! Nu fick jag ännu mer motivation till att fortsätta att blogga :) Detta gjorde min kväll när jag sitter i lägenheten helt ensam och bara glor. Tack tack tack :)


Val av hårfärg/löshår

NU, ja nu jävlar iii.. Haha nej, men jag behöver seriös hjälp nu angående val av färg. Så nu är det tänka att ni ska BOMBA mig med en massa kommentarer och skriva vilket nummer ni tycker jag ska ha på min nya hårfärg! OK? Gooood :)

1


2

3

4

Kina food

Har idag för första gången i mitt liv ätit Kina mat! Och jag kan inte säga att det var äckligt men inte heller "WOW" utan mer lagom :) det tar nog ett par gånger innan man lär sig att äta Kina mat. Speciellt jag som är så kräsen för "nytt" haha. Men det kommer väl med åren :) det godaste var friterade bananerna med sirap och glass! Fy saaaaatan vad gott, men usch så onyttigt! Men ibland får man ju ;)


Kiss och bajs

Igår när jag satt på toa, så satte jag som vanligt på VATTENKRANEN, idag gjorde jag likadant. Men då kom jag och tänka på varför? Varför vi tjejer sätter på vattenkranen när vi ska kissa och bajsa?! Är det för att man inte vill att någon annan ska höra det man gör på toan eller är det för att det inte ska vara tyst, eller vad är egentligen anledningen till varför vi gör så? Haha det är egentligen lite lustigt gjort av oss. Men egentligen ska det inte behövas eftersom vi ALLA går på toa och bajsar, det är ju liksom mänskligt! Jag ska iaf försöka att träna bort mitt "sätta på vattenkranen när jag ska göra mina behov på toan" ;)


Ingen träningsvärk.... Än så länge

WOW! Känner inte av någon träningsvärk än så länge, helt underbart. Trodde inte jag skulle kunna röra mig idag eller ens få arslet ur sängen. Men där hade jag lite fel. Bara peppar peppar ta i träd att inte träningsvärken kommer senare, för imorgon ska jag på fotbollen igen med det super goa gänget :)

Nu ska jag gå upp och äta frukost, sen samla ihop lite motivation till att gå ut en runda :)


Ångrar inget för 1 sekund

Hade träning vid halv 8. 3 timmar innan satt jag redan med alla fotbolls kläder på mig och nervös som en jävla jävel haha. Sprang omkring i lägenheten som en yr höna! Väl vid 18:13 begav vi oss bort mot planen, ihhhhhhh!! Var det så farligt egentligen? Haha verkligen inte nu i efterhand. Alla i laget var så himla gulliga och snälla. Så kände genast mig enormt välkommen och jag kommer absolut fortsätta att spela!!!! :) sådan lycka det var att få spela fotboll igen.

Vi har ätit kyckling och bakpotatis, sjukt gott! Men nu är jag så gott som död haha. Imorgon väntar världens största träningsvärk genom tiderna, men det är det absolut värt till etthundra :)


Jag vill och inte vill

Jag vill så jävla träna fotboll men samtidigt inte. Har ingen kondition och har inte tränat på över 1 år! Känns lite sådär. Sen är jag så jävla nervös också så jag håller på att bajsa på mig. Jag känner ingen, vad ska alla tycka? Kommer ens någon prata med mig? Tusen funderingar i huvudet nu, BLIR GALEN!!!!!!!


Today is the daaaaay

Dagen är kommen då jag vid 19.30 ska befinna mig på en grusplan och träna fotboll med helt okända människor som jag aldrig har träffat. ihhhhhh, då har man faktiskt all rätt att vara nervös! Och ja.... Nervös är nog bara mitt förnamn just nu. Men fy vad kul och underbart det ska bli att träna fotboll igen :) det är verkligen en sådan stor LYCKA!! Åh hoppas mitt knä håller, så för all del önska mig lycka till och håll tummarna!!! :)


HAHAHHA DAGENS

Sitter och kollar på idrottsgalan så kommer PRINS CARL-PHILIP ut på scenen, då säger Teddy: ÄR DET KUNGENS SON?!!!!

