Heart Chat Bubble

V-Å-F-F-F-F-L-I-S-A-R


Mycketattgöraidagpunkt

* Hämta & lämna kläder
* Tvätta 14.00-21.00
* Åka och köpa målarfärg
* Måla klart sovrummet
* Åka till Jysk och kolla super rean
* Städa och diska
* Stryka och sortera all tvätt
* Prata med Carolina

Tur jag är ledig idag alltså, har miljontals saker att göra känns det som. Så om jag ska hinna klart allt får jag nog slå till han som ligger bredvid mig så vi kommer igång med allt :)


Då och nu

Har suttit och tänkt tänkt tänkt tänkt och tänkt ännu mera på hur fan man såg åt förut och hur man ser ut nu. Förr handlade allt om att ha höga klackar och kort kort, ehhh? Det är en rejäl skillnad nu måste jag säga. Nu ska allt vara enkelt och snyggt för mig, inga klackskor utan bara converse skor, inga genomskinliga strumpbyxor och en kort jävla åtsittande klännings som går under röven, nu är det leggings och harembyxor som gäller, som är sååå HETT! Jag trivs verkligen bäst i att gå i sådana kläder, enkelt och snyggt liksom. Man kan matcha med så mycket snygga halsband, armband och vad man nu vill ha till sådana kläder som är enkla. Jag trivs verkligen med min stil nu och det tänker jag fortsätta med.

Bacon lindad korv


10 månader

Idag har jag och Teddy varit tillsammans i hela 10 månader. Helt sjukt vad tiden har sprungit iväg och hur mycket vi hunnit gå igenom och allt. Snart är det 1 år sedan vi träffades för första gången och även 1 år sedan jag åkte ner till honom för första gången och blev liksom fast här? Haha ja det är helt galet när man väl tänker efter. Men det är verkligen inget jag ångrar. För jag är världens lyckligaste med Teddy även att vi haft jobbiga tider då och då. Men vi har alltid tagit igenom oss allt och det är jag så sjukt glad för att vi har gjort. Kan inte tänka mig ett liv utan honom. Han är verkligen den som jag vill vara med så länge som jag lever. Vi har så mycket att se fram emot som vi pratar om, så mycket som vi vill uppleva tillsammans och jag hoppas med hela mitt hjärta att det också kommer bli så. Jag älskar dig hjärtat med hela mitt hjärta och över allt annat i denna värld. Min kärlek till dig övervinner allt, precis allt för jag vet att det du och jag har det har ingen annan. Du är det bästa som har hänt mig någonsin, allt jag vill säga till dig hur mycket du betyder finns det inga ord som räcker till för ❤


118118

Vet inte vem, men NÅGON var tydligen full och utelåst i söndags morse, hahahahaha.


Regn

Regn blir man trött och nerstämd av eller ja iaf jag. Det är ju liksom inte samma gnista på morgonen som när det är sol. Och inte nog med att det är regn idag så är jag helt slut i kroppen. Vill bara vara hemma och sova just nu. Men det väntas jobb 10-19 så är bara att bita ihop och slita upp röven ur sängen!


Kvällen i bilder

Älskar mitt finaste hjärta och mannen i mitt liv över allt annat i världen. Känns verkligen som min första riktiga största kärlek. Vill aldrig att denna resa ska ta slut. Är lyckligast i världen med Teddy, jag svävar på rosa moln och fjärilarna bara flyger omkring i magen. Hand i hand tar vi verkligen igenom oss allt, tillsammans är vi starka och som mest oslagbara. Jag har hittat min själsfrände och han jag vill dela mitt liv med så länge som jag lever ❤ Teddy Per Patrik Andersson, du är hela min värld och du har gjort mitt liv till det absolut bästa som har hänt mig. Kommer alltid finnas vid din sida oavsett vad som än händer. Du är det dyrbaraste jag har i mitt liv ❤


MYS X10000000

Spenderar min kväll på stranden tillsammans med min underbara och fantastiska pojkvän, grillat och solnedgång. Bara njuter av livet just nu ❤❤❤ jag älskar dig Teddy med hela mitt hjärta.


Måndag igen

Alltså det är sjukt vad veckorna rullar på och går fort?! Redan måndag igen, tyckte nyss det var måndag men yeye. Denna vecka jobbar jag idag, tisdag, fredag och sedan söndag :) Men kommer säkert bli mer och fler timmar eftersom det börjar bli super härligt väder och en massa turister kommer till skillinge, dock känner jag mig själv som en turist när jag åker omkring och inte hittar vart jag ska och kör mot enkel riktat och hit och dit haha.

