Heart Chat Bubble

Redo

Allt är färdig packat. Ska borsta tänderna och mysa ner mig i sängen med Teddy och kolla på film och sedan sova. Klockan står på 06.00 USH!!! :( borde finnas lag på att inte gå upp innan klockan 8.

Föresten... Jag ska bli uppfinnare, jag ska uppfinna en killmaskin som kan killa på ryggen, benen, fötterna och ansiktet på en och samma gång! G R Y M T, visst? ;)


Blond

Satt hos frisören i nästan 3 timmar idag. Kändes som jag skulle somna i stolen ett tag haha. Men jag häll mig vaken hela tiden. Och wöhööööö, VAD JAG ÄR NÖJD MED MITT HÅR NU! :) Ska verkligen låta det vara såhär nu som det är. Jag storm trivs redan som blondin. Har inte redigt hunnit ta något kort ännu, men lovar att jag fixar det imorgon :)

Imorgon åker jag och Teddy mot Högsby för att spendera några dagar i Småland hos pappa. Ska även träffa mina få vänner som jag har kvar i Småland, min släkt och sedan mamma. Jag hoppas på att jag ska hinna med allt :) Och till slut ska jag ta ett sista farväl av min fina och min bästa farmor, fyfan så jävla hemskt dag!!

Fast imorgon innan vi anländer till Högsby ska vi göra ett stopp i Kalmar och gå på Baronen och i stan och handla lite och äta god mat :)

Trött

Ja... Det är bara för namnet. Sitter hos frissan nu och ska bli fin i skallen! Hörs sen, tjaaaaa!


Sa någon sova

Jag kan inte sova lalallaaallalalla. Klockan är 3 och jag ska upp halv 9 för att slinga håret. Lär väl somna i salongstolen eller något haha.


Hår fix

Har ljusat upp mitt hår lite ikväll, så nu är det super nära att det är samma färg som på löshåret :) LYCKA!!! Hahaha. Kommer bli as bra med slingorna på måndag!

Blev så himla glad förut när Lina och Emma ringde och skrek HEJ MICKA VI SAKNAR DIG! Hur söta är inte dom? Åh... Fina vänner man har!

Myser med min pojkvän ikväll för ovanlighetens skull? Haha. Vi har det super mysigt. Vi tvättar, äter ostbågar kollar på film och emellan åt i pausen så är det TVspel som gäller hahaha. Men jag klagar inte :) Teddy är bäst!


Lördag

Godmorgon godmorgon. Eller ja... Morgon och morgon? Eftermiddag rättare sagt.

Igår lagade jag och hjärtat potatisgratäng, baconröra och rödvinssås! Jag typ lever på potatisgratäng, det är såååå sjukt gott. Teddy är rätt trött på att jag jämt jämt jämt äter det. Så igår åt han makaroner ist, det är ju gott och sådär? Töntapa han är ;)

Vi kollade på idol, och äntligen åkte Linni ut, bye bye. Resten av kvällen kollade vi på Prison Break :) och det hela slutade med att jag somnade på Teddy, trött trött trött tjej! Mysig fredag iaf :)

Nu ska jag hoppa upp ur sängen och äta frukost. Sen fortsätta kolla på Prison Break.

Resten av dagen har jag inte en aning om vad vi ska hitta på. Min snygga pojkvän kanske skulle ta och vakna till liv först den lilla sömntutan ;)


Jag dansar aldrig nykter

Jag har verkligen varit kass på att blogga, men allt har ju haft sin förklaring. Men jag försöker att kämpa på för varje dag som går, det är tufft. Men jag försöker göra det bästa av allt.

Ikväll var det meningen att vi skulle ha varit i Småland och hakat på mina kompisar till Rookie. Men skippade det, med tanke på att jag förra året blev portad haha, ja idag kan man faktiskt inte annat än att skratta åt det.

Går ist in på min fjärde helg som nykter, wöhööö!
Ska mysa med min underbara pojkvän ikväll, ska titta på idol och äta chips :)

Mitt hår börjar jag få ordning på, S K Ö N T! Ska slinga håret på måndag. Sen efter det sticker vi till Småland. Kommer bli en jobbig vecka. Fasar verkligen inför begravningen. Ush, tanken på det får mig att bli gråtfärdig. Inget jag vill tänka på just nu, tar det då den dagen kommer.