HAHAHAHHAHAHAHHAHAHA!


Honey 2

Om ni inte har kollat på honey 2, så för fan göööööör det!! Så sjukt bra film och man blir sjukt sugen på att börja dansa igen, ihhhhhhh!!


Mamma Mia

Hur fantastisk är inte denna film?! Åhhhh jag bara älskar den så var tvungen att ladda ner den och kolla på den!! :)


Lite senare

Jag är en ärlig människa så nu ska jag vara ärlig angående det där med att komma upp imorse. Det gick rent åt helvete att komma upp vid 9. För vaknade vid halv 8 och mådde så djävulskt illa så ville bara spy. La mig ner och vilade en stund och somnade om i någon timma.

Nu känns allt mycket bättre :) så nu ska jag ge mig ut på mitt första träningspass, pusch, puuuuusch!


Kroppen är byggd för att jobba, det är bara vi människor som är lata..


Hur velig får man bli

Ligger i sängen och funderar på vilken hårfärg jag egentligen ska ha. Jag har verkligen stora feta problem med att välja. Jag vill ha rött hår som jag samtidigt vill ha ljust hår (och då snackar jag inte om ett fjortis blonderat hår, utan mer naturligt) och sedan utöver det vill jag också ha ljusbrunt hår. HUR SVÅRT SKA DET BEHÖVA VA?!

Det är nu ni alla mina söta läsare ska vara till hjälp och komma med era förslag på vad jag ska ha för färg i skallen innan jag blir gaaaalen. Ok? ;)


Sängram och sängbord

Yes yes yes! Äntligen har vi hittat sängram och sängbord, precis sådant vi vill ha också. Klickade nyss hem det på blocket av 2 jätte snälla människor. Åh hoppas vi kan hämta det i veckan eller till helgen. Ska bli så jävla skönt att slippa ligga på golvet haha.

Allt är i svart/brun färg och i MALM serien från Ikea! Så snyggt.


Nybakade havreflan

Avslutar denna fantastiska och underbara helg med nybakade havreflan (som jag gjorde på 10 min?!) och milkshake från egen milkshake maskin! Livet är allt underbart ibland :)

Längtar tills imorgon då jag ska börja mitt nya och smalare liv! Wöpp Wöpp


Korvstroganoff


1 månad kvar

Idag är det 1 månad kvar tills jag blir 23?!!!?!!! Eh, vart tog åren vägen? Känner mig inte som 23 iaf. Min ålder stoppades när jag blev 20 ;)

Denna vecka ska vi planera inför våran 20/23 års fest som vi ska ha. Kommer bli såååååååå bra :) vi funderar på att ha ett tema på festen, har ni något förslag är det välkommet!


Världens bästa vän

Idag ska jag hålla ett litet tal till och om min absolut bästa vän som jag mött genom mina år. Vi tar för sällan hand om dom vi håller kärt. Och efter ett sms inatt från Småland blev jag så himla ledsen.

