Heart Chat Bubble

Egen tid & fotboll

Det där med min ombyggnad av designen går åt helvete så har lagt det åt sidan för tillfället. Ska fixa allt imorgon ist. Och då verkligen fixa en hel design och inte bara en som är halv klar :)

Nu är det fotboll på tv & jag är ensam hemma :( Vilket betyder egen tid för mig själv så avnjuter goda mackor med skagenröra, lite grönsaker, popcorn & super kallt vatten. Mmmm :) Men hoppas så klart att mitt hjärta kommer hem snart, världens bästa han!!


Jag bygger om

Ja... Sidan är under ombyggnad!

Tjurigt

Allt ska vara! Hämtade ut mitt HM paket som jag längtat såååå mycket efter, men fick typ i stort sätt skicka tillbaka ALLT. Behöll 4 saker av 10, booooring!! Har 1 paket kvar att hämta ut. Sen är det shopping förbud för unga damen ett tag. Punkt och slut!


Frukost

Världens finaste & bästa pojkvän kommer hem med en mc chicken junior från donken till mig. Hur glas blir man inte då? Mums, vad jag ska njuta nu av denna smarriga hamburgare.


Försöker komma på bättre tankar

Med att åka & träna fotboll med ett nytt lag..


Fyfan

Vill bara skrika, sparka och slå sönder något just nu. Är så jävla ledsen så det finns inte knappt ord för det :'( all kraft & luft har sugits ur min kropp och då skojar jag faktiskt inte. Lite fjortis varning på detta kanske?!! Men ändå inte för har man känslor så har man och då ska man också visa dom!!!!!!!


Jobba j o b b a JOBBA

Trött som en jävla idiot åker jag och jobbar.


Tävling hos Hugo

Valde mellan leopard och den bruna. Men insåg att jag fastande mer för leoparden :) Så hoppas jag vinner!!


Måndags lyx av kocken själv


Jävla tjaaaaaaaaat

Om denna unge som kommit till kunga familjen och hej & hå! Det är så överskattat som jag tidigare sagt bara för att det handlar om kunga familjens barn så är det världens grej tydligen?! Det finns väl tusen andra saker som är en mer och större nyhet än detta barn, det tycker iaf jag!


Yes yes yes yes

Ställde klockan på 9 dels för att gå upp och invänta samtalet från gatuköket. Så har legat i sängen som ett nervöst ihop bitet äpple som ska falla från trädet och inte veta hur det kommer gå typ haha.

Imorgon ska jag till gatuköket och prov jobba första dagen!!! Jag är inte ett dugg nervös just nu, men kommer säkert bli som in åt bomben imorgon när alla kunder komma rulla in och beställa då kommer svetten rinna som floden med mest vatten. Men det är ju morgon dagens problem det ;)


Sömnproblem

Jag tror helt seriöst att jag har sömnproblem eller något i den stilen. Nästan så att jag blir rädd och känner hur det är något fel på mig så jag vill kolla upp det. Haha störd jag låter just nu. Mår illa varje kväll så fort jag ska lägga mig, vrider och vänder på mig i 2-3 timmar. Somnar vid 5-6 går upp vid 1 och blir trött vid 5 somnar och sover 1-2 timmar sen liksom rullar det på så. Det kan ju inte vara normalt?!! Har någon samma problem som mig?

Vill kunna gå och lägga mig runt 9-11 om kvällarna som jag gjorde innan jag träffade Teddy haha skyller allt lite på han ;) Sen vakna varje morgon runt 7-8, och ha hela dagen framför sig.

Nu ska jag iaf försöka sova. Har ställt klockan på 9 och hoppas jag kan ta mig upp då för att ge mig ut och springa och sedan invänta samtal från gatuköket.

Godnatt alla söta blogg läsare :)


Jersey shore

Säsong 5 börjar den 18 mars, kommer jag sitta fast klistrad framför TV:N då?!! Jaaaaaaaa lätt som en överkörd pannkaka.


Rosenfors IK

Det är mycket minnen som väcks till liv när man ser bilder från förr, ett redigt gott skratt får man sig. Kapten för laget och lång redan då. Värnamo cuperna minns man som det vore igår och hela ungdoms tiden i Rosenfors IK med pappa som lagledare. Det var tider det, men det var också då det var som roligast att spela fotboll. Minns när det var cup i Mörlunda sporthall och vi lekte blod och potatis haha ja. Ungdoms fotbollen kommer man alltid minnas som en bra och rolig tid.


Divan soffa

Är på jakt efter en sådan här svart divan soffa med dubbla divaner och massa kuddar i soffan. Någon som vet någon bra sida eller affär med såna här soffor?