Nu ska jag duscha sen fortsätta kolla på Prison Break!
Oj, en sak till......



Jag har inte direkt världens smartaste vän, men vad gör det om 100 år! Bästa kurvan - saknar dig!

Ännu en morgon

Idag är det en sådan morgon då jag har svårt för att sova och svårt för att kunna koppla av. Tänker verkligen på allt.

1 vecka kvar tills ett sista farväl till farmor ska ske. Fast det är inte det sista. Jag vet att vi kommer ses i Nangiala. Allt känns fortfarande overkligt. Det finns så många frågor, utan nått svar :'( KOM TILLBAKA <3


Livet suger just nu och allt känns så gott som skit...... Det är så det känns just nu, faktiskt.


Waaaaaaaaah

AHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!! mitt hår vill inte som jag vill, bajs!


Prison break

Har prison break maraton med mig själv eftersom min ögonsten inte är hemma, får jag göra det bästa av det hela :)

Väntar på att mitt löshår ska komma så jag kan fixa det, men det kommer ju aldrig!!! :( dom ringde igår och sa att det skulle komma idag. Men det har inte kommit ännu :( får hoppas det kommer under dagen :)


Bakning

Har precis bakat Vaniljbullar och sirapskakor med hjärtat :) mums! Nu ska vi titta på svärföräldrarna från helvetet och gotta oss rejält :)


Måndag igen

Jaha då var det måndag igen. Jag ligger i sängen och väntar på att posten ska komma :) väntar på hela 4 paket! Mums. Hoppas verkligen att dom kommer idag. Nytt löshår, kläder, kläder och ett paket med smycken :) Jag spenderar verkligen alla mina pengar på kläder. Ush, vad det inte är bra egentligen.

Har haft en jätte mysig helg med mitt fina hjärta. Lagat super god mat, skrattat, myst och varit på äventyr med hans pappa och hans tjej. Mycket trevligt :)

Idag ska jag följa med han till körskolan, snällt va? :) så han blir klar med sitt körkort någon gång. Minns själv hur jobbigt det var att gå till körskolan, ush. Man verkligen plågades. Men körkort är så himla bra att ha. Man känner sig så fri med det :)

Ska även ringa på lägenheten idag igen. Hoppas ingen ville ha den i fredags så att vi får kolla på den och att den är okej, så att sen kan bli V Å R A N!!!! Vill verkligen ha vårat eget nu, så håll tummarna :)


Mitt hjärta

Utan dig hade jag idag inte haft den kraft jag har. Du får mig alltid att må bra. Jag kan inte med ord beskriva hur mycket du betyder, hur mycket utstrålning du har och hur mycket jag älskar dig. Du är det bästa som hänt mig. Du och jag för alltid <3


Avfärgning

Har precis avfärgat mitt hår. Första gången jag gjorde det. Och WOOOOOW vilket bra resultat det blev. Hade innan rött hår, men allt är helt totalt borta! Nu är jag brun/blond i håret, och det är ju en super bra början inför min hårförändring som kommer att ske i veckan så fort mitt nya löshår kommer hem :) Jag är iaf super nöjd med resultatet och kan varmt rekommendera denna produkt!

Helt klart 10/10 poäng!

Ingen rubrik

Dagarna rullar på sakta men säkert. Finner ingen redig kraft till något som jag innan har gjort...... Vill bara spola tillbaka allt och ha dig här på jorden, här hos mig! På dagarna går allt ganska lätt, men alla tankar bara flyger omkring i huvudet, men på kvällarna är det som värst och då blir allt så jobbigt och då bara forsar tårarna så det inte finns något slut på dom :'( jag älskar dig med hela mitt hjärta farmor, jag vill att du ska vara här hos mig <3


Det tog 1 sekund

Har inte redigt fattat vad det är som har hänt. Det känns som jag gråter för ingenting, fast jag vet att jag gråter för hon, hon som var hela min värld. Men jag vill inte tro att det är sant, jag vill inte att farmor ska ha lämnat oss. Jag vet varken ut eller in just nu känns det som.

Kan inte koppla av, kan inte tänka klart, allt gick bara så fort igår när pappa berättade för mig vad som hade hänt. Jag kommer nog inte inse att det är på riktigt förrän jag kliver in i kyrkan. Just då kanske det kommer kännas att det är på riktigt, jag vet inte...

Jag vet ens inte vad jag skriver. Jag vet just nu bara att allt är så meningslöst....

:'(


Världens bästa

Finner inga ord redigt. Vet bara att all luft, kraft och energi har sugits ur min kropp.

En ängel, den vackraste ängel har idag lämnat oss med sitt leende på vår jord. Hon finns inte längre, men hon finns i mitt hjärta längst där inne, där finns hon kvar med alla minnen jag har skapat med henne under alla dessa år. Hon har varit min bästa vän, min stjärna, mitt ljus i mörkret, min diamant, mitt allt. Jag kommer alltid minnas henne för den hon var, den pigga och alerta som alltid var glad och som bakade dom godaste kroppkakorna, den godaste maräng tårtan och dom godaste bullarna. Det är många tårar som rinner nu och jag vet inte om det finns något slut på dom. Livet är orättvist, men nu slipper du lida. Ta hand om dig där uppe tillsammans med farfar, vi ses en vacker dag på andra sidan i nangiala. VILA I FRID!

Jag ska kämpa här på jorden för din skull, jag ska vara lika stark som du har varit under alla år och jag ska kämpa in i det sista som du har gjort. Du är min idol! Jag älskar dig med hela mitt hjärta.
R.I.P - världens bästa och finaste farmor
ELSE-MARIE CARLSSON <3 <3


För lite sömn

Kan inte sova, alla tankar bara snurrar omkring...


Wordfeud

Äter glass i strut med strössel och kola sås som man alltid gjorde när man var liten, hur gott som helst!!! TISDAGS MYS :)

Tittar på family guy och spelar Wordfeud med Teddy! Och jag blir rätt så rejäl utklassade!!!!!!! :( fast å andra sidan är det första gången han leder, eller låter jag bara han få ett försprång så han inte tjuter ihjäl!! ;)


Wallander

Ligger i sängen och har Wallander maraton med mig själv eftersom min SLÖA pojkvän ligger bredvid mig och bara sover. Han är inte så social på morgonen måste jag säga :)

Inget härligt väder ute idag alls, ush! Regn och ruggigt, burr. Är rätt skönt att bara ligga här i sängen. Speciellt när den äckliga hemska lingonveckan börjar ta plats också!!!! AHHHHHHH!


När vi firade 2 månader fick Teddy en present som passade honom lika bra som handen passar i handsken!!! ;)


Woooopp wopp

Det funkade, grattis till blogg.se! :) nu kommet jag kunna blogga oftare. Bra va?

Ligger i sängen och bara glor, är svin trött och har piss ont i magen. Känns verkligen att lingonveckan är på väg! Ush, mens är så jävla äckligt och det borde inte finnas!


Nu ska vi se

Testar om det funkar att blogga genom mobilen.... Hoppas!


Måndag igen

Jaha då var det måndag igen. Veckorna bara rullar iväg och min helgen i ord har varit - P I S S!

I veckan ska vi bege oss upp till Småland för att hälsa på farmor som är jätte sjuk :( Sen hälsa på mamma, pappa, mina vänner och sen avsluta det hela med att gå på kalas hos lilla Denise som har fyllt år :) Så imorgon ska vi handla paket till den lilla damen.






Alla dagar är inte bra dagar

Idag är det en sådan dag när alla tankar flyger omkring i huvudet och jag bara känner hur jag inte orkar bry mig om något!

Fredags mys med mig SJÄLV

Blev dissad av min pojkvän för en grabbkväll med TV-SPEL!! Känns väl sådär.... Haha. Så ikväll blir Idol, Svensson Svensson, Cola och chips mina bästa vänner :) Inte så illa det heller, man får ju göra det bästa av det hela ;)


Mitt hjärta, min ögonsten, min prins, min diamant!
Du är det dyrbaraste och det mest värdefullaste jag har i mitt liv.
Du är allt jag behöver i mitt liv för att vara världens lyckligaste tjej.
När du ser på mig med dina gröna ögon, blir jag lika knäsvag som första gången du kollade på mig.
Dina pussar gör så att alla fjärilar flyger omkring i magen.
Jag svävar på rosa moln och känner hur underbart mitt liv blivit sen jag träffade dig.
Jag älskar dig med hela mitt hjärta, över allt annat i världen!
Den dagen denna rosa (plast ros) vissnar, den dagen, den dagen ska jag sluta älska dig.

