Heart Chat Bubble

Nyår

Today is the day! Som vi väntat på denna dagen hela veckan lång haha. Undra egentligen varför? Man kommer bara bli förvirrad när man ska skriva vilket år det är på tex: papper och liknande. Inget annat händer väl?

Vid 4 idag ska vi äta mat, fläskfilé, potatisgratäng och sallad. Ska försöka göra lite vitlöksbröd också till det. Sen blir det lite förfest här hos oss, sen får vi helt klart se vart kvällen tar oss :) känns som det iaf kommer bli en toppen kväll, avslutat året med min pojkvän och min bästa vän vid min sida och inleder det nya året med dom vid min sida också. Så..... Vad kan gå fel? :)

Vad hände under mitt 2011? Jag flyttade till Stockholm och fick vikarie jobb, flyttade tillbaka till Vimmerby i en lägenhet med Carro, fick vikarie jobb i Vimmerby, hade en fantastisk sommar, träffade Teddy på Öland under midsommar veckan, åkte ner till han den 15 juli och blev tillsammans med han den 30 juli och sedan dess har jag bott här nere och för några dagar sedan flyttade vi in i VÅRAN lägenhet! Vilket år det har varit!! Men nu tackar jag 2011 och välkomnar 2012!

GOTT NYTT ÅR, fullt ös... Wööööhööp


Hundvakt

Är hundvakt åt teddys pappas hund, bajs lizzie som jag numera kallar henne för haha.


Snittar

ihhh har gjort snittar tills imorgon med skinkröra! Blev super goda, fast ytterst lite starka. Men man kan ju inte kräva så mycket av mig för första gången ;)

Dom blev ju iaf godkända av mitt hjärta :)


Dagen FÖRE nyår

Ligger i sängen och funderar på vad vi ska äta imorgon på våran 3 rätters nyårs aftons middag haha. Har lite svårt att bestämma mig. Vet iaf vad det ska bli till huvudrätt :) resten har jag inte en aning om. Ska göra snittar också som tilltugg hade jag tänkt, kanske någon bål också inte vore så dumt :)

Idag firar jag och min ögonsten 5 hela fantastiska underbara månader tillsammans. Det är verkligen lycka att få vara med Teddy! Han sprider så mycket glädje och lycka i mitt liv varje dag. Har aldrig mått så bra som jag gör tillsammans med honom. Kan inte beskriva i ord hur det känns att vara kär i han! :) kommer älska honom hela mitt liv, tills den dagen jag slutar att andas, och mina sista andetag ska jag ge till honom. För han är värd allt i världen!


ihhhhhhhhhhh, lycka =)

Min ögonsten, min stjärna, min diamant, min prins, mitt allt!


Michaela VS Teddy muffins

Vi fick en muffins maskin i julklapp av Teddys syster Mia som Teddy skulle använda ikväll, gick väl lite sådär för han haha. Jag körde mina muffins i ungnen!

Ni ser skillnaden va? Mina till höger och teddys till vänster, haha. Lite mer färg på mina än hans. Men han är iaf duktig som försöker mitt lilla hjärta :)


Fyllevisa


Nyår är räddad, fullt öööööös


Dagarna före nyår

Skulle kolla på film igår, men vi såg inte ens på halva för den verkade vara så otroligt KASS! Så gick och la oss ist, mycket bättre :)

Varit på stan en sväng idag och kollat lite, fick med oss frallor hem?! Haha billigare än kläder iaf ;)

Snart nyår, dagarna innan går så jävla segt och det är inget bra väder ute heller. Så finns inget att göra :( man bara ligger inne och glor, hoppas på att tiden ska gå fortare och att det bara ska bli nyår, NU!!

Ikväll ska jag på träning för första gången, jag både vill och inte vill?!?!! Kan inte bestämma mig haha. Beslutångest till tusen, yepp yepp!


Film time


Sovandes högen

Teddy sover, Carro sover och jag, ja jag är vaken till tusen haha. Kul sällskap jag har såhär på morgonen. Tänkte vi skulle äta god frukost och allt och sedan åka till Ystad, för att kolla läget lite, men haha ja så blev det med det. Får nog ta och skaka liv i mina små ögonstenar :)

Är rätt arg på att inte mina pengar inte kommer in!!! Skulle haft dom i måndags, och nu är det onsdag???!! Livet är fan surt utan jobb!


