Heart Chat Bubble

Onsdag = ensam

Då var det onsdag kväll igen och Teddy har hoppat iväg till sin träning. Jag sitter vid datorn och äter fralla. Kul liv liksom? Men iväntar halv åtta hos mig för att sedan kolla på Bonde söker fru :) Men det är ju ett tag kvar tills dess..

Bästa

Myser med myshunden själv :) Hjärtat är och köper nybakade frallor som vi ska smaska i oss när han kommer tillbaka! Mums :)

Idag har jag och Teddy 4 månader tillsammans och det har varit dom absolut bästa och underbaraste månaderna i hela mitt liv! Har aldrig mått så bra som jag gör idag.


!

KgrhgkltwdvYt74/(BJZJogzsslänkufHDhbGdtsdkydhbbUraDhbvlög€4/Fjffajoisqallncd!!!!!!!!!!!!!!!!!
Just exakt så känner jag mig just nu, vill bara skrika rakt ut. Drar täcket över huvudet och lägger mig igen och försöker koppla av.


Weeeeeej

Äntligen klar med håret! Redigt skönt vill jag lova, men känns som jag satt i en aning för mycket. För fyfan vad TUNGT det är haha. Men jag är nöjd :)

Nu ska jag snart borsta tänderna och krypa ner i sängen med mitt fina hjärta eftersom vi ska åka till äckel Ystad imorgon på någon äcklig föreläsning om något som jag är helt ointresserad av!


Kyckling

Har nyss ätit kyckling, potatisgratäng, bacon och rödvinssås! Hur gott som helst, förutom baconen som smakade SKIT bokstavligen talat!

Nu ska jag sätta i mitt löshår i skallen och bli en människa på nytt! Underbart :) fast är ju ett jävla jobb med det där håret.. Men vill man va fin får man lida lite!

Pojkväns akademin sen vid 9!


Tisdags shopping

Har klickat hem lite saker. Det är egentligen förbjudet just nu i och med att vi snart ska flytta. Men köpte faktiskt nästan alla saker på rean så det blev billigt och bra :) Har länge kollat på klänningen och nu tyckte jag det var dags att den ramlade in hos mig! Har tänkt att ha den på juldagen då vi ska gå ut och partaja med mina vänner i Småland :D

Är hel spänd inför våran flytt, längtar så mycket så jag håller på att längta ihjäl mig!! Vi ska snart ta en tripp till Ikea och köpa lite smått och gott. Skrev 3 olika listor igår på saker vi ska köpa.

Som tur är så har jag nästan alla saker som man ska ha till en lägenhet då jag under åren varje gång jag fyllt år fått fulla lådor av mamma med massa "hemma i flytta från saker". När jag fick dom varje år tänkte jag alltid åh vad tråkigt!!! MEN sen när jag väl skulle flytta för första gången så blev det ist "FYFAN vad skönt, jag har alla saker som behövs" Så det blev ju bra i slutet iaf :)


Titanic

1 månad kvar tills vi får lägenheten :D underbart!!!!

Ligger i sängen och myser med mitt hjärta och kollar på titanic! Hur fantastisk är inte den filmen?!


Sömnlös natt

Jaha då var det morgon igen. Har inte somnat än och ska upp om mindre än 2 timmar. Känner inte alls att det är nödvändigt att sova för om jag somnar nu kommer jag va as trött och grinig vid 8. Så håller mig vaken med Wordfeud ist :)

Pojkvännen sover iaf. Sötaste han!!!!


Denna sömnbrist

Kan inte sova..................


Lussekatter

Är jag den ända som inte tycker om lussekatter? Tycker det är vidrigt med lussekatter, det är tort och bara så äckligt. Så skiter i att baka det till jul utan ska ta ett pepparkakasbak en dag ist :)


Burr

STORM!!!!! det är vad det är här nere i Skåne just nu. Usch usch. Kändes som vi skulle flyga bort förut när vi var ute.

JAG har nyss gjort köttbullar, potatis och sås. Hur gott är inte det då? (redig Svensson mat) allt gick as bra.... Om man bortser ifrån att såsen kokade över och att potatisen kokade sönder. Jaja bättre lycka nästa gång haha.

Nu ska jag bara ligga i sängen med min stora feta söndagsgodispåse och invänta Jersey Shore vid 9!