Var inte orolig för du är den ända, även om himlen faller ner.
30 juli 2011 - då, nu imorgon och för alltid.
Michaela Karlsson hjärta Teddy Andersson ♥

Svensson Svensson

Hjärtat sover, vilket inte är ovanligt. Så jag ska passa på att kolla på massa Svensson Svensson avsnitt och äta snickerkaka som jag gjorde igår! Det är jag värd, eftersom sömntutan inte vill vakna!!! Då får man göra det bästa av situationen :)


Snickerskaka

Har precis bakat snickerkaka, som blev heeeelt sjukt god. Nu ska vi invänta Sol, fest och oroliga föräldrar :)

Du behöver

10 dl cornflakes
1 ts
k vaniljsocker
1 burk med jordnötssmör (225 gram )
1/2 – 1 dl kokos
1 dl strösocker
1 dl sirap

200-250 gram ljus choklad


Gör så här :
Blanda jordnötssmör och sirap och socker i en kastrull på spisen ( Men det ska inte koka )
Blanda cornflakes, vaniljsocker och kokos i en bunke, rör sedan ner den lite uppvärma jordnötsblandningen med crispet.
Rör om så att det blandar sig ordentligt. Platta ut i en form på ca 20 *30 cm.
Smält chokladen över ett vattenbad, och bred ut detta över kakan.
Låt stå i kylslåp tills det är dags att servera, och förvaras i kylskåp.

Går alldeles utmärkt att frysa in.


Låt mig va ifred

Söker lägenhet, söker jobb, söker lägenhet, söker jobb, söker lägenhet, söker jobb och...
Jag kommer aldrig att förstå mig på vissa människor, så är det bara. Mer har inte jag att säga idag. Tråkigt och kort! ADJÖ!

Hur många lingon

Har precis kollat på hur många lingon finns det i världen. Det är en sådan himla bra film, man blir både glad och ledsen när man kollar på den och den är rolig också. Helt klart en av dom bästa Svenska filmerna!

Har varit ensam hela dagen, då min pojkvän dissade mig för att spela FIFA med sina kompisar, snällt va? Och nu är han och tränar fotboll, lite avundsjuk jag är på honom! Saknar att spela fotboll hur mycket som helst. Hoppas verkligen på att jag kommer hitta en klubb här nere som jag snart kan börja spela med. För jag vill verkligen spela, det bara kliar i fötterna på mig!!

Nu blir det att kolla klart på halv 8 hos mig och sedan kolla på all dramatik hos bönderna och vänta på att mitt finaste hjärta ska komma hem, så jag får hålla om han och pussa på han. Har inte fått göra det på hela dagen :(



Ännu en gång på jakt

Denna gång är jag på jakt efter en svart halsduk fråm Gina 2009/2010?!!! Haha. Min har nämligen gått sönder, och det var verkligen min favvo halsduk!! :( Så om någon har en sådan, är trött på den och vill sälja den så säg till mig!!!


När man ser tillbaka

Ni har satt spår efter er hos mig efter allt vi gjort och allt vi gått igenom.
Jag saknar er, jag saknar oss..






Får man göra så

I måndags var jag på Arbetsförmedlingen och fick mig en rejäl tankeställare. Där satt vi ca 8 stycken i en grupp (första gången jag var där) och skulle redovisa hur många jobb vi hade sökt på en vecka, man ska söka minst 20 stycken. Vissa hade sökt mer än andra, vissa hade sökt mindre och vissa hade inte sökt något alls. Sen kom han till mig, och jag sa som det var att jag inte hade koll på något, eftersom det var första gången jag var där. Jag fick till svar "jaha då skickas du till Ystad nästa måndag" Jag fick en rejäl jävla chock, YSTAD?