Mera skratt

HAHAHHAHAHA ostbågs snopp?!?!!!


Hahahaha vilken miss

Teddy har träning på onsdagar och går upp dit idag och det är..... TISDAG idag hahahaha vilken miss!!

Har ätit taco med Carro nu, oj oj oj så gott!


Tacos

Tvättar som är så tråkigt!!!!

Ska ha tacos fest med Carro ikväll medans Teddy är och tränar :) ska gotta oss med chips också!! Mys :)


Första natten, c h e c k k k k k

Sådär ja... Nu har vi sovit första natten i lägenheten :) och ihhhhhhh!! Jag trivs redan här.

Vi kom i ordning rätt mycket igår med allt, så det känns skönt :) dock är vi fortfarande på halt efter en soffa, men det trillar nog snart upp någon :)

Har sällskap hela veckan av världens bästa Carro!!!!! :D så kommer bli en hel grym vecka detta.

Snart ska vi bege oss ut och "stor handla" för första gången! Haha är det såhär vuxen livet funkar?


Nu, NU ÄR JAG SKÅNING


Ihhhhhhhhhh!!!!

Då bär det iväg till Skåne! Tack Småland för alla dessa år haha!


Allt är färdig packat

Nu är jag redo för att lämna Småland imorgon och flytta alla mina saker till Skåne!! Det är både spännande och nervöst, ihhhhh! Fast åh vad sjukt lycklig jag är.

Nu ska jag sova några timmar bredvid honom jag älskar med hela mitt hjärta och han som jag vill dela mitt liv med :)


Julbilder


Bästa julafton

Igår hade jag den bästa julaftonen på flera år tror jag. Vi har fått så sjukt mycket bra saker till lägenheten som vi verkligen behöver och allt! Åh vilken lycka, är hur glad som helst över alla saker :) Var och hälsade på hos farmor och farfar på graven, kan ha varit det jobbigaste jag varit med om. Men dom var med mig i mina tankar hela tiden, som dom alltid är!!! Avslutade kvällen med att gå till Chaplin en sväng med Carro och Teddy. Haha ja... Vimmerby är verkligen sig likt! Det var iaf kul så länge som det varade.

Idag ska vi äta god mat hos mamma och sedan packa bussen för imorgon flyttar vi in i VÅRAN lägenhet!!!!!! :D :D :D :D :D :D


Folk som vill förstöra kan ju faktiskt bara dra åt helvete...... :(


Julafton

Det är julafton om någon har missat det ;) jag har namnsdag idag, det är 6 månader sedan Teddy och jag träffades för första gången!! :D vilken dag detta kommer bli!

Nu blir det julfrukost hos pappa sedan vidare till pappas släkt och sedan tills mammas släkt och till slut ska vi landa i Vimmerby hos mamma och då ska jag träffa Carro :D kanske kan bli Chaplin på detta ikväll. Vi får se vad kvällen tar oss :)

God jul alla och ha en jätte bra julafton önskar jag och Teddy. Ta hand om varandra.


Första julen utan farmor..... Finner inga ord för det :'( ska till hennes och farfars grav sedan. Saknar dom som in åt helvrte!! Tänker på er och älskar er!!


Bajs lotter

Ett nummer ifrån, ett nummer ifrån, ett nummer ifrån, ett nummer ifrån och ett nummer ifrån. Ja mmmm just det... Ett nummer ifrån!!!!! BAJS BINGOLOTTO!


Dagen före julafton

Julklapparna är handlade i sista minuten haha.

Ikväll ska vi äta julmat, ostkaka, glass, vin, ostbricka och spela Bingolotto i Högsby hos bästa pappa :) så himla mysigt!! Hoppas på att jag vinner lite miljoner ;)

"men hur fan skalar jag potatisen då Michaela" hahahaha älskling!!!