Sjuk = dålig bloggning

Har märkt att jag har varit rätt kass på att blogga dessa dagar. Men har inte redigt haft någon ork till det, då jag fortfarande är jätte sjuk och inte alls mår bra :( har mest bloggat om saker från Aftonbladet? Haha det är ju spännande och sådär.

Lovar att jag ska blogga mer seriöst så fort som jag blir friskare :)

Nu ska jag duscha sen laga mat med min prins, som är mitt allt!!!!!


Hahahaha


Barnslighet

Ibland får man lov att vara barnslig! Och barnslighet är något man alltid kommer ha inom sig ;)


Ta steget upp ur sängen

Ska pallra mig upp ur sängen och hoppa i mina mjukisbyxor. Ska skriva på kontraktet för lägenheten vid 8!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D "Känns skönt att allt ska bli spikat" som Teddy säger hahaha.

Man blir ju rädd

Nästan varje dag läser man på Aftonbladet att det är någon dom blivit skjuten, mördad, våldtagen.. Ja vad fan som. Jag tycker det är så jävla hemskt så att jag vissa stunder blir rädd. Vart är Sverige på väg?!!!


Vill sova

Kan inte koppla av och sova. Så nördar verkligen O.C på hög nivå tillsammans med en sovande pojkvän som pratar i sömnen haha. Rätt underhållande måste jag säga :) han är så söt mitt hjärta!

Snart är det bara 1 månad tills vi får flytta in i lägenheten, LYCKA!!!!!! :)


Saknaden är stor

Hej älskade farmor. Hoppas du har det bra på andra sidan och att du har hittat farfar så att ni tar väl hand om varandra som ni gjorde här på jorden. Din bortgång har tagit hårt på mig och jag sörjer den varje dag. Men jag lovade dig att vara stark och det är med dina krafter som du lämnade kvar på jorden som gör mig stark. Jag bär varje dag något av alla dina smycken som jag fått ärva från dig. Jag tänker på dig varje dag och jag saknar dig så jävla mycket, jag vill bara att du ska komma tillbaka och vara hos mig. Nu kan gud vara lycklig, för han har världens finaste änglar i himlen. Krama och pussa farfar från mig. Jag älskar er båda miljonvis. / Eran flicka Michaela

Jag glömmer dig aldrig

Första band släppet

Såg nyss på FB och på Aftonbladet att första band släppet på Hultsfredsfestivalen 2012 blev Cardigans! Hoppas på att THE SOUNDS kommer också.


Varm, kall, varm, kall

Har haft den hemskaste natten i mitt liv känns det som. Igår efter att vi hade varit på sjukhuset och skulle gå hem, sa det bara poff... Typ. Jag blev jätte hängig, snurrig i huvudet, hjärtat började slå och näsan och tårarna bara rann. Så la mig när jag kom hem. Kollade på pojkväns akademin sen ville jag sova. Då, så startade allt..

Låg från ca 11 i natt tills runt 6 imorse och inte kunde sova ett skit. Svettades som en gris sen frös jag. Hjärtat hoppade över slag och det kändes fan som jag skulle dö.

Ligger nerbäddad i sängen och här kommer jag ligga också. Mår så hemskt dåligt utan att jag ens vet varför....


Dålig dag

Ligger i sängen och kollar på OC och får frukost på sängen av mitt hjärta!! :) bästa han.

Ligger i sängen för jag mår så jävla dåligt. Har fått utslag på benen och huvudet bara snurrar. Väntar på att dom från sjukhuset ska ringa.


Waaaaaah

ÄR SÅ IN I HELVETES GLAD JUST NU SÅ VILL BARA SKRIKA!!!!! VI HAR FÅTT LÄGENHETEN SOM VI SÅ GÄRNA VILLE HA! HOPPAR FAN RUNT AV LYCKA!!!!!!!!! :D :D :D :D


Ikväll gäller det

Godmorgon. Ja jag vaknade för typ... 20 min sen kanske? Har verkligen sovit som en stock. Min bakfylla sitter fortfarande dock i. Ush, får hoppas den släpper under dagen.

