Heart Chat Bubble

På G till jobbet


Vill bara sova idag


Mosters älsklingar ❤


Drink blandning på jobbet


Tacos & fotboll på tv


Hundvakt


Igår var en sjuk kväll


Kräftkalas väntas

Med baja päron i högsta hugg och ny klänning @ ULLARED och nya skor @ H&M! Taggggggad!


Gina levererar


Godmorgon älskling!

Du är världens bästa och finaste! Kan inte med ord beskriva min kärlek till dig. Jag älskar dig Michaela Karlsson! ❤

/ Teddy


Längtan är otrolig


Kvälls gott i magen



Laaaax


Shopping @ ULLARED


Tripp till Ullared


Fett och flötigt


Personal mat @ jobbet


Redo för jobb


Fredagsparty nykter @ Hammenhög


Mummmsfillibabbbbba


Donken kääääk


1 vecka kvar tills...


Garderobsrensning


Gurk & skink macka


Frukost

Frukost är den bästa och godaste måltiden som finns. Även att jag inte äter frukost så ofta med tanke på att jag inte hinner (jätte dålig undanflykt, JAG VET) men det är hur som helst det. Men idag har jag tänkt sleva i mig lite yoghurt och super goda mackor med massa gott på, mmmmmmm!! Måste börja skärpa mig med måltiderna. Men har ju jobbat röven av mig så har inte hunnit (ännu en jätte dålig undanflykt)... Men tills nästa vecka ska det bli en ändring på allt! Jag vill ju så mycket.


Segla @ KLARA MARIE

Igår efter jobbet chillade jag & Camilla kvar på jobbet en stund för det blev ju super väder :) Helt plötsligt fick vi en ide att åka med Klara Marie för en segling på dom sju haven. Första gången i mitt liv som jag skulle segla och det slutade med en sjösjuk Michaela som spydde haha. Men det var en härlig upplevelse även att jag mådde som jag gjorde. Bara se hav, sitta och snacka lite skit, kände vinden i håret och ja, bara njuta av stunden. Lär nog aldrig mer segla eller åka båt efter turen igår haha.


Blickar tillbaka

Igår på jobbet fick jag en rejäl chock! Inne i matsalen satt en av mina favvis ungar från förskolan i Stockholm?!!!! Hur stor är chansen liksom? Det gjorde verkligen min dag. Att få träffa honom igen, bara få se han och få en kram av han innan han skulle gå, finns liksom inga ord som kan beskriva glädjen av att träffa ett barn man hade på förskolan under 2010. Blev så glad så glad så glad. Fick massa minnen i huvudet under resten av dagen hur kul det var att jobba med barn och hur mycket mitt liv och jag förändrats från det till jag nu har och gör.


Sa du dubbelt

Sorry sorry sorry och sorry tusen gånger om för jag uppdaterar så jävla kasst just nu. Men jag gör verkligen inget annat än att jobbar dubbla pass. Har jobbat och jobbat över varje dag denna vecka och även jobbat dubbla pass vilket innebär jobb från 10-22, vilket jag ska göra idag, imorgon och på söndag, yeeeeee! Är inte ett dugg pepp haha. För är väldigt trött vill jag lova er. Men har laddad upp mer energi dryck och choklad så får göra mitt bästa att palla mig igenom helgen. I have no life. Har ingen tid för min pojkvän ingen tid för att ringa mamma, pappa eller min bästa vän. Ingen tid för att gymma, vara tid för att jobba. Skulle lika bra kunna bo på jobbet för hinner typ ens inte hem förrän jag ska tillbaka igen. Men..... Pengar är ju nice!


Kvälls sol

Fick jobba över idag, så har jobbat 10,5 timmar idag. Efter helgen lär jag vara död känns det som. Men det blir fina pengar i slutet :)