Det får inte vara sant

Ni vet när musen drömmer så hemskt att man vaknar och bara tårarna rinner. Det fick jag uppleva inatt, och jag tycker det är så jävla hemskt. Tårarna bara rann, rann och rann. Fanns inget stopp på dom. Usch :(

Ska göra oss klara nu för att sedan bege oss på julklapps shopping runda :)
Hoppas vi hittar det vi ska! :)


Framme

Wöhööööö!! Framme i Högsby hos världens bästa pappa!! =)

Hoppade shoppingen i Kalmar för har mått så otroligt illa hela tågresan :( usch fy och blä!! Tur min älskling är världens bästa som tar så bra hand om mig :)

Har fått lite mer julkänsla i kroppen nu, fast det är ytterst ytterst lite, men bättre än innan iaf :) en stor gran och massa paket under, det var bara det som fattades för att få lite julkänsla.

Ikväll ska vi äta pizza och bara mysa!!!


Mot Småååååland

Har sovit 3 timmar inte ens det.. Men sånt man får leva med! Kommer jag sova på tåget? Yes box!!

Mot Småland med stopp i Kalmar för shopping! Låt alla tåg gå som dom ska idag :)


Nagel fix

Lite jul klappar köpta :) och mina naglar är fixade :)

Kass bild men är nöjd :)


Julklappar

Jag som sagt inte fixat en ända julklapp ännu och vi har 12 personer vi ska handla julklappar till! Åhhhh, jobbigt haha. Är ju mycket roligare att få julklappar än att handla dom ;) sen har ju inte jag någon julkänsla i år heller..

Ska fixa till mitt löshår nu så det kommer på sin plats :) är sjukt nöjd över färgen :) dock kommer inte pappa att gilla den haha. "men michaela, kan du inte ha din normala hårfärg" det är vad han alltid säger och farmor hade sagt precis samma sak haha, sådan mor, sådan son ;)


Big Brother och pizza

KebbbaaBbbbbbbbb!!!


Ska det se ut såhär?

Hahahaha. Vad hände? Ska det verkligen se ut såhär? Whaaaat ever, jag tycker det var läckert iaf och jag vill ju inte vara som alla andra :) Så kör på denna färg ett tag :)


Hahahahahahahahaha

Man kan hitta mycket kul på den nya "tidslinjen" på FB! Hahahahaha.

image description

image description

Fröken röd/lilla tott?

Färgar håret...... GAH!


Hur fin, hur söt, sååååå MICHAELA

Såg på en loppis för några dagar sen att den fanns en jacka/tröja som jag bara ville ha!!! Men personen ville inte skicka :( så la in bilden på loppisen i Vimmerby ist! Och JAAAAA!!! Det var en tjej som hade en som jag fick köpa. Så himla snällt!! :) Blev direkt som ett barn på julafton haha. Så på söndag, blir den min!!!!!!! :D yeeeeees! Kommer använda den flitigt i sommar :)

Såhär ser den ut


Baka baka baka baka

Har bakat scones idag igen!! Haha galen. Men det är ju sååååååå gott :)

Nu ska jag färga håret och sedan börja packa både inför Smålandsresan och flytten :D


Hahahhahahaha

Michaela- TEDDY DET ÄR SNÖ PÅ BILARNA!!!!
Teddy- nej.... Det är ost!

HAHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHA!!


Nej, ja, ja, ja, JA!

Sover jag? Nej! Är jag vaken? Ja! Är jag trött? Ja! Har jag huvudvärk? Ja! Är jag sjukt sugen på att göra scones? JA!


Tävling

Fick för mig förut när jag läste Jockes blogg att jag skulle vara med i hans tävling med chans att vinna en onepiece eftersom det fanns den jag just vill ha!! Hoppas jag vinner, men hur stor är chansen? 1 på 1000 va? Men aja, man kan iaf hoppas och hålla tummarna lite extra ;)

Läser hans blogg dagligen och skrattar varje dag åt vad han skriver! Han må va vidrig men han är skön på samma gång haha.