Ja må han leva ja må han leva

Idag fyller världens finaste & bästa pappa år. Jag hoppas att han har en jätte bra dag. Han är min idol och min stjärna. Han finns alltid där när som helst, han har ett hjärta av guld. Vet inte vad jag skulle göra utan honom faktiskt. Jag älskar dig pappa mest av allt. GRATTIS PÅ DIN DAG!


Blogg app:en

Dom har äntligen uppdaterat blogg app:en och gjort så att kommentarsfältet funkar. Det är ett STORT PLUS enligt mig :)


Step up 3

Har kollat när solen gått upp såhär en söndag morgon. Har inte gått och lagt mig än och min man ligger på golvet och sover så sött så vad passar inte bättre just nu än att kolla på "tjejfilm"? :)


Skjort klänning

Har du inget att ha på dig till festen? Leta fram din skjorta som du slängt längst in i garderoben och gör en häftig klänning av den på 1 minut.


Smyckes gale

Detta måste ju lätt vara en av världens smartaste uppfinningar för oss tjejer. Eller? Jag ska lätt inhandla 1 eller 2 sånna här till alla mina smycken som bara ligger huller om buller. Halsband som trasslar ihop sig och allt är bara en sådan röra. Tänk vad en sådan här gale kan ge för effekt. Slippa allt trassel och all röra.


Blogg tips

Jag läser varje dag en gammal väns blogg om hennes liv som mamma till världens sötaste pojke. Jag har aldrig träffat honom men så glad som man blir av att bara kolla på dom bilder hon lägger upp på sin blogg på honom då förstår man hur glad någon kan göra en för ett tag genom bara en bild. Även om man ens inte känner personen eller har träffat den så kan en bild säga mer än tusen ord.

Jag tycker absolut ni ska gå in och kolla på hennes blogg och den söta pojken som hon och hennes kille har fått. För det är ögongodis på den pojken, man vill bara plocka ut honom ur skärmen och äta på han, så söt är han faktiskt haha.

Jag vill såklart också passa på och önska Nattiz och Mattias all lycka till i livet med deras underverk som dom fått :)

Hennes blogg hittar ni här - pinkyy.blogg.se


Milan - Juventus

Kollade ni på matchen mellan Milan - Juventus eller var ni för fulla vid den tiden? ;) Eller helt klart kanske inte fotbolls intresserade? Iaf så kanske ni har hört om den stora missen av domaren när Milan tryckte in 2-0 men målet som var solklart blev BORTDÖMT!

Man kan solklart se på bilderna (bollen har jag markerat med stjärnan) att det är mål!!!! Så den största frågan är nog just nu vad denna domare hade sina ögon till eller vart han hade dom..


Lördag = äta vad du vill


Inspiration hall

Hade tänkt ha detta i hallen så allt går i samma "serie" :) vad tycks?


Saknaden är enorm

Och den går inte att beskrivas med ord...

Igår kväll var det ett par jobbiga timmar med tårar och mycket tankar. Allt från farmors begravning kom upp i huvudet, hur mycket jag saknar henne och allt sådant. Har tänkt flera gånger att jag ska ringa henne och berätta att jag fått jobb. Har slagit hennes nummer flera gånger men jag kommer ingenstans för damen i andra sidan luren säger att numret inte finns. Försöker sedan efter en stund igen och då säger damen samma sak. Jag blir galen, GALEN!!! Jag vill nå sig farmor. Jag vill ha dig här hos mig. Kunna ringa dig när som helst. Livet är så jävla orättvist. Igår var det en stjärna som lyste extra mycket på himlen jag vet att det var du och farfar som kollade ner på mig, jag vinkade åt er och önskade att ni kunde trilla ner från himlen och vara hos mig. Jag älskar er, jag tänker på er varje dag, tack för alla krafter som ni lämnade kvar på jorden till mig för det är med era krafter som jag kan klara av vad som helst.


Inspiration sovrum

Hade tänkt mig något liknande i sovrummet med antigen en svart mönstrad fondvägg eller en vit mönstrad. Åhhh vad jag vill flytta nu och åka till Ikea och shoppa massa nytt och fräscht till våran nya lya!