Idag efter jobbet ska vi åka till XL-bygg och köpa mer färg så vi blir klara med sovrummet, för sen är allt klart med målandet!! :) Bara en massa möbler och sånt som ska inhandlas, det som är det absolut roligaste med att göra om.


Älska, glömma och förlåta ❤ Äkta kärlek över vinner allt. 30 juli 2011, då vi två blev till en för alltid ❤


Party

Igår blev det jobb och sedan så festade jag, Elin, Malin och Emelee till det :) Har verkligen super kul med dessa tjejer! ❤ Kvällen var grymt rolig, men slutade inte som man hade hoppats på och inte nog med det haha så låste jag mig ute igår också så fick sitta ute till 7 imorse!!!!! Jävla klantigt gjort haha.


Suck och stön

Ibland känns inte livet att det är vad man hade hoppats på. Försöker sova och koppla bort lite, imorgon väntas det jobb. God jävla natt.


Sola X2

Eftersom jag inte kan ligga i solen flera timmar utan att få solexsem ( :(((((( )så ska jag hoppa bort till solariet strax och lägga mig där en stund och försöka bli lite brunare än Teddy ;) hehehehhe.


Kallt?


Steckhaaaaaa

Har man ingen balkong gör man det bästa av allt och lägger sig i lägenheten med fönstret öppet och på med olja så man bara håller på att brännas upp!! ;)


Paket

Hämtat ut alla mina 3 paket. Men skickade tillbaka hälften. Sjukt vad kräsen man blir med åren eller har det kanske med något helt annat att göra?!


Lööööööning

Fredag, löning, ledig hela dagen, strålande sol och bam baam baam BAM MITT HM PAKET HAR KOMMIT!! Då kan man inte vara annat än glad en sådan här dag :) Plus att jag ska färga skallen idag också. Hoppas bara det kommer bli bra, men det känns som det, fast haha känns? Hur kan det egentligen kännas som det kommer bli bra när jag ens inte vet hur jag ska göra än, konstigt det där ;)

Nu ska jag få liv i Teddy, så vi kan åka och hämta paketet :D uppdaterar mer sedan, eftersom jag är ledig idag :) njut av vädret för det tänker jag göra.


5,5 timmar

Ehhhhh.. Sa jag att jag bara skulle jobb till 2 idag? Haha in my ass. Har jobbat över till 20 över 7. Alltså 5,5 timmars övertid bara sådär! GRYMT BRA :) Är rätt trött nu faktiskt, tur jag är ledig imorgon, har massvis att se fram emot då som sagt. Ska även färga skallen imorgon också IGEN jag vet haha. Hoppas på bra resultat :)

Fixa något gott käk nu, sen mysa hela kvällen! ❤


Kort dag

Idag är det en kort jobb dag för min del. Jobbar från 10-14 men kanske kan bli längre. Med tanke på att det kommer ett busslass på 50 pers idag, ihhhh! Men vi kommer klara det, vi är G-R-Y-M-M-A ;) hehehehe. Annars idag? Inga som helst planer på nått. Det är torsdag idag, eller? Man blir så förvirrad av alla veckor dagar eller är det bara åldern, ehhh skämt och sido ;)

Längtar aset tills imorgon (då det är löning och jag ska hämta ut mitt HM paket med alla sommar kläder) och på löööööööööördag (då jag, Elin och Emelee jobbar tillsammans och sedan taggar vi party, alkohol, sommarklädda tjejer och utgång) så förstår ni att jag har mycket att se fram emot denna helg? :D happy girl!!!


Super fina tjejer

Har spenderat min kväll med super fina tjejer inga mindre än Elin & Emelee :) Har haft det så jävla mysigt och trevligt!! Skulle egentligen bara ta en glass i hamnen, men slutade ned picknick och massa gott. Åhhhh vad jag storm trivs med mitt liv nu. Tack för en jätte fin kväll kära och underbara ni ❤ Ska snart krypa ner i sängen för imorgon väntas det jobb vid 10 och framåt :)

 

 


Höger och vänster

Tänkte visa er lite bilder från hur det ser ut runt omkring där vi bor och även våran uteplats. Det är verkligen så fint så jag vill dö, visst att det finna bättre, men det är verkligen super mysigt och sen att man kan se havet också, ihhhhh!!!