Jag har känt denna fina och vackra människa i många år, nästan ända sen hon flyttade ner till Småland. Vi fick ingen bra kontakt i början, hälsade typ bara lite på varandra när vi träffades på fotbolls träningarna. Men sedan några år tillbaka så började vi att prata mer och mer och jag minns kvällen då vi skulle köpa godis på Konsum, men det var stängt. Så vi tog CAC och åkte ända till Vimmerby för att köpa godis. Minns att halsbandsgodiset var populärt ;) när vi skulle åka ifrån Vimmerby tog vi en runda genom Hultsfred för att kolla läget och haha ja läget kollade vi. Fick syn på en kille mitt på gågatan i Hultsfred som gick i LUCIALINNE, och inte nog med det så hamnade vi mitt i en polisjakt. Haha ja, den första kvällen glömmer jag aldrig. Dagarna fortsatte att gå och vi höll kontakt, sen hände det som nästan alla går igenom. Det första bråkat att ta varandras killar. Idag kan jag bara skratta åt det, men då, då var jag så himla besviken och ledsen. Men det löste sig sedan som det alltid gjort då det uppstått något problem enellan oss.. Iaf så blev det sommar och HULTSFREDSFESTIVALEN MED FJÖS!! Dagarna rullade på ännu mer och sedan var det bråk igen, tårar, skratt.. Ja ni fattar. Sedan uppehåll med typ 1-2 månaders inte prata alls. Och sen, sen blev vi vänner på allvar kan man väl kanske säga. Vi har verkligen gått igenom allt! Och genom allt detta har vi idag den vänskap vi har. Jag har alltid kul med denna människa, hon livar alltid upp stämningen, har aldrig skrattat så mycket genom åren som jag har gjort med henne, för det är med henne som jag har dom bästa minnena med. Man kan säga att vi är lika korkade och av samma sort. Men det jag lärt mig av allt är att jag kan lita på denna människa, hon är äkta och ligger närmast mitt hjärta trots att vi svikit varandra då och då, men man mognar med åren och hittar till slut det band som ska vara mellan 2 människor. Nu när avståndet är som det är mellan oss, saknar jag henne så sjukt jävla mycket! Men jag vet, att hon finns alltid där på samma sätt som jag finns för henne. Alla borde ha en sådan fin, vacker, underbar, ärlig, snäll, söt, korkad, galen, snygg, go, härlig och cp störd som jag har, då skulle även ni få uppleva hur det känns att ha en bästa vän som bryr sig.

Jag älskar dig Emma HG Haag och jag hoppas verkligen alltid att du och jag kommer att hålla ihop. För tillsammans är vi oslagbara. Du är guld värd och värd det bästa!


Det där med att gå upp

Jag som skulle ge mig ut vid 11 idag och gå en runda, så jag liksom fick in en liten rutin till att komma upp imorgon då jag väl ska börja träna. Så ställde klockan på 10. Men kom jag upp?! Haha nej!! Så lat människa jag är. Men ska iaf gå ut och gå en runda sen så jag är trött ikväll och kan somna tidigt :)


Mycket ska man vara med om

Hahhaha alltså Wordfeud är väl ändå ett jävla konstigt spel?! Eller spel, kanske mer ska kalla det, raggningsställe?! Folk raggar hit och dit. Såg på Aftonbladet förut att det var en man och kvinna som hade hittat varandra på WF! Okej?! Haha, grattis till dom ;)

Men jag måste just ha varit med om det lustigaste någonsin... En tjej på 14 år som skrev till mig, hahahhaha och WTF?!!!


Vegetariskt

Idag äter vi vegetariska filéer som Kayca lämnade kvar från igår. Och herregud så gooooooda dom är. Kommer verkligen att börja köpa dom :) om ni inte har provat dom tycker jag absolut att ni ska göra det. Skit lätta att steka. Lägg dom gärna i en god marinad i också så kommer dom smaka underbart och ni kommer bara vilja ha mer mer och mer! :)


Eh.. Godmorgon?

Nu äntligen har jag vaknat till liv efter gårdagen. Sammanfattar kvällen med Baby, Kayca och Macke med ord som - sjukt god mat, vin, öl, ostbricka, vindruvor, choklad, spel, vinst, förlust, skratt, musik, prat, trevligt, roligt, underbara människor, kärlek, lycka, pussar, kramar, hejdå! Typ något i den stilen. Fattar ni då att jag hade en helg sjukt bra kväll?!! :)

Tog 3 bilder sammanlagt, ja.. Ni får helt klart njuta av dom!


Damp?

Man kan nästan tro att jag har damp så mycket som jag bloggar idag. Men efter detta i lägg ska jag inte blogga mer. För nu har vi fullt upp. Vi ska ha "par middag" här hemma ikväll :) med Macke och Kayca! Det ska ätas hasselbackspotatis, vegetariska fileer, vitlöks bröd och sallad till mat. Sen ska vi bjuda på ostbricka och vindruvor och sedan ska vi dricka vin och öl och spela spel. Visst låter det som en toppen kväll?!! :) jag är super taggad. Så nu vill jag bara önska er alla läsare en bra fredags kväll :)

Kommer kanske slänga upp lite bilder under dagen/kvällen men då utan texter. Om inte återkommer jag imorgon :) tjaO!