Scones recept

3 dl mjölk
100 gram smör
7-8 dl vetemjöl
4 tsk bakpulver
1 tsk salt


Såhär gör du
Blanda mjöl, bakpulver och salt i en bunke.
Skär smöret i bitar och blanda ner det i mjölet. Finfördela smöret med fingrarna
Blanda ner mjölken och rör ihop till en deg, men rör inte i onödan utan sluta när du kan kan forma till en deg.
Dela degen i fyra bitar och platta ut till runda kakor. Skär två skåror i varje kaka, i ett kors. Nagga kakorna med en gaffel.
Lägg på bakplåtspapper och grädda i 250 grader i cirka 10 minuter.
Servera nygräddade och varma!

Myskväll till tusen

Har precis ätit nybakade scones, åh Gud vad gott!!!! Kommer lätt att göra dom flera gånger om, mums mums :) lägger upp receptet sen om någon är intresserade av att göra dom. Kan verkligen rekommendera dom :)

Myser till det lite extra med ballerinakex och saffrans gifflar! Mesans jag kollar på Kalle blomqvist! Mys på hög nivå :)


Fjärde advent

Redan den fjärde advent? Känns verkligen inte som det. Det är ingen snö och jag har inte redigt fått in någon jul känsla heller. Har inte köpt en ända julklapp på köpet. Kan det vara att det inte är någon snö och att jag inte handlat klappar? Kan va så.. Får se om det kommer lite julkänsla på torsdag när vi åker till Småland och snön som dom tydligen fått? Ska göra ett stopp i Kalmar och shoppa julklappar innan vi anländer till pappa!

ÅH vad jag saknar min familj, släkt och vänner. Känns som det kommer bli en tuff jul.. Inte farmor vid bordet :( Usch. Vill inget hellre än att tomten ska komma med henne och farfar i säcken. Men farmor och farfar kommer hela tiden vara med mig i mina tankar, som dom är dagligen!! Sen har jag ju världens absolut bästa pojkvän vid min sida! Och såklart familjen, släkten och vännerna som stöttar mig till tusen. Ni är helt fantastiska.

Nu ska jag knalla ner till ICA ännu en gång och köpa hårfärg. Hum ahh aja haha.. Lycka till Michaela!!!


Har du oboy

Går förbi massa fulla människor utanför, vi hör allt eftersom vi har fönstret öppet. Går förbi ett gäng och en kläcker ur sig: öh, har du oboy hemma?
Hahaha fyllekäk kanske? Lät bara så jävla roligt när han sa det!

Jag hade ju mer föredragit pizza som fyllekäk ist för oboy, men alla har inte samma smak :) och för att tillägga.... Så är ju inte Simrishamn lika bra som Vimmerby på att ha pizzeria öppen mitt i natten för fyllekäk! Ett stort minus till Simrishamn där.

Nu ska jag sova med min underbara pojkvän och lilla huden. Imorgon eller ja, senare idag ger jag mig på det där med hårfärgning! Ett lycka till kanske? Lutar just nu åt ljusbrunt. Men den som lever får se :)


Beslut ångest

Kan inte bestämma mig om jag ska va blond eller ljust brunett i skallen :( och ingen vill vara snäll och hjälpa mig heller...... Usch vad trött jag blir på hårfärger!!! Synd det inte finns en knapp man bara kan trycka på så håret blir precis som man vill, tänk vad lätt det skulle va då :) visst?

För övrigt har jag ju roligt sällskap för ikväll - 2 sovandes hundar och 1 sovandes pojkvän!


Jävla väckarklocka

Vi som skulle gå upp vid 12 idag så vi kunde trippa mer till team sport.. Vad det nu heter. Så jag iaf kunde kolla efter en tröja tills imorgon då jag ska lira boll. Men jaha, hur gick det med det? Åt.... Helvete!

Teddy påstår att klockan ringt och att han har försökt väcka mig. Jag tror han ljuger den sömntutan ;) så nu ligger jag här i sängen utan tröja och utan benskydd! Är ingen hit direkt att springa utan tröja på första träningen, benskydden gör inte så mycket. ÅH!!!!!