Mys morgon

Imorse runt 10 tiden efter att jag hade fått somna om och vakna igen så hade vi lite mys frukost med massa gott i sängen framför ett BB avsnitt :) Älskar bacon och ägg!!! Och äpple bitar ska vi inte tala om, muuuums :) En bra start på dagen! Ska plocka ihop all tvätt strax och sedan börja tvätta vid 2.


Det är synd om mig

Jag får fan aldrig sova ut när jag väl är ledig. För idag väcks jag av att grannens unge står och slår med en jävla boll i golvet. Så det låter som en jävla jordbävning. Kommer snart gå in och säga till dom. KLOCKAN ÄR FÖR HELVETE BARA KVART I SEX!!!!!!! Hoppas ungen snart ska iväg till dagis eller något. Annars kommer inte han ha någon jävla boll kvar. Det finns väl ändå gränser och man måste väl kunna säga till sitt barn eller uppfostra det?!!! För en äldre människa borde ju veta bättre, men.... Tydligen inte det heller?


Mätt och gooooo

Idag har jag jobbat från 10-18 ungefär. Fick dricks pengar idag också hel 720:- blev det för förra veckan. Det är bra pengar som klirrar ner i plånboken :)

Har ätit super god mat, lite tisdags lyx med fläskfilé :) Nu ligger vi i sängen och kollar på BB. Fast inatt är vårat sovrum in flyttat till tv rummet eftersom vi håller på och målar om i sovrummet nu :) Kommer bli super fint där inne!!!!


Sovandes sällskap


Sommar klädeeeeeeer

Kom precis ett super härligt sms!!! Varorna från HM har kommit. Bara en massa härliga och underbara sommar kläder :) Passar perfekt att dom kom denna vecka också eftersom det är löning och på lördag är det party, är verkligen super taggad!!!!


Lön på fredag

Okej, ny vecka och nya tag. Är ledig idag också och vaknar lika tidigt även att jag inte ska upp och jobba. Dock jobbar jag bara 3 dagar denna vecka BORING!!! Men det är ändå 3 bra dagar så ska inte klaga :) Kommer ju bli sjukt mycket jobb till sommaren sedan.

På fredag är det löning och då ska jag få min första rediga lön någonsin, känns som den kommer bli hyfsat stor för alla övertids timmar och allt jobb i påsk. Är redigt spänd på hur mycket den kommer vara på :) Den kommer hur som helst sitta redigt fint på kontot!!! Och snart får man ju tillbaka skatten också, moneyyyyyyyyyy. Det går bra nu, det går bra nu!


Baka liten kaka

Idag har jag varit ledig, så har städat och fick ett bak ryck så bakade både muffins och chokladsnittar för första gången. Dom blev lite sisådär, haha. Men man kan ju inte begära allt på första försöket :) Men muffinsen var sjukt goda :)


Sova

Är jävligt irriterad just nu!! Grannen spelar på sitt jävla piano, Teddy ligger och snarkar, min tandjävel är helt jävla cp den pulserar och värker och inte nog med det är det någon utanför som åker på sin moped fram och tillbaka och den låter som en jävla galen ko! Ska man aldrig få sova ut när man är ledig?!!!!!! Har sån jävla lust att slå till Teddy, gå in till grannen och be henne hålla käft sen slå sönder hennes piano med yxan, tanden vill jag bara slita ut och mopedjävlen vill jag bara kasta en tjock tv på så den går i tusen bitar.


Fyfaaaaaaan

Jag är helt jävla död. Kom precis hem efter 11,5 timmes jobb. Ska sova nu sen ska jag upp och jobba vid 09.45 imorgon igen. Döda mig just nu känner jag typ för haha.


Klämmmdaaay

Idag är det en så kallad klämdag? Vet inte varför det heter så eller vad den ens har för meningen. Så.... Vi skiter i det hehehe. Idag ska jag äntligen jobba igen efter 2,5 dags ledigt :) Egentligen skulle jag börja vid 4, men börjar vid 12 idag ist och det har ju verkligen inte jag något emot med tanke på att det blir mer pengar till mig som kommer trilla in på kontot nästa månad, woooooopp!!

Ehhhh, ska somna om en stund igen och sen vakna upp med mina super jobbar krafter, för dom lär behövas idag.