Häst eller inte häst

Jag är helt sjukt inne på att köpa en häst. Eftersom jag har all tid i världen till en nu till skillnad från vad jag inte hade tidigare då jag väl hade en häst. Fast det sagan om hur det slutade med Martina är både ledsam, sorglig och tragisk. Kollar på blocket typ varje minut känns det som?! Jag känner mig redo för att börja rida igen, för jag saknar det verkligen. Men frågan är bara om min rygg kommer att hålla?! Mycket frågar angående detta med häst.

Teddy tycker INTE jag ska skaffa en för han tycker dom är fula?! Hahaha.


Havets doft

Kan inte redigt känns havets doft, men att se en liten del av havet mellan husen är helt underbart, och att det är klarblå himmel ute och en strålande sol är ju mer än underbart. Så vad väntar du på sommaren? KOM BARA KOM!!!!


HM


Renovering

Som ni ser genomgår min blogg en renovering! Och jag hade aldrig klarat det utan hjälpen jag får av Maja :) Hon är super duktig och jag uppskattar verkligen att hon hjälpt mig!! Tusen tack :)

Besök gärna hennes blogg :)


Hur var 2011

Har 2011 varit bättre än 2010? - ABSOLUT!!!!!
Någonting du aldrig kommer glömma under 2011? - Dom minnen jag sparat.
Din bästa vecka under 2011? - Med utan tvekan.. Ölands veckan!!!!!
Har du gjort något du aldrig gjort förut? - Ja
Blev du kär under 2011? - Kär, lycklig, förälskad i världens bästa och finaste kille <3
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - Ja
Har du haft ett hemligt förhållande? - Nej
Har du gjort någon riktigt ledsen? - Ja fast verkligen inte medvetet..
Varit i slagsmål? - Eh ja
Har du varit deprimerad? - Mer ledsen, inte deprimerad
Har du gjort någonting du ångrar? - Ja
Har du skämt ut dig? - haha yes, det gör jag väl så gott som jämt?! Man ska ju alltid bjuda på sig själv.. Eller? ;)
Har du träffat nya vänner? - Ja
Har du snott någons pojkvän? - Nej
Varit så glad att du gråtit? - Ja
De 2 lyckligaste kvällarna 2011? - Veckan på Öland och 30 juli
Har du sovit över hos en kille? - Ja
Mest använda plagget? - Linnen
Skulle året kunnat bli bättre? - Absolut inte!! Jag jobbade klart i Stockholm, fick jobb i Vimmerby. Jag träffade min största kärlek som jag vill dela hela mitt liv med och jag hade en sjukt bra sommar!
Hur ser 2012 ut? - jobbsökande?! Haha..
Vad ser du mest fram emot under 2012? - våran hemlighet, sommaren och att få börja spela fotboll!!!


Helt klart värd att se

Vi har precis kollat på a better life! Så sjukt bra film, men lite lustigt slut kanske, om ni inte sätt denna så ska ni absolut kolla på den :)

Är det bara jag som är en sådan mes som typ gråter till varenda film?! Haha. Så fort något är känslosamt eller vad som helst så kommer det tårar. Teddy tycker jag är töntig? Är jag det? Eller är det naturligt att gråta till filmer? Haha.


Lite lustig

Har som sagt alltid tyckt att min man har varit lustig från dag 1 och idag fick jag det bevisat lite mer än vanligt att han faktiskt är LUSTIG!!

Kolla bara på hur han har sina strumpor när han sitter och spelar fotbollsspel?!!! Hhahahahhaha. Han gör mina dagar till det bästa :)


Nu börjar allvaret

Nu är alla mina nya träningskläder hemma, så med start nästa vecka på måndag är det fullt ös som gäller, svettas, svettas, svettas! Har aldrig varit så pepp på att börja träna som jag är nu! Och ett plus i kanten är ju att Gärsnäs AIS har hört av sig angående fotbollen också, kan det bli mer underbart?!!!!!! :D NU KÖR VI! Det finns inget dåligt väder för att undvika en träning! Jag har mål uppsatta och nu jävlar ska jag nå dom!