 


Motiv fondvägg

Nu när vi ska flytta till våran nya lya har vi tänkt att sätta en fondvägg i TV-rummet med något motiv på. Fråga är bara om man ska ha färg, svart vit eller svart vit med någon utsatt färg. Vad tycker ni? TV-rummet kommer ha svarta gardiner, svart tyg soffa, svart/grå rymatta, vitt tv-bord och vit tv-bänk. Vad blir snyggast? :)

 


Jag fortsätter vara en rödtott

Jag köpte ju som sagt hårfärg igår eftersom mitt hår var så gott som.. Rosa haha. Så tänkte lägga i en brun nyans. Men det gick ju som det gick. Jag kommer förbli rödhårig resten av mitt liv känns det som. Dock är det inte så illa. Skulle avfärgat håret först igår bara men hade ingen ork till det så chansade helt enkelt på att det skulle gå. Men man lär sig av sina misstag. Nu får jag gå och va rödtott ett tag till som sagt. Men det är ju snyggt så varför klaga? ;)


Ingen fotboll

Som ni vet har jag varit över lycklig för att jag börjat spelat fotboll igen och allt det. Men idag kom det ett sms med ett sådant tråkigt besked att det lag som jag börjat spela i har idag lagts ner pga att vi var så få. Hur tråkigt är inte det? Usch. Jag som älskar att spela fotboll och var så glad för att jag hade hittat ett lag som jag kunde spela i. Så lägger det ner :( man blir faktiskt ledsen. Hoppas verkligen på att dom startar upp detta lag nästa år igen. Var super kul att få träna så länge dom det varade och lära känna dom tjejer som spelade i laget.

Nu får jag satsa på löpningen och gymmet ist.


En hjälpande hand till gammal som ung

Idag när jag var på Coop och skulle handla ser jag en gammal farbror som knappt kan gå och ryggen är helt "vikt" han går där med sin rullator och sin korg som han drar efter sig. Så skulle han ta mjölk och då bara ramlar korgen och allt han köpt åker ur korgen. Jag bara släppte min korg full med all mat och sprang fram till honom och hjälpte han med korgen och all mat som åkt ur. Det stod ca 6-7 pers runt omkring som bara stod och glodde. Jag hade sån lust att bara ställa mig och skrika åt dom varför dom inte agerade på att hjälpa denna farbror.

Jag mår så jävla dåligt innerst inne så jag faktiskt får tårar i ögonen när jag ser gamla tanter och farbröder som har det svårt och speciellt gamla som är ensamma. Eller ja det spelar egentligen inte någon roll vad det är för ålder, ung som gammal. Jag mår dåligt hur som helst över att se någon sitta själv. Som tex på donken, där kan man se alla åldrar sitta och äta.

Kan ta ett exempel: tänk att du går in på donken där ser du en liten tjej/kille sitta helt ensam utan någon som helst att prata med där sitta denna ensamma med sitt meny som den köpt och ska äta. Då kommer det in ett "gäng" 3-5 personer som sätter sig en bit bort och viskar och tittar på detta utsatta "offer". Jag blir så arg och ledsen inombords när jag ser sånt här. Tycker så synd om detta "offer" som sitter där helt själv i sin ensamhet. Är jag ensam om att bara vilja gå fram till detta bord där detta "gäng" sitter och slå näven i bordet och fråga vad fan dom håller på med. Ist för att sitta och viska varför kan man inte bara ist gå fram till detta ensamma "offer" och fråga om man får slå sig ner? NEJ för vissa är så jävla bra på att frysa ut folk och bedöma människor innan man ens sagt hej och det är så jävla fel tycker jag. Och när man är i ett "gäng" då är man så jävla tuff, men tänk om det ist hade varit just DU som satt där själv när detta "gäng" kom in. Hade inte du då velat att dom hade kommit fram ist för att sitta och viska och glo.

Ett annat exempel är tex: en ensam farbror eller tant som sitter på donken och ska äta sin meny. Man ser hur dom darrar och knappt kan äta. Jag tycker det är så jävla gulligt på ett sätt och vågat på ett sätt av dessa som gör detta, men samtidigt mår jag så jävla dåligt över att se att dom sitter helt själva.

Så nästa gång du är ute och ser någon gammal farbror eller tant, eller någon flicka/pojke som sitter ensam. Varför inte bara fråga om du får slå dig ner och kanske prata lite lätt med denna individ?! För jag tror till 99% att om det hade varit DU som suttit helt ensam hade du säkert velat ha lite sällskap. För vi alla behöver någon.

Sen finns det vissa människor som vill gå ut och äta själva och allt sådant, men som jag tycker är det bättre att fråga en extra gång än att man aldrig har frågat. Vem vet du kanske kan få en vän för livet?

Behandla människor som du själv vill bli behandlad.


Tacomys och ny färgat hår

 

 


Ny lägenhet CHECK

Woppppp wopp! Har nyss kollat in våran nya lya, ihhh så fin och mysig! Kommer verkligen känna oss mer hem där och främst som vårat. Det lyxiga är att det finns bastu, går det bra nu eller går det bra? Fyfan vad jag är glad nu. Alla spänningar släpper mer och mer och allt börjar rulla på för oss nu :) detta är LYCKA!!!!