Dumma Teddy.... Hihi


Vilken tjej

Kollade på slutet av svenska hjältar förut och då kom bullflickan upp i rutan. Och när hon höll sitt tal började jag gråta av att jag blev så rörd av vad hon har gjort för andra barn. Hon är bara 9 år och klokare än mig? Haha skämt och sido. Hon är verkligen en flicka med ett stort hjärta. Blir så himla glad av att kolla på sånt. Vilken hjälte, helt klart rätt flicka som förtjänade just detta pris! Stort grattis till henne :)


En glad Michaela

Mitt hjärta är och hämtar vårat HM paket, mensen håller på att försvinna, det är fredag och....... På söndag ska jag provspela för Gärsnäs AIS!!!!!!!!! Kan inte va mer än lycklig nu, denna härliga känsla som går genom kroppen när man vet att man ska få börja lira fotboll igen, som man ÄLSKAR!!!!!!!!!


Motgångar

Jaha... Har sovit 5 timmar. Lyckat och sådär. Är hur trött som helst i huvudet och kroppen känns som spaghetti :(

Känns som det är så mycket motgångar för mig just nu :( känns inte alls bra detta. Sömnen går emot mig och alfa-kassan ber om massa papper som dom sagt att jag INTE ska skicka in. Nästa vecka är det jul och inte än ända julklapp är fixad. Vi aka flytta mellan jul och nyår. Blir bara så jävla trött på allt. Är jätte lätt irriterad och känner mig så stressad av allt :(

Men får väl se det som så att det är motgångarna som gör så att man blir en starkare människa, att man inte ska ge upp. För livet blir ju vad man gör det till :)


Ska det va såhär länge till

Fattar inte varför jag inte kan sova.... :( är rätt trött, men kan ändå inte koppla av. Så fort jag börjar blunda kommer det upp massa bilder från farmor begravning gång på gång på gång och tårarna börjar rinna med en gång :'( undrar om min sömnen kan ha något med det att göra? Ja jag vet inte. Vill iaf inte ha det såhär!! För detta tar snart så gott som knäcken på mig. Mår rent ut sagt skit p.g.a detta.. Och vet inte vad jag ska göra eller vart jag ska vända mig? Är jag sjuk? Är det normalt att det är såhär flera dagar/veckor i rad? HJÄLP MIG!!!!!!!!


Fotboll fotboll FOTBOLL

Kollar på fotboll för Malmö FF nörden bredvid mig är ju helt galen. Han satt förut och lyssnade på en låt om dom. Hahahahahaha kan ha varit den sämsta låten, roligast av allt är att han fick gåshud när han lyssnade på den!

http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F%3Fgl%3DSE%26hl%3Dsv&hl=sv&gl=SE#/watch?v=OQwu1QNhtZA


Böda camping

Ska kolla på Böda camping nu och längta ännu mer till sommaren än vad jag redan gör!!!!! Sommar sommar och sol havet och vinden... Lalaaalalla


Underhållning

Under håller mig med att kolla på Saltkråkan eftersom jag varken kan sova eller för att mitt hjärta inte kommer hem :(


Det var ett jävla liv

Här får man då inte sova ifred. Sätt borrmaskinen i väggen och borra, BARA GÖR DET!!!!!!!! Så himla irriterande :( jag som vill sova, eftersom jag inte somnade föräns halv 6-6 imorse :( lagom till hjärtat gick upp och åkte iväg. Blir så tomt och kallt i sängen när han åker, usch :(

Må kuken som borrar brinna i helvetet!!!


Jag hatar bokstavligen talat röda-dagarna

Jag kan inte va ensam om att hata "röda-dagarna" (MENS!!!!!!) det är så jävla vidrigt, man blir lätt irriterad, det luktar för jävligt, man blir choklad beroende under dessa dagar, man tycker synd om sig själv och man undrar... Varför just vi kvinnor/tjejer? Varför inte män/killar? Och till sist, man känner sig bara så jävla.... Uhwääääääääh!! Har jag inte rätt? Det finns helg klart INGET bra med detta röda sak!


Sova är inte att tänka på

Har legat och vridit och vänt på mig i snart 2 timmar, men kan ändå inte sova. Så nu gav jag upp!!

Ligger och lyssnar på min snarkandes pojkvän, som verkar sova otroligt skönt iaf :) jag själv ligger i sängen och kollar på Ikeas och Jysks hemsidor efter möbler och behövligt till våran lägenhet som vi snart får!!!!!!!!! :)


Eva och Adam

Ska återuppliva lite gamla tider genom att nörda sönder Eva och Adam :)


Sommaren 2012 är mer än välkommet


Svar

Såg att Julia och Emma hade kommenterat om vad Hugo appen heter.
Den heter: HugoRetro och kostar 7 kronor :)

Lucia

Går ju inte iaf missa att det är Lucia-dagen eftersom hela FB verkar handla om det idag!

Tycker inte Lucia är något speciellt. Visst att det är jätte mysigt och allt. Har själv varit lucia och har räknat ut att jag varit det hela 6 gånger både stor lucia och lill lucia :) inte illa hehe.

Men glömmer aldrig den gången jag skulle va lill lucia och jag satt med mitt långa lockiga utsläppta hår och skulle släcka ljusen vid bordet. Swiiiiish sa det och håret stog i lågor haha nu flera år senare är det bara roligt och jag kan skratta åt det. Men just den dagen, dagen innan jag skulle vara lill lucia för första gången då bara grät jag.

Minns förra året på förskolan när vi skulle gå lucia med alla barn. Åhhhh det var så himla mysigt!! Hoppas dom haft en redigt mysig dag dom små liven :)


Hittade en bild sedan Emma var lucia :) hon var så fin!!!


Film time

Väntar på att filmen festival ska bli klar så vi kan kolla på den. Var typ 1000 år sedan jag såg den!


Jaha, vad ska vi se på nu då?

Har ÄNLIGEN kollat klart på alla 3 säsonger av andra avenyn, så nu slipper ni höra mitt tjat att jag jämt kollar på det ;) sjukt bra serie iaf!! Klart värd att se på. Men nu är bara frågan vad vi ska kolla på för ny serie?

Pojkvännen nördar TV-spel och lilla hunden sover så gott :) och jag... Jag nördar FB, instagram, WF och Hugo!


Utklassning

Haha ja.... Utklassning från första början! Älskling, du är en sopa!!


Min skatt, min diamant

Bästa finaste vackraste farmor.... :'(


Beroende framkallande

Minns ni förr när man var mindre och alltid skulle gå till skolan och satt varje morgon och käkade frukost och kollade på tv:n då alltid Hugo kom upp i tv rutan med häxan, spindlarna, bomberna, draken och diamanterna. Haha jag minns det iaf.

För någon vecka sen fick jag syn på att Hugo hade en app om just detta spelet. Var bara tvungen att ladda ner det. Det är helt sjukt beroende framkallande. Spelar det varje dag och har även fått med Teddy till att spela det också, så varje kväll innan vi ska lägga oss spelar vi det och tävlar mot varandra, haha.

Helt klart värt att ladda ner :)

image description

image description

Godkänt

Kollade på Jägarna 2 igår och den fick helt klart godkänt :) redigt bra!!

Såg att vårat HM paket hade kommit :D massa massa massa kläder! Går ju inte direkt undvika att jag ÄLSKAR att köpa nya kläder.


Film och mys

Jägarna 2 står på listan!


Rull rull

Redan söndag. Dagarna bara rullar iväg.

Snart är det julafton och då ska vi åka till Småland och ingen snö ute ännu, kan det bli mer underbart?! Fast.... Har inte köpt än ända julklapp ännu, kanske dags att sätta fart med det! Och snart flyttar vi också :D mycket på en och samma gång! Men allt är ju bara bra saker som man verkligen ser fram emot :)


Liten hund

Vi har haft nattbesök av Teddys systers hund! Åh hon är ju så himla mysig. Men haha, Teddy har haft lite drömmar inatt om hundar iaf " MICHAELA DEN BITS, DEN BITS" hahahaha.

Kameran på iPhone 4S är sjuuuuukt bra!


Sommar

Var det rätt vinnare som vann idol? Jag har inget svar på det haha. Så säger grattis till båda :)

Ska snart krypa ner i sängen och kolla på film och sova. Imorgon ska jag och hjärtat till stranden med hundarna, mys!! Hoppas på lite härligt väder så det kan bli några bra bilder :)

Saknar sommaren, solen, Öland, grill kvällar och alkohol. Vill ha sommar nu nu nu! Man kan göra så mycket mer på sommaren än vad man kan på vintern! Så låt vintern springa över nu!!