Idag ska jag bara vara

.... Den snälla frun som ska baka pannkakor till sin man tills han kommer hem haha. visst är jag snäll?! Det spö regnar ute så vad passar inte bättre då med pannkakor, glass och sylt :)


Godmorgon

Ja.. Jag vet inte vad jag gör vaken redan nu. Men kan inte sova. Det är liksom lite svårt att sova när ens älskling inte ligger bredvid i sängen och håller om och värmer. Så ligger i soffan och myser och kollar på fåret shaun haha, hur bra är inte det?!


Waaaaaaaaaah

Vill bara skrika rakt ut för har sådan mens verk så jag ens inte kan koppla av och sova :(


Hjälp

Ja.. Nu är det faktiskt så att jag behöver seriös hjälp angående min blogg design. Ni vet där man på sidan (höger eller vänster) kan lägga in en bild på sig själv och sedan skiva en liten text om sig själv. Är det någon villig människa som kan förklara för mig på bästa möjligaste lättaste särt hur jag fixat det? Satt förut i över 2 timmar utan att lyckas! Så haha ja, nu ber jag om eran hjälp och hoppas verkligen på att ni kan hjälpa mig :)


Underbart med sol

Vi har haft sol hela dagen i Simrishamn. Perfekt väder för löprundor, men eftersom mina kläder ej har kommit ännu får jag som sagt vänta... Suck!! Tänker inte löpa omkring i mjukisbyxor och sådant slafs längre.Nej jag har tröttnat på det. Så tyckte det var dags för rediga träningskläder så man kan svettas snyggt ;)

Har även klickat hem fler saker idag från HM! ihhhhhh inte lite jag vill ha sommar nu!!!!! Har ju massa planer inför denna sommar, håller allt hemligt ett tag till iaf ;) spännande va?!


Yeeeeeees

Fick ett mail förut och... Mina träningskläder från Gina är skickade. Yes yes yes yes!! :) så nästa vecka väntas det träning, ÄNTLIGEN!!! Och är ju så jävla skönt rent ut sagt att det inte är någon snö och halka ute :) går ju springa hur mycket som helst då :)


Fotbolls film

Har kollat på Goal och nu ska vi se Goal 2!!! Så jävla bra film :)


Mat kooooooooooma

Har precis käkat potatisbollar, kyckling, sallad och sås med mitt födesedagsbarn :) så nu ligger vi i soffan och har mat koma till max! Ska käka tårta till efterrätt sedan :)

Teddys pappa, farmor, syster och Ann har varit hos oss idag och fikat :) super trevligt. Och var så kul att dom tyckte om det jag hade bakat :) fick även en sockerkaka av teddys farmor, så himla gullig :) och Teddy fick en micro i present, det var verkligen BEHÖVLIGT!! :)

Har med andra ord för mig idag varit en toppen dag!!! :) Men dagen är inte slut än :)


Muuuuums!!!


Grattis till min man

Ja må han leva ja må han leva... Idag fyller min man 20 år!! Nu tänker ni säkert att jag är hela 3 år äldre än honom, men sooooo what?! Det är ju inte åldern som räknas, det är inte åldern man blir kär i, visst? Jag föll som en pannkaka för Teddy under Ölandsveckan, det var verkligen kärlek vid första ögonkastet! Visst att jag tyckte han var en jävla idiot som satt i soffan med sina kompisar och skrek och hade sig. Men han hade det där lilla extra som ingen annan har. 30 juli 2011 blev det vi. Och det är den bästa dagen i mitt liv, den vackraste stunden i livet var den då du kom. Allt har förändrats i mitt liv sedan jag träffade dig. Mitt liv var ett kaos innan. Men du har rättat till mig och gjort livet till det bästa. Du har allt en tjej vill att en kille ska ha. Du betyder allt för mig. Jag har äntligen hittat killen som jag vill dela mitt liv med! Du är speciell, du är det dyrbaraste och det värdefullaste jag har. Ett liv utan dig, det finns inte. Jag älskar dig med hela mitt hjärta, miljoner varv runt jorden och tillbaka, ja.... Jag är fan världens lyckligaste människa!! Finner inga ord som kan beskriva hur glad, lycklig, kär jag är som har dig och inte heller räcker orden till för att kunna förklara hur mycket jag ÄLSKAR BARA DIG!!!! Du är hela min värld min prinskorv / din prinsesstårta!
30 juli 2011 - då, nu, imorgon, föralltid <3

Grattis baby på din 20 års dag <3 <3


Hahahaha

Tittade in på Aftonbladet och fick se 2011 läsares bild! En perrmobil som drar en taxibil?!!!! HAHAHAHAHA! Gjorde helt klart min kväll.


Tuff, jobbig och ledsam dag

Vart är farfar? Michaela... Farfar finns inte mer, vi måste åka ner till farmor nu. Just då pappa sa det, då bara rann tårarna, det fanns inget slut på dom... Sov bredvid farmor och pappa denna natten och farmor låg och höll om mig tills jag somnade... Minns denna dag som som det vore igår :'( Den dagen då farfar fyllde år, men lämnade oss för att fälla ut sina vingar och flyga upp till himlen. Idag har det kommit upp en massa bilder, mer än vanligt i mitt huvud. Just från denna dagen då farfar inte längre fanns med oss, bilder från både farfar och farmors begravning, bilder från allt jag gjort tillsammans med dom. Har fällt massvis av tårar idag.. Jag saknar dom båda 2 så fruktansvärt mycket, så det ens inte finns ord för hur mycket.. Farmor tror jag fordrande är vid liv?! Allt känns helt sjukt.... Jag vet att hon inte finns, men tror samtidigt att hon finns?! Jag måste va dum i huvudet eller?! Jag hoppas ni har det bra på andra sidan och tar hand om varandra på samma sätt som ni gjorde här på jorden. Jag tänker på er varje dag och ser oftast upp på himlen och då är det 2 stjärnor som lyser mer än alla andra och då vet jag att ni är med mig! Ni är mina stjärnor, som lyser klarare än alla andra, för ni sprider kraft, lycka, glädje och kärlek omkring er vart ni än är! Jag älskar er med hela mitt hjärta och om jag någonsin fick önska något här i livet skulle det vara att ni kom tillbaka till jorden. Ni är det finaste som finns och dom bästa och starkaste människorna jag mött och fått vara med. Ni är allt för mig!!!!! KOM TILLBAKA :'( / eran flicka Michaela!


Klar för kalas

Puuuh. Nu har jag bakat tårta, snickerskaka och mini frallor :) känner mig redigt duktig och ja.... Som en hemmafru som alla andra säger om mig nu för tiden? Haha. Har bara tuppekakan kvar att baka. Men den gör jag senare :)


Baka är rätta ordet

Upp och hoppa, springa ner till affären, hem och sätta igång med bakningen. Ska baka tårta, kakor och bröd. Eftersom min prins blir 20 imorgon :D hinner inte skriva mer nu. Återkommer ikväll :)


Bakis bakis bakis

Ja... Bakis är rätta ordet för hur jag mår idag! Men det gör inte så mycket för jag hade en helt sjukt fantastisk underbar kväll igår med mitt hjärta och alla hans kompisar :) alla är verkligen så himla snälla och gulliga. Hade en jätte bra förfest hemma hos oss sen vidare till pavvan. Hoppas verkligen på mer såna kvällar :)

Idag har vi inte gjort ett skit mer än att käkat pizza och godis! Det är ju sånt som tillhör bakis dagar :)

Nu ska jag duscha av mig all bakfylla och sedan mysa ner mig under täcket i soffan med Mr Andersson och kolla på film :)


Finns ingen eller inget i hela världen som kan skilja oss åt förutom vi själva! Du är mitt allt, det dyrbaraste jag har. Fyfan vad jag är helt tokigt galet kär i dig och älskar dig över allt annat i världen. Du tog mitt hjärta med storm! Vill vara din så länge som jag lever.