Ikväll runt 8-tiden måste alla som läser min blogg hålla sina tummar för mig och Teddy. För få kommer vi få veta hur det blir med lägenheten. Åhhh vad jag hoppas på att vi får den. Ingen kommer bli lyckligare än jag. Så... HÅLL TUMMARNA :)


Sömn..... problem

Kan inte sova, för jag mår så fruktansvärt dåligt. Så tar och kollar på ett par avsnitt av O.C :)


Blä

Ligger i sängen och mår skit skit skit skit skit SKIT!! Känns som denna bakfylla kommer försvinna nästa år.
Dö bakfylla döööö!


R E D O


Vad gör vi nu kör vi

1 2 3.... Efter SJU VECKORS uppehåll från alkohol och fest slår jag ikväll klackarna i taket med dunder och brak. Vi ses imorgon bakfyllan. SKÅL!

!!!!!!!!

VILL BARA SOVA IDAG!! Orkar inte gå upp!!


Nej nej nej nej

Den som INTE skulle eller fick åka ut idol, lämnade idol ikväll. Så illa. Känner inte alls för att titta på idol nu längre när inte Persson är kvar. Fast å andra sidan är det ju rätt spännande att se på en tågräls eller varför inte en kärring med babyface?! Haha jaja... Jag har iaf diggat Amanda P från första början till slutet.


Idol och fredagsmys

Ligger i sängen med älskling, blir kliad på benen, UNDERBART! Vi kollar såklart på idol som vi gjort varje fredag :) hoppas verkligen att Amanda P får stanna kvar! Gillar ju henne så sjukt mycket! HEJA!!

Är inne på min SJUNDE HELG(?!?!!) som nykter, kors i taket. Fast imorgon ser det ut som jag bryter det och intar alkohol med en massa skåningar :)


O.C

Fredagsmys :) Ligger i sängen och kollar på O.C! Har laddat ner alla säsonger. Hur bra är inte det? SUPER BRA! :)

Har fixat med mitt CV och skit, hoppas jag får ett jobb... När som helst! För orkar verkligen inte med AF längre :( dom tar så gott som knäcken på mig! Vill verkligen ha ett jobb NU!! Är trött på att gå hemma hela tiden.


Ingen vinst

Blev inga miljoner på någon av våra bingolotter, men Teddy var 1 nummer ifrån att vinna 4 miljoner, puuuh. Hade suttit jävligt fint, att man aldrig kan ha någon tur. Men vem vet, turen kommer i spel någon annan gång kanske. Har ju iaf tur i kärlek :) att ha världens bästa pojkvän. Man kan ju faktiskt inte få allt :)

Nu ska vi krypa ner i sängen och kolla på andra avenyn :) har laddat ner alla säsonger :) det är ju så sjukt bra!

Imorgon är det fredag... IGEN! och vi har inte en aning vad vi ska hitta på :) känner att jag vill inta lite alkohol som jag inte gjort på 7 veckor?!!! Men får se vad som händer :)

Sov gott alla läsare.


JAAAAAAA

Så glad som jag blev idag när jag fick höra om lägenheten som vi så gärna vill ha. Hoppade jag som en studsboll i sängen!!!!! Nästa vecka ska vi till han som äger lägenheten och prata, och då.... Då är den som gott som våran! Kan just nu inte beskriva känslan för inombords är jag så jävla glad!!!!!!

Ska fira det ikväll med att spela Bingolotto (som jag inte gjort på tusen år??!) sist jag spela Bingolotto var med pappa, farmor och farfar, jag minns den kvällen så väl.. Ska även äta min sista pizza ikväll för en tid framöver :)


<3

Kärlek är det finaste man kan ha och dela med den rätta personen i ens liv. Min prins, du är min största kärlek. Jag älskar dig runt jorden och tillbaka miljoner gånger om. Du har tagit med hjärta med storm, jag tillhör bara dig och kommer vara din så länge som du vill ha mig.


En liten beställning

Jag som verkligen A V S K Y R att ha på mig jeans eller jeans leggings, ska ge detta ett försök. Har beställt hem 1 par svarta jeans och 1 par mörk blåa jeans leggings. Hum... Undra hur mycket jag kommer använda dessa? Jag tycker det är sjukt snyggt med höga jeans. Och då hittade jag dom svarta som var så sjukt snygga. Så ja... Som sagt, jag ska ge det en chans :) Fast dessa saker kommer inte trilla in hos mig förän i slutet på december :( Drygt att vänta. Men det kan det också vara värt. För då hinner jag ju gå ner i vikt också! Trillade även med en tröja och ett linne :)

Nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på halv åtta hos mig och sedan på bonde söker fru. Har inte så mycket annat för mig då Teddy är och lirar boll :)


Täcket över huvudet

Idag är det en sådan dag då jag bara vill dra täcket över huvudet och önskat att jag aldrig hade behövt vaknat. Ligger i sängen ännu och tänker fortsätta göra det också tills jag finner någon ork till att ta mig ur sängen.