Nu ska jag färga håret, hörs sen :)


Hejdå röda hår, hej brunt hår

 

 


Framme

Wöhööööö är framme på mitt slutmål. Körde bara fel en gång och rakt ut i en korsning hahah. Men det är lugnt. Jag har koll ;) nu är det bara att vänta tills klockan slår 11 NERVÖST!


Stora dagen med stort D

Och så var dagen med det feta D:et här!! Just nu är jag inte nervös alls, men det lär komma sen när jag sätter mig i bilen och ska åka. Det är strålande sol ute och allt känns bara såååååå underbart :) håll nu alla tummar ni kan för mig. Uppdaterar under dagen hur allt går och vad som händer. Detta är stort för mig!!

Dagens solsken
1. Jag börjar på mitt nya jobb
2. Vi ska kolla på ny lägenhet idag
3. Fotbollsträning

Dagens åska
1. Allt jävla äckliga prat om drottningen eller vad fan det nu är som har fått en unge.


Vem fan bryr sig

Om att Viktoria och Daniel har fått barn? Världens jävla stå hej på Aftonbladet och på NRJ. Tycker faktiskt det hela är redigt jävla överdrivet.

 


Nytt och fräscht

Imorgon ska vi kolla på en annan lägenheten. En liten mindre och mysigare :) Denna vi bor i nu är en köpelägenheten. Och det känns inte helt rätt för oss har vi båda kommit fram till. Så nu håller vi tummarna på att den vi ska kolla på imorgon passar oss, har sätt bilder på den och den ser redigt mysig ut :) hoppas hoppas hoppas!!

Annars? Jo läget är stabilt men så in åt helvete nervös som jag typ nämner i varje inlägg haha. Jag är jävligt tjatig! Men ni får stå ut snart ska jag inte vara tjatig mer, jag lovar. Bara dagen imorgon eller ja idag blir det passerar så kan jag koppla av igen som en normal människa eller, har jag någonsin varit normal?


Nu är jag nervös

Fyfaaaaaaan. Sitter och skakar av att jag är så nervös inför imorgon. Liksom.. Ett helt nytt jobb, nya människor och en ny chef i ett helt nytt samhälle. Då har man all rätt att va nervös iaf just nu. Kvällen innan dagen med stort D!!!! Imorgon ska jag bara vara lugn och koppla av. Fast hur jag ska lyckas med det är en helt annan femma i och med att jag aka köra bil SJÄLV till Vitaby där jag aldrig innan varit eller ens vet hur jag hittar dit. Haha ja.. Ni förstår just nu va att det är mycket som flyger omkring i huvudet på mig?

Nu ska jag sätta i mitt löshår, rensa bland mina kläder och välja kläder inför imorgon innan jag sätter ner röven i soffan för att kolla på Kniven mot strupen :)


Så snyggt

2 nya tröjor från lager 157. Har länge kollat på denna "fiske/pippi tröja" men aldrig blivit av att jag köpt den. Men NU ÄNTLIGEN, har jag en. Super skön och den satt perfekt :) fick även följa med en svart tröja som är lite tjockare, den var också super skön och satt perfekt. Så är hel nöjd med detta köp!

 


3 paket till mig

Jag är shoppinggalen, JAG VET!!

 


Jag menar inget illa

Såg nu att jag hade fått kommentarer på mitt inlägg som jag skrev igår att man ska stå för vem man är.

Hela grejen är att jag inte menar något som helst illa mot dig (eller någon) vem du nu är. Grejen är mer att jag bara vill veta vem du är efter allt du har skrivit. Det är där skon klämmer hos mig. Men jag står fortfarande för att jag tycker att man är feg om man inte kan säga vem man är. Om man inte vill säga vem man är tycker inte jag att man skriver ut vissa meningar. Som tex att du gjort abort och att vi ska va nära vänner, att du saknar att va med mig? Det är klart man vill veta vem det är som skriver så. Eller har jag fel? Om du ist känner för att berätta vem du är för bara mig tycker jag personligen att du kan kontakta mig på mitt mobil nummer 0722337715. För som jag säger så vill jag veta vem du är, för just nu känns det faktiskt som du försöker utspela dig vara någon annan än den du är. Och den jag tror det är har jag kontakt med idag så jag får liksom inte ihop det, förstår ni hur jag tänker?

Jag är den som ALLTID vill reda upp saker och inte ha något ouppklarat med någon. