Heart Chat Bubble

Pannkakor @jobbet


Tolv

Idag är det fan ingen bra dag känns det som. Antingen har jag vaknat på fel sida eller är jag bara allmänt dum i huvudet som går runt och tänker på en massa. Vill bara dra täcket över huvudet, somna om, släppa allt och vakna upp på nytt, men... JAG KAN INTE! För jag ska börja jobba om 2 timmar. Är helt opepp på allt just nu.


Ett jävla år

Idag har jag och mannen i mitt liv just nu varit ihop i 1 år, 12 månader, 365 dagar, 52 veckor, 7 timmar, 11 minuter och 38 sekunder. Det finns inget som kan skilja oss åt, det är du och jag för alltid. Jag älskar dig miljontals varv runt jorden och sen tillbaka igen ❤ Min kärlek till dig är obeskrivlig. Du är den jag inte kan leva utan, jag behöver dig i mitt liv varje dag för att få ny energi och ork till att klara av vad som helst för det är dig jag är starkast med. Du är det absolut bästa som hänt mig.


Ladda om

Är värd dessa choklad kakor efter 8 timmars jobb & nu myser jag med min underbara pojkvän och äter choklad och försöker ladda upp för en ny vecka med 7 dagars jobb, puhhhh!


Bakfull

OKEJ! Jag är helt seriös nu, jag är fan bakfull än?! Igår när jag skulle lägga mig var jag helt spy färdig och bara mådde så jävla dåligt haha. Idag känns det ännu inte helt okej. Men får hoppas det släpper till 12 då jag ska jobba. Det märks att man inte längre tål så mycket som man gjorde förr. Festa är inte lika kul som innan, bara när det väl händer något och man har planerat in det. Eller så inser man att festa inte är allt längre, utan man växer upp och inser ist att det finns annat att lägga ner sin tid på :) Som är tusen gånger så viktigare. Vara fullast på festen, supa ner sig och supa upp alla pengar, bete sig som en idiot och bara leva livet för ett par timmar, nej.... Det är inte värt det längre. Man kam dricka med måtta eller inte dricka alls :)


Kosovare Asllani

När jag var mindre och spelade fotboll i Rosenfors IK mötte vi alltid Vimmerby IF vart vi än var, på matcher, i serien, på cuper... Ja ni fattar. I Vimmerby fanns det en tjej vid namn Kosovare men även kallad Kosse. Redan i yngre ålder såg jag upp till henne, hon var liksom stjärnan, man var tvungen att pump markera henne varje match, hon var den man bara ville sparka benen av för man aldrig fick tag i henne, för hon med handen på hjärtat var så jävla grym med bollen och även utan bollen. Idag spelar hon i Sveriges landslag så när jag gick se henne på tv rös jag till i hela kroppen. Tycker det är så kul att jag spelat mot denna tjej och att hon lyckats komma så långt. Hon är verkligen en inspiration inom fotboll. Inser nu att jag verkligen saknar fotbollen, alla år i Rosenfors IK, alla vänner och lagkamrater. Tills nästa år ska jag försöka komma igång med fotbollen igen.


Maskerad

Igår var jag på årets roligaste fest idag har jag årets största bakfylla.


CATWOMEN

Idag är dagen med stort D äntligen HÄR! Solen skiner, jag är ledig, allt känns helt klart så bra. Ikväll kör vi all in utan något som helst att tänka på. Ska hoppa in i duschen, sen förvandla mig till CATWOMEN tillsammans med min sambo som förvandlas till SPIDERMAN! Ha en trevlig kväll alla.


Ledig

Nu är jag ledig i 1,2? 1,5 dag ca. Fredag & lördag, men kan hända att jag får rycka in och jobba lördag kväll. Idag (fredag) är det fest fest fest fest hela dagen och natten lång. Är sååååå taggad. Så nu ska jag sova efter 6,5 timmars jobb. Vakna upp på bästa sätt bredvid min fantastiska man och bara ha en såååådan bra dag och kväll.


Fjäril i handen


Tagga

Har precis kommit hem från Tomelilla, hittade inga polis saker som tänkt. Men detta fick jag med mig hem. Så nu är jag super taggad inför imorgon :) kan ni gissa vad jag ska va? Hehehehe.


På jakt

Idag är jag på jakt efter maskeradkläder tills imorgon, man ska jämt vara ute i sista sekund också haha. Typiskt oss! Vi ska strax göra oss klara och åka till Tomelilla. Hoppas på att hitta det man behöver, fast... Jag vet inte vad jag ska va ännu haha. Är lite sugen på pirat, så ett svärd & pistol kanskeeeeeee?!


Snart fredag

Sådär, har klarat av ett jobbpass på 10 timmar. Fredagen närmar sig allt mer och mer och imorgon ska vi göra stan (köpa alkohol och maskerad kläder) hehehhe. Nu ska jag mysa med min älskling sen sova, i sängen denna natt förhoppningsvis? Har sovit på soffan 2 dagar i rad nu haha. Vi är inte som alla andra par, vi är speciella ❤


Guthenmorgeeeeeen

Sol sol sol sol, underbara SOL! Jobb jobb jobb jobb, tråkiga jobb när det är sol haha. Är sjukt varmt ute och jag ska åka iväg och jobba om ca 1 timme. Hade mycket hellre velat ligga på stranden idag och bara ta det lugnt, men icke sa Nicke. Här ska det jobbas och svettas! Så.... Vi hörs sen när jag jobbat klart. Hoppas alla ni andra som icke jobbar idag njuter av solen, åt mig också då såklart :)


Kropps vård

Sitter med ansiktsmask just nu och kollar på allsång på Skansen med mitt hjärta. Har gjort hårinpackning i håret och efter detta är klart ska jag måla mina naglar. Jävla kropps kväll detta, men det behövs efter alla dessa jobb dagar, ska även sätta i mitt löshår sen. Klarar mig inte utan det längre haha, man känner sig verkligen NAKEN!! Sen vill jag ha det i inför fredag också när det är 20 års party, weeeeeej.


Nioende dagen

Idag är jag egentligen LEDIG, men vad tror ni jag ska göra på min lediga dag? Jo jag ska.... JOBBA!! Inget mig emot, men skulle liksom vara skönt att vara ledig någon dag speciellt nu när det är så fint väder :) Men jag är ju iaf ledig på fredag & lördag. Well well, nu ska jag duscha sen göra mig redo för jobb vid 12 och framåt. Känner att min blogg är så boring för tillfället, men lovar er att jag ska bättra mig.

Lyx frukost

Har suttit och kollat på massa bilder angående frukost, det är väl rätt sjukt hur mycket en bild kan få en att känna och låta " mmmm, åhhhh, fy vad gott... " typ något i den stilen bara för en bild med massa gott?


Måndag

Så var det måndag igen och jag går in på min ÅTTONDE jobb dag i sträck.. På tisdag är jag ledig, onsdag jour, torsdag jobb och fredag & lördag är jag ledig, för på lördag ska vi inta ett jädrans skutt på våra vänners 20 acka 21 års party som har temat maskerad/barnkalas, huuuuuur kul kommer inte det bli? Vi har kommit på vad vi ska klä ut oss till, så fredag, säg till och KOM NU MED STRÅLANDE SOL!! Sen på söndag jobbar jag igen i 7 dagar i sträck. Så nu ska inte jag tjata om mina jobb dagar utan nu vet ni mitt schema ;) hehe. Nu ska jag sova för imorgon ska jag gymma, har fuskat med det i veckan då tiden inte funnits till och jag varit lite halv dålig :( men imorgon kör vi igen!!


Michaela rekommenderar

En av dom bästa filmer jag sätt. Fällde lite tårar där i slutet. Om ni inte har sätt LOL så för fasiken, SE DEN!! :) Nu ska jag fortsätta mysa med min underbara pojkvän som jag älskar med hela mitt hjärta ❤ Skulle aldrig klara mig utan honom.


Mjöööölk

Har någon av mina läsare testat denna? Jag köpte hem en idag för och se om den var god, och yes deg var den, frågan är bara om den liksom.... Funkar? Det är iaf värt ett försök :)


Söndag

Undra varför jag är vaken nu? Jo men jag ska ju iväg och jobba såklart idag IGEN haha, ni borde ens inte vara förvånade längre att jag hela tiden skriver jobb jobb jobb jobb jobb. Det är strålande väder så kommer säkert bli knööööök med folk idag och det är då det är som absolut roligast att jobba :) Hörs sen!


Nya soffan

KOLLA vilken jävla soffa vi fått hem idag, super skön och super snygg. Nu fattas det bara lite små saker i tv-rummet :) Ska äta super god mat med mitt hjärta nu och sedan mysa hela kvällen :) har jobbat i 10,5 timme idag så är rätt död i mina fötter. Men imorgon blir det jobb IGEN! Försökte ta en bild på regnbågen på vägen hem från jobbet, men nja ja haha misslyckades lite där.


Ingen luft

Igår på jobbet fick jag helt plötsligt jätte svårt för att andas. Fick knappt någon luft. Har inte haft ett sånt här "anfall" på snart 1 år, men igår kom det plötsligt. Hade svårt att andas hela natten så blev hemma från jobbet idag, har vilat mig hela dagen. Det känns fortfarande lite halv kasst. Men hoppas det släpper under kvällen/natten för imorgon ska jag jobba vid 10.


Trött

Jag vet, jag är dålig på att blogga. Men har jobbat sönder mig dessa 2 dagar. Jobbar ju som sagt varje dag denna vecka. Men veckan har gått otroligt fort, redan torsdag idag. Snart löning, maskerad party och en tripp till Öland planeras in. Ska bli skönt att va lite ledig då och då och bara ha tid för mig och Teddy ❤ Nu ska vi mysa ner oss i sängen, hålla om varandra och höra hur regnet slår mot fönstret. Imorgon bitti ska vi köpa färska frallor och massa gott till en stor frukost på sängen till oss båda, det är vi värda :)


Tisdag

Idag är det tisdag vilket innebär jobb från 12-22 hurraaayyy vad skoj.. Är inte alls pepp på att jobba idag :( Har någon konstig känsla i magen.


Marknads fynd

Har varit en sväng på Kiviks marknad idag efter jag slutade jobbet, fick med mig två efter längtade linnen hem!! Super nöjd och dom satt som en smäck :)


Glass i hamnen


Mag ont

Igår jobbade jag från 17-00 och idag börjar jag vid 10 och jobbar fram till 17 eller 18. Är jävligt trött just nu och världens kramper i magen har jag :( ingen bra morgon alls detta just nu. Hoppas dagen går fort så jag får åka hem och vila. Jobbar varje dag denna vecka, vet inte hur jag ska ta igenom mig den för tillfället. Men det löser sig det med :)


Ett år

Idag är det ett helt år sedan jag åkte ner hit till Skåne för att träffa Teddy. Hade endast bokat en tåg biljett mer hit, ingen hem och det är väl resultatet av att jag fortfarnas är kvar här nere vilket jag absolut inte ångrar. Idag för ett år sedan sa vi inte så mycket till varandra båda var jätte nervös och på kvällen gick vi på bio och såg baksmällan, höll inte handen, pussades inte, bara satt i varsin stol och glodde på varandra haha. Idag är det skillnad, vi ligger på soffan, håller om varandra, pussas och ser på film. Jag älskar Teddy med hela mitt hjärta, det är verkligen han och jag mot allt och alla, mot hela världen. Efter igår insåg jag att vi tar oss igenom allt så länge som vi har varandra. Kan inte beskriva kärleken jag har att ge till Teddy för den är enormt stor och det kommer den alltid att vara 


Söndags mys

Ligger i soffan och har precis ätit makrills mackor, såååå gott och nu kollar jag på sommar krysset :) Teddy ligger och sover och mår inte så värst bra haha. Idag ska vi vara hundvakt, dock ska jag åka iväg och jobba vid fem, hade hellre velat vara hemma och bara myst med mitt hjärta eftersom jag jobbar varje dag denna vecka.


Loppis and party

Igår blev det först en tur ut till baskemölla för att spana in loppmarknaden lite. Fick med mig 5 rediga bra fynd hem, helt gratis också :) På kvällen körde vi party eller mer kallat korvfest hehe. Men det var ett härligt grabbgäng, synd bara att utgången inte blev så lyckad som vi hade hoppats på. Det är aldrig kul när det blir en massa tjafs och bråk, där av mår jag väldigt dåligt idag enbart på grund av det. Har ingen bakfylla alls, och det är ju skönt :)


Det har alltid varit och kommer alltid att vara så att vissa dagar är bättre eller smärre än andra. Vill bara spy på vissa människor just nu. Irriterad och besviken...


Nykter utgång

Kom precis hem från pavvan, stack dit efter jobbet. Men var inget att ha direkt. När man är nykter och går ut då får man verkligen sig en rejäl funderare. Hur man själv är när man är full. Just nu är jag emot alkohol och är glad för att jag var nykter ikväll!


Tio timmar

Kom hel för ett tag sedan. Har jobbat i 10 timmar så mina fötter värker väldigt mycket just nu, men är bara att ladda om för imorgon är det jobb igen. Har var väldigt roligt att jobba ikväll med tanke på att jag fått jätte mycket beröm från gäster och det gör en ju alltid extra glad :) Nu ska jag mysa med min pojkvän sen sova.


Rödhårig tjej


Home sweet home

Sådär nu är jag hemma från 7 timmars jobb. Ska strax köra upp till Coop och köpa hårfärg? Rött kanske? Är jävligt sugen på det :) Sen blir det en sväng till Preem och hämta ut mitt paket från lager 157 :) Bra dag hela dagen!


Frukost buffé


Regnig morgon

Ska strax fixa till mig och sedan bege mig till jobbet. Ska vara på jobbet 30 minuter innan idag för att äta av frukost buffén med Isabelle och Cecilia dom har börjat att servera frukost buffé på jobbet. Så himla mysigt & gott det ska bli!!! Synd bara att det regnar, kunde ju faktiskt varit lite bättre väder tycker man.


Simrishamn levererar


Ingen höjdare

Hemma från jobbet, blev bara några få timmars jobb idag. Men imorgon blir det flera :) Skulle testa nya Marabou jordgubb, men fy fy fy. Det var ingen större höjdare. Tur jag köpte vindruvisar :) Nu ska jag mysa med världens bästa pojkvän, sen sova för imorgon ska jag upp halv 8 för att träna med hopprepet, woppp wopppppp!


Kort hår och lockar

Nu har jag en kamp mot mitt löshår, haha. Försöker vänja mig vid att gå utan löshåret och ha mitt naturliga korta lockiga hår. Inte det lättaste må jag säga :( Men mitt hår har verkligen växt, så det går ju framåt iaf.


Hoppa

Hoppa hopprep var ju ingen konst när man var mindre då kunde man hoppa hur länge som helst. Men nu när man blivit äldre är det en konst. Har idag börjat med att lägga till på mitt tränings schema att varje morgon hoppa hopprep i ungefär 10 min utan att pausa, sedan ska jag öka på det mer och mer när jag orkar mer. För just nu orkar jag inte mer än 10 minuter. Men detta känns som en jävligt bra grej :) Och om det funkar är det bara ett stort PLUS!


Träna & Gina paket


Tvätta hår

På ett litet annorlunda sätt kanske? Hehehhe.


INSTAGRAM

Nu kan ni följa mig via instagram ewamichaela heter jag =)


Vatten

Idag är jag ledig, sen jobbar jag varje dag resten av veckan, puhhh. Och då ska jag även hinna med och träna, men har fått allt att gå ihop, så nu är det bara att kööööra!

Har bara tagit det lugnt idag. Ska åka och träna runt 7 hade jag tänkt och då köra ett köttigt pass efter helgens all jävla alkohol som jag ångrar nu i efterhand att jag ens hävde i mig. Men det är skärpning med det nu också :) Vill man va fin och uppnå dom mål man vill får man fan också lida för det ska gudarna veta! Har fått så mycket inspiartion idag av alla bilder jag kollat på.

Inspiration


Sa du jobba

Har precis kommit hem, har jobbat från klockan 5. Är rätt trött. Men det är väl inget emot vad jag kommer vara kommande 2 veckor, är totalt ledig 2 dagar på 14 dagar?! Kommer jobba röven av mig känns det som. Men det blir fina pengar när lönen kommer sedan :) Nu ska jag mysa med pojkvännen min, sedan ska jag sova. Imorgon är det ny vecka och hård träning på nytt :)


Kaos

Från vårt vardagsrums fönster kan man se mycket intressant. Som tex kaoset som uppstår när tåget kommer och plus alla turister/Stockholmare som börjar komma nu.


Äntligen

FUNKAR BLOGG APPEN!!!!! Nu kommer jag blogga flitigt igen :)


Vilken fin vän

Det är ett sånt här SMS som man bara ryser i hela kroppen av och bara blir så glad av att munnen håller på att trilla av, tyyyyp. Det är även nu man förstår att det man gör i sitt liv påverkar andra och att det finns andra som ser upp till en. Jag älskar att hjälpa andra, så detta betyder otroligt mycket för mig!
 

Lager157.com

Har länge väntat på att dom ska få in denna tröja på nytt hos lager 157 och ÄNTLIGEN har den kommit in igen. Så var bara tvungen att ta hem den till min garderob, köpte även en lång klänning också såhär på lördags eftermiddagen.

http://shop.lager157.com/
 

Det var väl..

DÅ FAN, om inte blogg appen ska börja funka? Jag vet att jag klagat jätte många gånger på detta, men det är verkligen SKIT dålig stil av blogg att byta design och massa sen inte göra så att man kan blogga genom mobilen. Jag har alltid gjort det innan för det är smidigast och jag har alla bilder på mobilen också. Och jag hinner heller aldrig knappt sitta vid datorn och det är väldigt JOBBIGT att behöva lägga in bilderna från mobilen till datorn. Så snälla blogg, FIXA APPEN!!

Nu har jag inte bloggat på ett tag IGEN, men om ni kläst det över, förstår ni säkert varför :) Nu är jag hur som helst ledig i tre dagag (från och med igår) det är fest i tre dagar. Igår blev det en lugn kväll, idag blir det lite värre och på lördag blir det VÄRST ;) Vädret är sjukt kasst, men vad gör det om 100 år?

7 timmar

Sorry för super dålig uppdat.. från igår. Men började jobba vid 17 och sen blev jag kvar på jobbet ända till 00.00. Var så sjukt mycket att göra igår, det bara ökade på med folk genom hela kvällen. Men det var redigt skoj att jobba, rörelse hela tiden. Men fy vad trött jag var när jag kom hem. Vi skulle ha kollat på film, men jag kollade i ca 10 min inte ens det tror jag sen gick jag och la mig, haha så roligt sällskap var jag igår.

Men nu är jag rätt så pigg, ytterst lite trött dock, men det rer sig ;) Ska strax slänga i mig mina tabletter sen dra och gymma.

Är sjukt fint väder här nere i Skåne idag, hoppas det håller i sig hela dagen så vi kan ge oss ut och sola sedan, behöver mega mycket färg på kroppen så det är en god ide att sola faktiskt. Har inte solat 1 ända gång ute i år ännu, så det är nog dags nu.


Man lär sig med tiden vilka man kan vända sig till och inte vända sig till... Skit snack och en djävulsk falskhet har aldrig varit något som intresserat mig!

TÄVLING @ ALV

Tävla om biljetter till ALV = ASTRID LINDGRENS VÄRLD! Jätte smidigt och enkelt och hur kul vore det inte att uppleva en dag med barnsilgehter och minnen på nytt?

Här hittar du tävlingen - http://vimedbarn.se/vi-tavlar-ut-5-stycken-familjebiljetter-till-astrid-lindgrens-varld/
Här hittar du ALV:S hemsida - http://www.alv.se/
 

Jobba

Ska strax hoppa i mina träningskläder och bege mig upp till gymmet för ett redigt jävla pass!! Får inte tappa nu och ge upp. Så nu kör vi fullt ÖS :)

Annars idag? Det väntas jobb från 17 och framåt. Har vaknat 2 dagar i rad nu och trott att jag sovit i 2 dygn och missat mitt jobb pass haha, sjukt. Jobbar inte så mycket denna vecka, både tråkigt och skönt på samma gång. För har massavis med planer för helgen och vill ju göra denna sommar till det bästa till skillnad från förra året när jag och Teddy bara satt inne hela dagarna och kollade film, haha vilka jävla nördar vi var då. Men det är skillnad nu och jag bara ääääälskar det :)
 

Lyx @ hamnen

Idag har jag skitit i allt som har med kost och hälsa att göra. För kände mig redigt värd detta. Har suttit nere i hamnen med mitt hjärta och ätit super god mat och bara haft det så bra i solen. Åhhh vad livet är underbart när allt bara flyter på och man känner hur perfekt livet faktiskt är. Jag har allt jag har och allt jag behöver, man ska ju glädjas åt det man har och det är verkligen vad jag gör.
 

Fin kväll

Igår hade vi en riktigt din kväll med en rosa solnedgång, mmmm LOVELY!


Ny månad

Redan Juli månad?!!! Vart har dessa alla månader sprungit iväg? Känns ju som det nyss var påsk och jag hade börjat på Hamnkrogen. Det är lite läskigt att tiden går så fort, men den går ju fort när man har som roligast.

Idag är det en ny vecka, nytt träningsschema med längre och bättre pass för att komma i bästa form :) Är VÄLDIGT mottiverad. Sen denna månad händer det massa skjojsigt här nere i Skåne. Bland annat till helgen är det hamngillet sen är det Kiviks marknad. Och i slutet av månaden ska vi ta en tripp till Ullared, och den trippen ser jag fram emot extra myyyyycket!! Sen lite andra planer som jag håller hemligt ett tag.

Nu ärdet frukost dags sen blir det gymmet, TRÄNA BÖR MAN ANNARS DÖR MAN!