Att åka till Ystad innebär att man åker dit 2-3 gånger i veckan och får en jobbcoach och sedan gör man samma sak som i Simrishamn, att man ska redovisa antal jobb man sökt. Och för att göra det rätt, så har jag redan haft en jobbcoach i Vimmerby, jag har mitt CV och mitt personliga brev, så varför ska jag görra samma sak en gång till som jag redan gjort?! Inte nog med det, så får man betala alla resor man gör dit själv, Arbetsförmedlingen betalar bara 96 KRONOR?!??!!! Det kostar ca 700 kronor att åka dit i månaden. Och från Arbetsförmedlingen varje månad får man 3000 kronor att röra sig på. Och på dom få ynka 3000 menar dom att man ska kunna ha egen bostad och kunna leva på den ynka summan. DET ÄR FAN INTE RÄTT!

Iaf så satt det en annan person i samma rum som mig som inte heller hade varit där innan, till henne sa han en helt annan sak än vad han sa till mig "du får söka jobb och kolla efter praktik plats" just i det ögonblicket reagerade jag ännu mer. Varför i helvete fick inte jag en chans att söka jobb eller hitta en praktik plats innan dom skickar iväg mig till Ystad?! För jag hittar mycket hellre en praktik plats i Simrishamn än att pendlar 2-3 gånger i veckan till Ystad.

Att pendla dessa dagar och slänga ut sina egna pengar på, det är inte något jag vill göra. Och det tror jag eller snarare vet att ingen annan heller skulle vilja göra. Så varför kan inte bara dessa som jobbar i Ystad som tjänar dubbelt dubbelt så mycket än oss ungdomar åka till Simrishamn ist? Eller ge oss ett busskort? 700 kronor extra eller vad som helst? NEJ! För att Arbetsförmedlingen tänker inte, dom vill ha allt serverat på ett silverfat så att dom själva slipper fara omrking hur som helst. Men oss ungdomar/människor, oss kan dom slänga hit eller dit som en jävla trasa!

Jag tycker att Arbetsförmedlingen är rent ut sagt så jävla dåliga på att hjälpa människor, jag tycker att detta som dom gör är helt jävla fel! Jag själv lider inte av detta egentligen då jag har en inkomst från min pappa också. Men jag regaerade bara på vad dom gjorde, för att dom säkert till 99% gör såhär mot många andra, som inte vågar säga ifrån. Det är det som gör mig så jävla förbannad, för jag kan tänka mig in i deras situation. Jag mår rent ut sagt så jävla dåligt av att ens bara tänka på hur dessa människor känner som bara har 3000 kronor att leva på varje månad, DET ÄR FAN INTE RÄTT ATT BEHANDLA MÄNNISKOR SÅ, NÄR SKA NÅGON FATTA DET?! Tycker att dessa människor som skickar iväg folk hit och dit själva borde bli behandlade som dom behandlar folk som dom gör. Dom själva kan få testa på hur det känns att leva som en ungdom idag och ha 3000 ynka kronor att leva på. DÅ KANSKE DOM SKULLE FÖRSTÅ OSS UNGOMAR BÄTTRE!!!

Men jag sa ifrån denna gången. Jag fick 2 veckor på mig att hitta ett jobb eller hitta en praktik plats, om inget sker inom 2 veckor, då får jag åka iväg till Ystad. Och jag tänker kämpa för att inte behöva åka till Ystad! 2 veckor är egentligen ingenting för att kunna hitta ett jobb eller en praktik plats. Men nu fick jag iaf min chans, och det var för att jag sa ifrån. Jag hoppas längst där inne att jag får ett jobb eller iaf hittar en praktik plats som senare kanske kan ge mig ett jobb så jag slipper att dras med arbetsförmedlingen, för det är inget man egentligen vill ha med att göra!



VÅGA STÅ PÅ DIG! TA INGEN SKIT! SÄTT NER FOTEN!

Jaaaa

Hela Sverige jublar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zlatan kan hälsa hem!


En 10 poängare

Jag kan verkligen rekomendera alla att se filmen Honey 2! Så sjukt bra!! Så om ni inte redan har kollat på den, gör det :) Jag älskar den, och kommer se den massa gånger om och om igen som jag innan gjort med Honey, men Honey 2 filmen slår lätt Honey med hästlängder!

Har legat i sängen hela dagen, kanske ska ta och gå upp nu och duscha tills Teddy kommer hem så han inte hoppar ihjäl mig!