Bästa tjejerna

Hade en bra kväll hos Elin igår med henne, Emma och Malin. Vi skrattade, pratade, drack god dricka, öl och åt kladdkaka. Har aldrig mött några finare människor än dessa 3 fina tjejer! Är så glad att jag har lärt känna dom ❤


Tjejkväll & utgååååång

Eftersom det imorgon är en röd dag och jag är ledig och även mina 2 snygga brudar Elin & Emma, tänkte vi slå klackarna i taket ikväll och köra på tjejkväll och  utgång med vin och beer (som man säger i Skåne) KJS (som man också säger i Skåne) haha. Tror detta kommer bli en jävligt lyckad kväll!!

KJS = KAN JA SI = KAN JAG SÄGA ( PÅ SVENSKA ) hehehehe.

Kladdkaka med kokos


Vad ska jag baka


Ledig i 2,5 dag

Godmorgon! Igår myste jag och Teddy till det. Vi åt tacos, mmmm en stor favvis hos mig :) Vad har ni i eran tacos? Jag själv har köttfärs, sallad, tomat, gurka, ost, vitlöks dippa och BANAN!!! Svin gott är det, om ni inte har testat så gör det ;) Resten av kvällen låg vi i sängen och pratade om allt och visade kärlek till varandra. Allt är verkligen så sjukt bra mellan oss nu och jag är lyckligare och kärare än någonsin!!! <3

Idag är jag ledig och även imorgon och halva dagen på fredag :) Ibland behövs det lite ledigt. Idag ska jag baka, var länge sen sist nu så tycker det är dags och det passade extra bra idag för ska baka kladdkaka till våran tjejkväll som kommer spenderas med bästa tjejerna!! <3


Övertid

Fick jobba över idag, men inget mig emot. Emma och jag har lekt "BB LARS" på jobbet idag haha. Crazzzzzy!!! BEHÖVER DU HJÄLP MED NÅGOT?!! Sen kom bästa Elin, så stannade kvar lite extra och pratade med dom och planerade inför imorgon :) Då ska vi 3 ha en tjej kväll!!! Uhuuu så kul.

För övrigt så tog det 23 år innan jag lärde mig dricka kaffe haha.


Du har försovit dig

Vaknar vid halv 5 av att Teddy skriker "älskling du har försovit dig du skulle varit på jobbet för 3 timmar sen" kollar på honom helt yr vaken som om han vore helt dum i huvudet som han också just var i den stunden. Jag svarar att jag börjar klockan 10 och han kollar på klockan och säger "oj klockan är bara halv 5, godnatt" hahha jag tror att han måste ha pratat i sömnen eller något..

Nu är jag iaf vaken på rätt tid ;) Snart väntas det jobb!


Oupppps

Har visst inte bloggat idag, fan vilket tråk assss jag är ;) haha. Men har jobbat från 16-22.30 ungefär, själv också så är redigt trött nu. Så ska sova och ladda upp batterierna inför imorgon igen då det väntas jobb från 10-15.


Pizza time

Har ätit super god pizza med hjärtat efter 8 timmars jobb. Ska tvätta av mig sminket nu och mysa ner mig i sängen med mannen i mitt liv och kolla på Jersey shore :) Sen lär jag väl somna bums boomb!


Då laddar vi om

Har sovit sådär ca 5 timmar inatt och igår jobbade jag 12 timmar och nu ska jag göra mig redo för ett till jobb pass på sådär 9-11 timmar. Kommer vara helt död ikväll, men ahhhh vad det blir pengar :)


12 timmars jobb

Och nu kör vi på feeeeest!!!


Hallå världen

Igår blev det en liten ute kväll i Simrishamn tillsammans med min nya och fina vän Elin!!! Och ihhhhhh fyfan vad kul det var, även om vi bara hade en liten chill kväll. Var redigt roligt hur som helst, hamnade på byckarns bland massa pensionärer, rätt dag hade vi ju iaf prickat in ;)

Nu ska jag göra mig redo för jobb och trycka i mig mängder med vatten!


Uppdate.. Hallen


Lång eller kort

Min lila kudde är nästan lika lång som min pojkvän är, hahahaha. Aningen är det kudden som är lång eller är det bara Teddy som är kort ;) Skämt och sido!


Vilken miss

Låser in nycklarna i tvättstugan och vaktmästaren är inte hemma och ingen mobil har vi med oss hahahaha. Som tur var fanns det en snäll granne :)


Uppe med tuppen

Jag är vaken, fast känner mig inte redigt vaken direkt haha. Nu är det jag och tvättstugan fram till klockan 2, mmmmm underbart, eller?!