Ibland, ibland känns livet bara sååååååå piss!


......

Tror det kallas för.... En sömnlös natt :(


Som en ny människa

Känner mig äntligen som en människa igen. Varför? Jo för att jag har satt i mitt löshår i skallen igen haha. Att gå utan löshår är som att gå utan kläder. Man känner sig liksom.... Naken på något vis haha. Men nu är iaf det på plats och det känns skönt så jag kan visa mig ute bland folk :)


Klick

Idag när jag låg hemma i sängen och tyckte synd om mig själv för att jag hade så himla ont i mitt hjärta, så klickade jag hem 3 tröst saker från HM.


Svar på kommentar

Har gjort om min blogg lite som ni kanske ser, snyggt va? Bättre än innan :) Men det där med header är fan inte min grej måste jag säga. Jag suger verkligen på sådant haha. Så om det är någon som har mer koll än mig på det, så är det mer än välkommet att fixa en till mig :)

Postat av
- tesen
varför har du ont fööör? :/
Svar - Jag har ett hjärtproblem/hjärtfel, därför jag har så jävla ont vissa dagar :(

Dåligt, bra, dåligt, bra bra bra bäst

Hej och hååååå. Trodde denna måndag skulle bli helt värdelös. Men, oj oj oj så fel jag hade!!!! Jag är glad glad glad glad, GLAD, GLADAST just nu.... ok?


Måndag

Ush. Måndag igen.. Idag är det ingen bra start på denna vecka. Har helt sinnessjukt ont i mitt hjärta just nu. Vill bara skrika, känns som någon just tryckt in en kniv i mitt hjärta. Det gör så jävla ont :'( ska lägga mig och vila nu och se om mitt hjärta också vill vila och lägga sig till rätta.


Tidsfördriv

Ligger i sängen och nördar sönder mig på Wordfeud eftersom jag har låtit Teddy spela TVSPEL för en stund. Vilken snäll flickvän jag är :) är rätt kul och se han spela, för han skriker, slår och har sig när han förlorar eller när dom andra gör mål, så haha ja... Underhållning har jag :)

Inte långt kvar tills jul nu :) åh så mysigt det ska bli. Fira jul i Småland med min fina pojkvän, familj, släkt och vänner :)


Fars-dag

Hej pappa! Ännu ett år jag inte kan vara hos dig på fars-dag :( Jag vill iaf bara säga att du är världens bästa pappa, du finns alltid där dag som natt, du ställer alltid upp och kommer jämt med goda råd när jag sitter i en knipa. Du är inte bara min pappa utan också min bästa vän, du är min idol för jag ser upp till dig. Du är mitt ljus i mörkret. Du sprider lycka, glädje och kärlek omkring dig. Du sätter jämt alla i första hand och tänker inte på dig själv, för att du är världens snällaste och så jävla godtrogen. Du ger aldrig upp. Du är den starkaste människan som jag mött. Din starkhet måste du fått från farmor och farfar. Och jag hoppas jag kommer bli lika starka som er. Jag älskar dig med hela mitt hjärta. Och jag är så stolt, så stolt över att jag är din dotter. ♥


Kardemumma och vaniljmuffins

12 stycken

2 ägg
2 dl socker
1 dl rapsolja
1 1/2 dl vaniljyoghurt eller vaniljfil
1 1/2 msk kardemumma
1 1/2 msk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
4 dl vetemjöl
Pärlsocker

Vispa ägg och socker pösigt.
Häll sedan ner oljan och vaniljyoghurten.
Blanda sedan ner dom torra ingredienserna.
Häll upp smeten i muffinsformar.
Strö pärlsocker över muffinssmeten.
Gräddas i 225°C ca 15-20 minuter i mitten av ugnen.
Kolla gärna med en provsticka om muffinsen är klara!