REDO

Taggad för en kväll med alkohol, fylla, dans och trevligt sällskap! SKÅL MINA BLOGGLÄSARE =)


Snabba ryck

Hinner inte blogga idag för ikväll är det fest, BAAAAM!

Ha en jätte bra kväll alla :) ses och hörs imorgon förmodligen med världens bakfylla?!


Godmat och massa gosaker

Har ätit super god mat med mitt hjärta! Kyckling, pommes, sås och sallad. Gud så gott det var. Redigt mätt och go :)

Nu ska vi äta massa go saker och bara mysa och kolla på film.


Livet är som bäst när man spenderar tid med den som man älskar mest och inte kan leva utan! Teddy, mitt allt <3

Hoppas ni alla har en bra fredags kväll, fulla som nyktra :)


Hund sällskap

Eftersom min tråkiga korkade men ändå den men älskvärda människa som finns är tråkig och sover, pratar såklart om mr Teddy Andersson, så passar jag på att kolla på Pippi Långstrump och äter fillidutter och har 2 små söta hundar som sällskap. ihhhhh, dom är så himla mysiga och söta! Vill ha en hund ännu mer nu :)


Bra början på denna fredag...

Eller? Nej skulle knappast tro det! Känns som typ hela dagen är förstörd och jag är irriterad i kroppen, fundersam och ledsen.. Skit morgon!

Kollade på hockeyn inatt. Men blev så himla trött efter andra perioden så gick och la mig, somnade väl på typ... 3 sekunder? Om inte mindre, det tar på krafterna att baka ;)


Sova är skönt, det är jag iaf inte ensam om att tycka :)


Heja Sverige

Kollar på ishockey med mitt hjärta, trots att jag är döds trött, men vad gör man inte för sin största första riktiga kärlek? :)

vi har det så mysigt här i lilla soffan.... Hoppas inom 1vecka?!!! På att hitta en STÖRRE soffa :) får ju rulla ihop sig som en boll här i!


Ja må hon leva, ja må hon leva

Idag fyller min bästa vän hela 20 år, vilket innebär systemet och en tid mot kärring med rullstol ;)

GRATTIS EMMA HG HAAG PÅ DIN STORA DAG!!! HOPPAS DEN BLIR JÄTTE BRA! ÄLSKAR DIG OCH FINNS ALLTID VID DIN SIDA, DU ÄR OSLAGBAR!! <3


Är det såhär det är att vara vuxen?


Nybakade pizzabullar

Har precis bakat pizzabullar för första gången. Dom blev lite stora, men jätte goda :) ska verkligen göra dom fler gånger. Kan slänga upp receptet imorgon :) nu ska vi äta upp dom och massa annat gott till Simpsons!

 


Nya tränings kläder

Gina har idag fått ut sina träningskläder och jag var såklart bar tvungen att klicka hem ett par!!!! Så nu kan jag svettas snyggt ;)


Mys dag

Är i Ystad och myser med mitt fina hjärta och svärfar :) nyss blev det käk på donken. Guuuuud så gott!!! :) Nu ska vi hem till Simrishamn igen och då väntas det bullbak :) och ikväll ska vi vara hundvakt åt dom små hundarna hela helgen :)


........

Livet är inte lätt alla gånger när det snurrar omkring en massa tusen tankar i huvudet.


Jag saknar dig


Ny städat

Skulle ha följt med och kollat på när Teddy skulle spela fotboll ikväll. Men kände att jag ville vara hemma ist och titta så bra det blev... Jag har diskat all disk och städat hela lägenheten :)

Tänk egentligen vad allt vänt? Från att vara en odräglig idiot som super skallen av sig till en hemmafru haha. Ja... Jag mår ju iaf tusen gånger så bättre nu än vad jag innan gjorde :) så att träffa Teddy och flytta till Skåne till honom har förändrat mitt liv så enormt mycket. Jag är tusen gånger så starkare idag än vad jag var för något år sedan. Jag kan idag så rak ruggad med ett leende på läpparna och säga att jag är lycklig!