Är detta lagligt

när man är ledig en fredag? Att behöva gå upp vid klockan kvart i 7 för att tvätta bara för att vi missade våran tvätt tid i onsdag som vi trodde vi hade idag haha vilken jävla miss! Så nu har vi oss själva att skylla att vi måste gå upp kvart i 7 imorgon för att tvätta, suuuuuuuuug något stort eller något litet! Godnatt ;)


Känsligare tittare varnas

Satt och kollade på facebook så kom denna länk upp och alla skrev att det var helt sjukt och massa. Jag kunde inte låta bli att kolla var det var för något. Men nu sitter jag här och käner "NEJ VARFÖR KOLLADE JAG" och även hur fan kan en mamma göra såhär mot ett barn på 8 månader?! Detta är helt jävla sjukt och jag klarade inte av att kolla på hela klippet ens för jag fick rejäla tårar i ögonen och bara skrek rakt ut. Just nu känner jag bara att ett skott i hennes huvud är vad hon hade varit värd, för fyfan för sånna här människor som gör sådant och den människa som ens har mage till att filma?!!! SJUKT SJUKT SJUKT! Hoppas detta barn kommer i bättre händer och till någon som verkligen kan ta hand om barn för det kan då fan inte denna kvinna göra, må hon brinna i helvetet sjuka jävel!!! Sänder en rejäl jävla tanke till detta barn som jag idag hoppas på att det har det tusen gånger bättre än vad det hade just då i detta läge. USCH! Barnet får även tre stora hjärtan från mig ❤ ❤ ❤

http://www.newsrescue.com/2012/05/insane-malaysian-mother-beats-up-8-month-baby-captured-on-video/#axzz1uTnmNxdh

Före och efter

Sådär, nu är äntligen hallen klar. Och ihhhhhhh vad jag är nöjd. Verkligen super snyggt blev det!! :)


Operation hall

Vi håller på att måla hallen för fullt, och wooooho vad snyggt det kommer bli när allt är klart!!! Idag har jag hjälpt till hela tiden också ;) kors i taket är det! Nu ska jag fortsätta måla innan någon får spel på mig.


Städa, tvätta, måla, diska

Idag är jag ledig, redigt skönt faktiskt. Behövde verkligen det. Tog mig en rejäl sovmorgon :) Dock vaknar jag varje morgon runt halv 6 - halv 7 för då kommer tåget, men sen somnar jag om igen och sover tills jag vaknar och det brukar oftast vara 8-9. Har kommit in i en rutin att inte sova så länge så det känna skönt och bra :)

Idag ska vi tvätta och städa, sedan ska vi åka och köpa färg till sovrummet, vilken det blir har vi inte ännu bestämt oss för, så det blir lite spännande och en överraskning för er ;) Hallen vet vi färg i så den är bara att sätta fart och måla i :) Kommer ha fullt upp idag. Men ska uppdatera er så gott som det bara går om vad som händer och sker :)


Snyggt till sommaren

Flög upp ur sängen förut när jag såg att HM hade fått in lite nytt sommar snyggt som bara föll mig i smaken DIREKT! Prisvärda priser också, inte farligt dyrt alls. Så då får man shoppa på nyheter. Har annars en regel att bara handla på rea :) Men ibland får man faktiskt göra undantag, hehehehe.


Kvälls mat

Har precis avnjutit sådär världens godaste sallad gjort av moiiiiii och nyponsoppa som inte är gjord av mig ;) heehehheee. Sallad, gurka, tomat, majs, fetaost, ägg, räkor och bacon, gott va?!!


Utvilad och pigg

Kom hem i skaplig tid igår efter jobbet, skulle följt med resten av personalen på P-fest men hade verkligen ingen ork till det. Så var hemma och myste med mitt hjärta ist ❤ Idag blir det jobb från 11-14, känns ganska meningslöst att jobba så korta tider egentligen. Men det blir ju lite pengar iaf :) Nu ska jag göra mig i ordning sen åka och jobba!


Efterlängtad

Idag hämtade jag ut min efterlängtade plattång som jag vann i en tävling. Jag fick den rosa och är super nöjd med den. Ska testa den imorgon :)


Fotografen Teddy

Min fina älskling har fått agera som fotograf idag under hela bilfärden hem. Han klarade det rätt så okej ;) haha.