LYCKA TILL :)

Jag måste va grym

Har man inget att göra en lördags kväll när pojkvännen nördar TVSPEL så kan man ju alltid ställa sig och baka muffins :) det är iaf vad jag har gjort, denna gången blev det kardemumma och vanilj muffins! Redigt goda. Kan lägga upp receptet imorgon :)


Resultatet


Matlagning på G

Mums, det luktar hur gott som helst från köket, Håller på och lagar mat :) Idag så servas det fläskfilé med bacon och svamp och till det ska vi äta bakpotatis med skakenröra och rödvinssås. JAMMI! Slänger upp en bild sen :)

Hoppas ni har en lika bra lördag som jag har, fast det är rätt svårslaget.

Vaken eller

Frågan är nog vad jag gör vaken just nu?!!!! Det är lördag och den ända dagen som man får sova länge på. Men nähädå inte jag inte. Här ska vi va uppe med tuppen tycker min kropp. Synd att vi vill så olika saker jag och min kropp, annars hade vi blivit ett snyggt par ;)

Det ät lördag.... Igen! Och vad händer idag?

Är inne på min SJÄTTE helg som nykter, känner mig sjuuuuukt duktig! :)


Jaaaaaaa

AMANDA P
AMANDA P
AMANDA P
AMANDA P
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu kan jag fortsätta kolla på idol även nästa fredag :)


Mysfredag

Myser med min fina älskling. Kollar på idol och slåss lite med varandra. Det är väl sånt som tillhör när man är kär och lyckligast i hela världen :) hoppas på att Amanda P går vidare ikväll såklart!

Ska göra marängswiiiiizh efter att idol är klart, vet i fan hur det stavas, så gör en egen stavning av det haha.


2 bilder till


Nyttigt

Tog mig en tur till havet och satte mig och rensade mina tankar för ett tag. Var otroligt skönt och bara sitta och höra hur vågorna forsade upp på sanden. Dit ska jag absolut gå fler gånger.

Farmor lärde mig att man ska bygga upp sin egen stig och inte gå på någon annans, man ska göra det man själv vill och känner för och man ska va den man är. Jag tänker lyda min farmors kloka ord! Jag saknar dig farmor och tänker på dig varje dag. Allt känns fortfarande overkligt. Hoppas du har det bra på andra sidan och att du har hittar farfar så att ni tar hand om varandra. Älskar er <3


Godmorgon godmorgon

Ligger i sängen och bara myser, redigt skönt :) för idag är det en sådan dag när sängen är så skön att man inte vill gå upp. Fast.. Man måste ju gå upp någon gång också.

Ska iaf snart gå upp och ta min tablett. Sen hade jag tänkt att ge mig ut på en liten runda :) tabletterna verkar funka med att minska att man är hungrig. Har inte känt ett dugg av att jag är hungrig. Och då åt jag senast igår vid typ 4. Har ju blivit att man gått och små ätit lite då och då. Men det är det slut med nu!! :)

Ska gå till banken sen idag och höra vad dom har att säga. Vi hoppas såklart på bra, MYCKET BRA BESKED!!! :)


Första passet

Var och kollade på lägenheten förut, blev helt kär vid första ögonkastet! Hoppas verkligen vi får lånet!!!!!

Tog en spring/gå tur förut. Redigt skönt var det. Så nu gäller det bara att hålla i och KÄMPA! :)

Har redan krypit ner i sängen och ligger och kollar på lyxfällan.


Resans väg

Imorgon börjar resans väg mot smalare tider i livet! Jag ska klara detta.

Idag är sista dagen för onyttiga saker!


Ensam hemma

Teddy är och tränar fotboll, så är ensam hemma och har det sjukt tråkigt. Sitter och kollar på möbler och sådant där, fast det är ju rätt skoj och titta efter saker vi ska köpa till våran lägenhet som jag snart hoppas vi har! :) Sitter även och trycker på min mail inkorg hela tiden i hopp om att det ska ploppa upp mail från dom olika hyresvärdar vi har skrivit till. WAAAAAAH! Håll tummarna..

Ska kolla på halv åtta hos mig strax, sen blir det att kolla på bonde söker fru. 2 redigt bra program eller ja.. Ett bra och ett underhållande? Haha ja, det lät mycket bättre. Tycker att bonde söker fru är ett helt meningslöst prgram egentligen, fast det ändå är så jävla skoj att titta på.