Honey 2

Pojkvännen har åkt iväg och jag kan inte somna om. Det är liksom svårt att somna om när ens hjärta åker iväg! Det blir kallt och tomt. Så vad passar inte bättre just nu att kolla på den nya Honey 2 filmen som har kommit ut :)


Jaha

Är fortfarande skit sur över att det inte funkar att blogga genom mobilen, har försökt hur mycket som helst, men det går inte bara. Blir man irriterad eller irriterad? Är det bara jag som har problem med det, eller någon mer?

Har varit på Arbetsförmedlingen idag, och dom är ju till stor hjälp och sådär?

Har varit och kollat på en pälsväst idag, som jag absolut ska inhandla nästa vecka. Åhhh så snygg! Och jag höll på att hoppa ihjäl mig av lycka imorse när Mikaela skrev att hon hade ett silvrigt halsband från HM som jag var på jakt efter, som jag kunde få köpa. UNDERBART! :) Och som grädden på moset har vårat HM paket kommit idag med :) JIPPI!

Ehhhh

Till och börja med måste jag bara säga att blogg appen på mobilen S U G E R! Har försökt blogga hur mycket som helst genom mobilen, men det funkar inte. Blir redigt sur!! Ska det verkligen vara så? Att man inte kan blogga? WHAT EVER!

Igår hade jag och mitt hjärta myskväll. Vi köpte godis för 99 kr(?!?!?!!), 2 påsar chips, dipp, 2 läsk och sedan utöver det gjorde vi hembakad panpizza som blev hur god som helst, mums! Så ja.. Igår var det verkligen en fet fet fet fet lördag till max. Men man får ju faktiskt gotta till det lite extra ibland, när man är värd det ;)

Vaknade imorse och trodde vi hade sovit bort hela söndagen, men å andra sidan ska man ju sova ut på söndagar. Men iaf... Klockan var inte mer än kvart över 8 och jag kunde verkligen inte somna om. Försökte väcka Teddy, men han är ju så gott som sten död när han sover, så gav upp det rätt fort. Var vaken till 9 och kollade på Disneydags ca 10 minuter, sen somnade jag om igen och sov till 11.




Äntligen

Igår skulle vi laga korvstroganoff som vi ALLTID innan har misslyckats med sådär ca 5 gånger, ska det ta 5 gånger innan man lyckas att göra en redigt god och smarrig korvstroganoff som inte smakar tomat, tomat och tomat rakt igenom? Haha. För oss tod det iaf hela 5 gånger innan vi lyckades. Fick hjälp av mamma igår hur man skulle göra och sedan hittade jag ett recept på google så blandade ihop dom och SMACK så blev det hur gott som helst :)

Igår kollade vi på Idol och myste hela kvällen, Amanda Persson gick vidare så nu fortsätter jag att kolla på Idol ett tag till framöver :) Vi var även hundvakt igår åt Tessi. Inte lite mer sugen jag blir på att skaffa en hund! Ahhhhhhhh!

Sitter helt ensam nu och bara glooooor, eftersom min korkade pojkvän fick för sig att han skulle åka och träna, när det var 8 minuter kvar tills träningen började. Där av får jag kalla honom för korkad just nu ;)

Ska ta en lång skön varm dusch nu och sedan göra god frukost till mig.


Muuums, MIN smarriga korvstroganoff!

Fredag

Oj oj oj, vad denna vecka har gått fort? Helt sjukt fort med andra ord. Redan fredag! Veckorna bara springer iväg utan att man ibland gör något, rätt lustigt det där. Tiden står inte stilla, den bara rinner iväg.

Sitter och kollar på avfärgningsmedel men hittar inget, så idag behöver jag tips om avfärgningsmedel då jag ska fixa till mitt hår nästa vecka är det tänkt :) Och jag vill ju att det ska bli så bra resultat som möjligt. Så kom med era tips!

Nu ska jag duscha, sen ska jag göra frukost. Smarriga frallor (dom jag bakade igår) med smör, ost och skinka och sen in i micron, mmmmm. Hur gott som helst! Man får njuta lite mer, då det är fredag :) Men först...


Varje dag kollar jag in på Ginas hemsida. Och hittar nästan alltid något som jag vill ha. Och idag har jag kollat igenom hela deras hemsida. Och detta är vad jag hittat som gärna får bli mitt!



Frallor

Har precis bakat frallor för första gången i hela mitt liv. Och jag är hel nöjd med resultatet.