Saknade och älskade

Idag innan vi åkte mot Skåne så svängde vi in på kyrkogården för att hälsa på farmor och farfar. Det blev mycket tankar som snurrade omkring i huvudet, mycket minnen som kom upp, allt vi har gjort under alla år och allt dom gjort för mig och till slut kunde jag inte hålla tillbaka tårarna. När vi gick där ifrån ville jag bara vända om och slita tag i gravstenen och få tillbaka farmor och farfar för fy fan vad jag saknar er här på jorden. Jag hoppas ni har det bra tillsammans på andra sidan. Jag tänker på er dag ut och dag in. Jag älskar er med hela mitt hjärta!!!! / eran flicka Michaela ❤


Tillbaka på hemma plan

Tillbaka i Skåne igen nu väntas det jobb från 4 och framåt :)


Paket paket paket

Minns ni att jag vann en tävling med en plattång och ett värmeskyddande? Det paketet har äntligen kommit!!! Så direkt när vi kommer hem till Simrishamn idag ska jag åka upp och hämta det + mitt paket från Gina :) Mycket bra start på dagen detta. Nu ska vi kliva upp och äta frukost med mamma, sen åker vi ut till pappas jobb och säger hejdå. Sen mot farmor och farfars grav och sen är det raka vägen hem mot Skåne igen och jobb som väntar. Fast ett stopp på donken ska vi göra också :) Uppdaterar så mycket jag kan under resan :)


Toppen dag

Har ätit god mat hos mamma, träffat pappa och ätit glass på Sibylla med mitt hjärta, Emma, Ted och Hugo haha ja vilket gäng vi är. Nu ska vi sova för imorgon åker vi mot Skåne igen :)


Världens finaste sommarklänning

KOLLA VILKEN FANTASTISK SOMMARKLÄNNING SOM JAG HAR FÅTT AV MIN MAMMA!!!!! Åhhhhh blev så glad så jag fick en tår i ögat, haha. Nu längtar jag ännu mer till sommaren så jag får använda denna fina och underbara klänning. Helt sjukt vad man kan bli fast i en klänning haha. Den är tusen gånger så finare i verkligheten också.


Färdkost


Ersättnings buss

Som vanligt är det jämt massa skit när vi ska åka till Småland. Som idag är alla tåg inställda mellan Simrishamn och Malmö, så nu åker vi buss till Lund ist och får hoppa av där och ta tåget till Malmö men om vi tar tåget till Malmö kommer vi missa tåget till Kalmar?! Haha ja ni hör själva hur allt går för oss. Så Lund är nästa hållplats där vi ska vidare mot Kalmar. Vi hoppas såklart bara på att det är okej att göra så, för man vet ju aldrig med dessa tågvärdar. Hoppas dom för en gångs skull kan ha lite överseende.


Modevisning

Idag på jobbet var det fullt upp, modevisning och super mycket folk! Men det har varit en bra dag och allt har gått super :) Känner att jag börjar lära mig mer och mer och allt känns bättre och bättre, är så glad att jag fick detta jobb för åhhhh vad jag trivs och verkligen älskar att jobba och utvecklas mer och mer.

Nu ligger jag i sängen och myser ned mitt hjärta som bokstavligen talat har damp!!!! Haha, fy vad han gör mig lycklig och glad ❤ vi ska strax sova för imorgon ska vi åka till Småland!!!!! =) Så vi hörs imorgon, sov gott alla läsare.


Elva punkt noll noll

Börjar jag jobba idag. Så ska hoppa upp ur sängen nu och göra mig redo :) Känner mig hemsk i skallen och redigt ful i färgen haha. Men får ju som sagt stå ut med detta ett tag. Idag på jobbet om jag inte minns fel ska det vara modevisning, spännande spännande :) Nu måste jag snabba mig för om ca 1 timme kommer rally Elin i sin rally bil och hämtar mig ;) hehehehe.


Halv nyttiga klubben

Morötter, gurka, paprika, äpple, vindruvor, choklad, bilar, chips och dippa är lördagens godis som vi njuter av i sängen till filmen Hamilton :) Den lila karaffen som är på bilden inhandlade jag idag på Coop för endast 29:- tycker det var ett rimligt pris, finns säkert billigare. Men är ju så gott att dricka kallt vatten från kylskåpet och speciellt i en karaff, så var helt klart värt dom pengarna! Nu ska jag fortsätta kolla på filmen och mysa med min underbara pojkvän som jag älskar med hela mitt hjärta. Är så glad att vi har det så bra tillsammans nu ❤❤


Finn ett fel


Lite mörkare

Får se ut såhär ett tag nu i skallen, sen ska jag banne i mig göra det ljusare. Men jag är på god väg nu iaf att få bort allt rött, något bra med det hela. Dock hatar jag mörkt hår!