Håller tummarna

Idag ska... Eller godmorgon kanske man ska säga först. Och att det är ett under att jag ens är vaken redan nu :) Teddy sover fortfarande, men det kom väl inte direkt som en chock! ;)

Som sagt, idag ska vi gå till banken och prata med dom om lånet för imorgon ska vi kolla på en lägenhet. Åhhhh vad jag hoppas att allt kommer att gå som planerat. Så håll alla era tummar som ni har för våran skull att detta går igenom så vi får vårat eget!!! :)


Åhhhhh

Min smarta pojkvän eller ska jag säga... VÄRLDENS OSMARTASTE? Har gjort så att datorn inte länge funkar för att han skulle "formatera om den" jo tjena hej!! Det såg vi ju hur det gick med den saken! Killar alltså.... ;)

Så jaha... Nu har vi inte längre någon dator alls för tillfället. Då min är sönder då hårdisken har kraschat och sen nu detta skit. Och inte nog med det så är min mobil helt lustig.

Tror jag får lite abstinens här hemma!!!!!


Bra jobbat av oss

Somnade till förut efter att vi kom hem från Ystad. Och vaknade nu, waaaaaaaaaaaaah! Hur kommer det gå sen när vi väl ska somna på riktigt? En sömnlös natt kanske. Åh ush vad jag är arg på mig själv just nu.

Nu ska vi ta och laga till någon mat, och sedan ska vi mysa hela kvällen med tända ljus och kolla på värsta pojkvänsakademien



Fettförbränning

Har beställt hem fettförbränningstabletter som jag blivit rekommenderad av en gammal och go vän. Hoppas på att detta ska hjälpa mig att minska min vikt. Så nu blir det hårdträning på nytt. Springa och börja på gym. NU KÖR VI!


Idioti

Är någon jävla idiot på AF regeringen eller nått... Som iaf kommit på att jag ska åka till Ystad och göra nått jag redan gjort. Helt värdelöst!! Hatar att gå upp tidigt och jag är jävligt trött på att åka tåg. Men det fattar inte dom eller bryr sig om. För dom behandlar ju folk son skit. Waaaaah!!!!!

Tur jag har världens bästa pojkvän som sällskap! Han är mitt allt!


Asså..

Jag blir så trött om allt detta jävla tjat om Zlatan.....


Lämnar Småland

Nu rullar vi hem mot Skåne igen efter ett par bra och dåliga dagar i Småland...


Hemsk dag

VILA I FRID VÄRLDENS FINASTE FARMOR! JAG ÄLSKAR DIG / DIN FLICKA MICHAELA


Ett sista farväl

Imorgon är det en tuff och jobbig dag.. Ska ta ett sista farväl av farmor. Hon ska fälla ut sina vingar och flyga fritt uppe i himlen med farfar.... Har ingen ork till något... :'( godnatt


Bra dag

Har varit en bra dag i Kalmar med mitt fina hjärta och Lina :) hittade inte allt för mycket i shopping väg.. Hittade det jag skulle iaf, så nått bra med det hela :) Dagens bästa var när Lina sa " i Vimmerby har man inte filt på sig " OKEJ! Haha, kommer jag vara mobbad imorgon då när jag ska gå på stan med Lina och min FILT!

Ligger i sängen hos pappa nu med Teddy. Har ätit pizza ikväll och spelat pingis med Lorentz och Wincent. Och jag var bäst..... Eller inte!

Har iaf haft en super trevlig dag och har fått ett GLÄDJANDE BESKED!!!!!! :) jag kommer sova gott inatt.


Underhållning

Underhållning på tåget av en liten pojk som inte kan va still i ens 1 sekund. Han är ju rätt charmig i och med att han kollar på oss och sen klättrar i sätet och på fönstret. Sitter bara och väntat på att han ska slå sig haha.

Snart framme i Kalmar. Då väntas det shopping och mat. Lina ska haka på oss på stan en runda, så kul!! :)


Blä

Vaknade vid 4 inatt, hade kramper i hela magen och bara kände hur spyan var i halsen. Låg inne på badrums golvet i EN JÄVLA TIMMA och spydde. Aldrig mått så dåligt. Mår fortfarande helt värdelöst. Så börjar fundera på hur denna resa ska gå.

Nu ska jag diva håret och väcka den största sömntutan som finns ;)