Källarfranska ca: 12-16 stycken

Det här behöver du :
1 pkt jäst (50 gram)
½ l vatten
1 msk socker
1½ tsk salt
3 msk olja
13 dl vetemjöl

GÖR SÅHÄR :
Smula ner jästen i en degbunke.
Ljumma vattnet till 37 grader, fingervarmt!
Rör ut jästen i vattnet och rör i resterande ingredienser.

Ta upp degen på mjölat bakbord och knåda den smidig.
Forma degen till en lång rulle ca 50 cm lång.
Skär degen i 16 lika stora bitar.
Vänd bitar i mjöl och platta till dom något med handen.

Lägg upp på en plåt och låt jäsa under bakduk 40 min.
Värm ugnen till 250 grader.
Grädda bullarna i 10-12 min.
Låt svalna på galler!

LYCKA TILL



Soffa till salu

Idag känns det sådär i kroppen. Sover för det mesta nu om dagarna tycker jag. Det är rätt skönt, för då tänker man inte på det tråkiga som händer. Men å andra sidan kan man ju inte sova hela tiden. Vill ju inte bli som min pojkvän ;) Som är en redig sömntuta!

Sitter och kollar lägenheter på blocket ca var annan minut i hopp om att det ska dyka upp nått till oss, så att vi kan få vårat eget någon gång. Åh vad jag längtar efter det. Så det är min sysselsättning idag. Att ligga i sängen och kolla på blocket. Låter inte alls kul, men det är det faktiskt. Då vi båda vill få tag i en lägenhet och sen kollar jag efter möbler också :)


Har även en svart skinnsoffa till salu om någon skulle vara intresserad!
Köpt förra året 2010 i mars för 4000:- säljer nu soffan för 2000:-


Jobbiga dagar

Ännu en jobbig dag har snart passerat. Sov till 1 idag, sen har jag legat i sängen hela dagen och bara tänkt och tänkt. Världens bästa pojkvän gick och köpte pizza till mig förut. Utan honom hade jag verkligen inte klarat detta. Han är den bästa som finns. Och hans kramar värmer verkligen när alla tårar bara rinner nerför min kind.

Imorgon kommer det inlägg om inspiration om kläder och lite.

Godnatt, ta hand om varandra.


Världens bästa

Världens bästa pojkvän har bakat kanelbullar till mig dom var helt sjukt goda!


På jakt

Vet någon vart man kan köpa ett liknande halsband? Har hittat detta på HM! Men varje gång jag ska beställa det så står det att varan är slutsåld. Blir lika arg varje gång. Vill verkligen ha ett sådant här halsband. Då det är enkelt och snyggt! Så snälla ni där ute hjälp mig med tips om ni vet något. Skulle verkligen uppskatta det! Tack på förhand :)


Jag vet, jag vet

Ja som sagt jag vet att jag är ur dålig på att blogga just nu, men allt har verkligen sin förklaring till varför jag inte bloggar.

Min farmor, min bästa vän, min idol, min stjärna.. Har cancer och allt är bara en tidsfråga innan hon försvinner. Och det är så jävla jobbigt och hemskt just nu. Och av den anledning så finner jag ingen ork till att blogga just nu, då jag hela tiden bara tänker på henne och hoppas att det ska vända så hon klarar sig!

Livet är inte rättvist.. :'( jag älskar dig farmor!


Vad gör jag vaken nu

Kan inte somna om. Teddy har åkt inväg och jag kan verkligen inte somna om, även att jag är hur otroligt trött som helst :( vill bara sova. För det är inte mänskligt att vara uppe nu om man inte behöver vara det! Åhhhhhh :(


Bakisdag

Hade en sjukt bra kväll igår på strandpaviljongen! Men... Idag är jag för bakis för att blogga. Dagen består av tacos, chips, godis, mys och film! Så en bakisdag ska se ut! Återkommer imorgon ist och bloggar om dagarna då Carro varit hos oss på besök :)


Fullbokad helg

Hinner inte blogga för är helt fullbokad med att spendera massa tid med Carro och Teddy! :)

Hade iaf en grym dag i Malmö igår med Carro fick med mig en tröja, ett linne och ett armband hem. Alltid något :) Enkelt och snyggt var det också. Bild kommer imorgon efter Carro åkt hem. Då ska jag ta mig tid till att blogga! Så håll ut..

Ikväll taggar vi p a r t y!