Försök ett

Att få bort all den röda färgen i skallen.


Före & efter

Tänkte visa er hur köket såg ut före, så var det grått och massvis av hål. Nu efter är det vitt, inga hål och extra fräscht :) Nu har vi "bara" hallen och sovrummet kvar att måla. Färger i dom rummen har vi inte den blekaste om. Men har lite funderingar :) Iaf så tycker jag att vi får det super fint! När allt är klart ska vi köpa möbler och inreda. Det jag ser fram emot mest :)


Jävla bålgeting

Vaknar av att världens största bålgeting är i rummet och surrar. Nu också vid klockan halv 7 på morgonen?! Springer upp och letar efter en tidning och ska mörda han, men missar. Och vad händer då? Jo... Han blir super mega arg och ska attackera mig så skriker till och springer iväg. Samtidigt som jag skriker vaknar Teddy mitt i allt och bara flyger ur sängen för han tror att jag skriker för att det är en mus här inne, haha vilket drama såhär på lördagen. Jag tror att getingen är skadad eller så sitter han bara fast i blomman just nu för han har inte surrat på länge. Men jag är beredd med kudde och tidning i högsta hugg om han kommer!


Ge mig ett pris

Ikväll är det en sådan kväll jag bara ligger och tänker på hur jag egentligen ser ut. Och kommer fram till att jag inte ser bra ut för fem jävla öre + att jag ser ut som en stor fet jävla padda! Om jag kunde hade jag gjort fett sugning med en gång!!!! Nej fyfan vad jag mår dåligt över hur jag ser ut, vill bara spy när jag ser mig själv i spegeln.... Snart kommer jag allvarligt börja banta eller något som inte är hälsosamt eller nått. Men allt för jag ska slippa detta!! Vill göra något åt detta men vet inte hur bara. Gör vad som helst med min kropp till vilket pris som helst just nu.


Köket börjar bli klart

Sådär, nu är nästan köket klart. Min finaste baby har målat och slitit idag, jag målade i ca 5 min sen var det inte kul längre haha. Men nu är all färg på plats och även lite annat. Nu fattas det bara ett litet svart köksbord. Någon som har eller vet vart man kan hitta? :)


Från grått till vitt kök


Gina levererar igen


Tänkande och grubbel

Ingen förstår hur jag känner, ingen förstår hur jag mår. Ibland verkligen önskar jag att det kunde finnas någon som vill lyssna på mig och förstå mig hur jag också känner.... För ibland känns det verkligen inte som man räcker till.


Överraskning

Medans Teddy var och duschade så överraskade jag honom med att göra i ordning i sovrummet med tacos, godis och massa mysigt ❤ Nu ligger vi och håller om varandra och kollar på alla BB avsnitt som vi har att ta igen.


Såååååå läckert

Bilden till vänster visar hur det såg ut när jag stack till jobbet när jag kommer hem är allt målat och alla hål är borta. (som ni kan se på bilden till höger). Super snyggt och tusen gånger så fräschare, åhhhh vad duktig och händig min man är!!! ❤ Visst är det ingen direkt jätte stor skillnad, men för mig/oss är det ändå det :)


Ny målat

Har precis slutat jobbet så är strax på väg hem för att se hur det har gått för Teddy att måla. Ska bli himla spännande :) Jag tror det kommer bli as snyggt sedan när allt är på plats och är färdigt. För trivas är det ingen fråga om att vi kommer göra, för det gör vi redan så det sjunger om det :)


Sol och ny klippt gräs

Första natten i nya lägenheten, check! Vaknar upp till en doft av ny klippt gräs och strålande sol. Lovelyyyyy!! OCH inte nog med det så har vi kommit ännu närmare havet. Nu kan man se det väldigt klart från vårat sovrums fönster och även från köks fönstret, åhhh vad jag njuter just nu.


Helt död

Flyttat hela dagen och är bara såååååå trött! Men fy vad mysigt och fint vi kommer få. Ska krypa ner i sängen nu och sova. Imorgon väntas det jobb igen!