En bild från Öland 2011 under midsommar veckan på mig och Teddy då vi träffades för första gången!!!! :) 24 juli 2011 är den bästa dagen i mitt liv, det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Du är det bästa som hänt mig älskling.


Ibland får man lov


Fredags kväll med bästa

Fredag vilket innebär idol, godmat och massa mys med världens bästa pojkvän som jag älskar över allt annat!! :)

Bra och ha några IPhone, behöver ju inte bara ha EN! Hahaha. Den nya Iphonen 4S slank ner i brevlådan idag :) fast... Den är ju Teddys men jag som har den. Bästa han!!!!!!!


Ny inköpta




Nya linnen

Har hämtat ut 3 nya linnen från Gina! Super nöjd. Men jag borde börja få rabatt på linnen från Gina haha. För beställer nästan jämt minst 1 linne så fort det kommer ut något nytt som faller mig i smaken :) älskar att gå i pösiga linnen och leggings!


En jul utan snö

Har ännu inte kommit någon snö i Simrishamn, ingen kan väl vara gladare än jag? Jag är verkligen en snö hatare till 110, om inte mer. Avskyr det verkligen. Och folk verkar ha svårt för att bestämma sig om dom gillar snö eller inte. "åh vad jag vill ha snö" = när snön kommer "åh vad jag vill ha sommar" haha. Antingen gillar man snö eller så gör man det inte. Hoppas på en jul utan snö :) Skulle vara underbart.


Förra året i Stockholm på en mysig jul-runda i stan med finaste syster.

Kär galen och världens lyckligaste

Kärlek är det vackraste som finns när man delar den med dom man älskar med hela sitt hjärta och när dom får hela världen att snurra runt! Har aldrig mått så bra som jag gör idag.

Jag har världens finaste pojkvän, min pappa, mamma och storasyster är den bästa familjen, min släkt är helt underbara och mina få vänner är dom dyrbaraste. Jag saknar min farmor och min farfar som för mig är hela min värld, jag vill ha tillbaka dom på jorden, men dom finns på andra sidan och svävar fritt bland alla änglar, men min farmor och farfar är dom finaste änglarna. Alla dessa människor är olika men en sak har dom gemensamt och det är att dom är det värdefullaste jag har i mitt liv. Tack för att ni finns, jag finns för er dag som natt och kommer följa er för varje steg ni tar i livet. Tack för att ni är dom ni är. Jag älskar er med hela mitt hjärta.


Tuggummi

Är man inte snäll då får man tuggummi i skallen, eller hur älskling? Haha. Som tur är så kunde jag lätt fixa till det och få ut allt, men blev tvingad att klippa honom såhär på kvällen. Men nu är allt frid och fröjd :)

Blev så himla glad förut när min bästa vän Carolina frågade mig om jag ville fixa hennes frisyr på balen. Och självklart svarade jag JA med ett stort leende på läpparna. Åhhhh, det kommer bli så roligt!


Äkta vänskap, dör aldrig ut

Laalalalalala

Trillar väl snart ner i brevlådan, lalalalaaalallala :)


Jag är helt såld

Hur jävla söta, gulliga och mysiga ser inte dessa ut att va? Åh vad jag vill ha en sådan här. När vi fått i ordning i lägenheten och allt så har vi planer på att skaffa oss en liten hund!!!!!! :)


Ajabaja

Klickade in på hm igår och såg att dom hade startat REA! var bara tvungen att kolla lite. Trillade ner hela 11 saker till mig och 4 till mitt hjärta. Haha rättvist? Nej! Det är ju ajabaja på att shoppa just nu, att jag inte lär mig?!! Om det är någon som är bra på att spara pengar som kan ge mig bra tips, så släng hit dom!!!! :)

Ligger i sängen med världens rygg ont :( kollar såklart på andra avenyn. Känns som jag inte gör annat om dagarna än att kolla på det och glo på blocket 24/7 efter sängram och soffa haha.


Nyårslöften

Har ni några nyårslöften? Jag har iaf ett par som jag hade tänkt att genomföra så gott som det bara går :) Sen hur det går är ju en helt annan sak haha.


Papper hit och papper dit

Alla dessa papper som ska hit och dit, dit och hit. Härifrån och därifrån. Blir galen!!

Skönt att jag vaknade tidigare idag än vad jag brukar göra :) så ska ta och flyga upp ur sängen strax och rensa min garderob och sedan göra en loppis bloppis kloppis :)


Loppis

Ska rensa mina kläder imorgon eller ja... Idag blir det :) hade tänkt lägga ut dom här på min blogg och sedan på fb också. Så håll ögonen öppna imorgon :)


Öh jaha ja

Vet inte vad vi gör vakna nu?!?!! Somnade runt halv 11 förut och vaknade vid 3 och sen dess har jag varit vaken. Och även Teddy som också vaknade. Vi ligger iaf i sängen och kollar på andra avenyn :)

Började åska och blixtra förut. Lite väl lustigt väder. Förra året vid denna tid var det mängder med snö ute. Men är glad att det inte kommit någon snö ännu :) hatar snö!!! Så peppar peppar ta i trä....

Igår (lördags) var vi hos Teddys syster och kollade på film och gottade oss :) och myste såklart med världens sötaste hund! Vill bara plocka med henne hem!! Är typ kär i henne haha.


Helt rätt

Var verkligen helt rätt deltagre som gick vidare till finalen! Vet inte vem jag vill ska vinna, för båda 2 är faktiskt lika bra. Gillade inte någon av dom innan, men nu är båda helt FANTASTISKA! Kommer verkligen inte missa finalen nästa vecka :)


Hjärtat

Ett liv utan dig.... Det finns inte!


Sovmorgon

Oj oj oj OJ! Ups, vaknade visst för 20 minuter sen. Tog mig visst en låååång sovmorgon idag. Teddy sover ännu, men det är förståeligt med tanke på hans dumma tandvärk. Ush tycker så synd om han. Men ska ändå snart väcka han eftersom vi ska börja packa lite smått idag :)

Det är nu det känns på redigt att vi verkligen ska flytta och bo tillsammans. Inget kan va bättre just nu! Det är Teddys första lägenhet och min... Sjätte haha. Om man räknar alla jag bott i. Men ändå min första som sambo livet. Jag är verkligen hel spänd inför detta :)

Redan fredag igen. Ikväll blir det såklart idol och mys. Som varje fredag :) Undra vad vi ska göra sen varje fredag när idol är slut?! Hoppas det kommer något nytt bra program :) vill att Robin ska ta hem hela skiten i år, HEJA!


Sovaren

Kul att min pojkvän ALLTID är så social av sig? Om han inte sover som han gör just nu, då spelar han TV-SPEL! Roande pojkvän, visst? Haha nej men han är ändå världens bästa :) Bara att jag inte tycker att han borde sova just nu, för jag är inte trött och vill inte va vaken själv haha. Är ingen idé att väcka han för det är som att slå och prata med en vägg!

Roar mig med att glo på hästar, nörda FB och leta soffor på blocket, spännande va? :( Hade ju varit bra om jag hade haft någon film nerladdad som jag kunde glo på, men inte det.. Livet suger just nu på ett oseriöst sätt!

Rosa moln

Tog en bild imorse när vi stod och väntade på bussen. Det var rosa moln!


Ja ja ja ja ja

Arbetsförmedligen kan göra nått rätt! Så jävla underbart rent ut sagt att jag från och med nu slipper att åka till Ystad mer. Waaaaaah! Hur jävla gött som helst. Allt rullar på, nu hoppas vi bara på att det får napp på jobb fronten också :) Och för övrigt.... Vill jag ha en häst!


Någon som kollat på julkalendern? Är den bra?!!

Baaaaajs

Går upp helt yrvaken, det är mörkt så jag tänder lampan, snubblar in till toan och precis innan toan ligger det en hög med hundbajs!!!!!! Bra morgon... Eller inte, mer äcklig morgon skulle jag vilja säga haha.

Äckel Ystad väntar på oss idag, så bäst att rulla in dit! Hur mycket det än tar emot. Inte nog med det ska jag sen på möte hos AF! Bara DÖ torsdag DÖ!!!!!