Får man lov att vara ett latare par?

Haha det går sådär för oss att tvätta faktiskt. Har inte ens kommit ner i tvättstugan än utan båda ligger i sängen. Haha kan va så att vi är det lataste paret ;) men vi är också det snyggaste och bästa paret, mmmm så de så ;)

Jag ska iaf gå upp nu! Äta lite frukost och kolla på tv. För vågar inte gå ner i tvättstugan själv. Nej fyfan haha. Det är hur svart som helst och man ska gå igenom ca 8 dörrar känns det som! Nej usch, tv:n lockar mer faktiskt :)


Ahhhhhhh

Är vaken men vill sova. Kan inte sova för vi snart ska tvätta. Eller.... ihhhh om 1 timme visst! GODNATT IGEN :)


Det där med att sova

Ja... Det är inte min/våran grej. Teddy sitter och kollar på film och jag ligger i sängen och kan verkligen inte sova. Har inte sovit EN ÄNDA NATT utan Teddy sedan den 15 juli. Så när jag ska försöka sova själv utan honom bredvid mig, då går det liksom bara inte. Kan inte koppla av alls. Ligger och är rädd och känner ingen trygghet alls, som jag gör när Teddy ligger bredvid och håller om mig varje natt tills vi somnar. Att det ska va så svårt? Haha.


Bakdag på torsdag, hela dagen

Har suttit i soffan och kollat igenom en massa mat böcker för jag har gjort i ordning mitt tränings schema.... åh gud vad massa godsaker det finns!

Så på torsdag har jag bestämt mig för att jag ska ha en bakdag, hela dagen. Ska bland annat baka pizzabullar och brytbröd! Åh kommer bli så smarrigt :) resultatet får ni se på torsdag.

Nu ska jag snart krypa ner i sängen med mitt finaste hjärta. Imorgon ska vi tvätta, usch!! Men det är sådant som tillhör vuxen livet ;)


Dom ser helt underbara ut!!! Hoppas dom är lika goda som dom ser ut!


Spöregn = bak/mysdag

Har bakat muffins med glasyr och kokos på, guuuuuuuud så goda dom blev! Ska bara sitta framför tv:n nu med mitt fina hjärta och mumsa på muffinsen och kolla på film! :)


På kollo


Som ett litet barn

Myser i soffan med rostade mackor till Jönssonligan x2, för är inte något direkt väder att gå ut i idag. Så detta passar helt perfekt för mig :)

Man känner sig som ett litet barn, som förr. Då man alltid åt rostade mackor, låg under täcket i soffan och kollade på barnfilmer. Jag tycker det är sååååå mysigt! :)


Raggaballar med svängdörrar

ihhhhhhhhhh!!!! Lite gott det ska bli med korv och bröd!


Måla

Ny vecka, nytt år och en massa nya möjligheter :)

Denna vecka ska vi spackla och måla i vardagsrummet :) kommer bli så snyggt när det blir klart. Dock vet vi inte vad vi ska göra ännu. Men blir nog en svart fondvägg eller en vit med motiv på :) hoppas även på att få hämta sängramen denna vecka. Är trött på att ligga på golvet, haha. Skulle behöva åka en sväng till Ikea med, men det får bli senare :)

Nästa vecka ska jag påbörja min träning som jag lovat mig själv! Puhhh. Men jag är motiverad till tusen, måste bara sluta va så jävla lat haha. Nu är det nya friska tag och ett sundare liv och ett stort hopp om att få jobb!


Nyår i dom bilder som togs

Fick inga bilder på några raketer eller på mig och Teddy vid 12 slaget eftersom båda glömde telefonerna i lägenheten, smarta paret ;)


När ska man lära sig

Man inser inte vad man har förrän man håller på att förlora det.... :'( älskar dig Teddy med hela mitt hjärta det kommer jag ALLTID att göra, förlåt för att jag är en sådan äcklig idiot mot dig vissa gånger. Allt kommer bli bättre, för efter igår insåg jag att det vi har är äkta kärlek så länge som vi tror och tar hand om varandra. 2012 är vårat år!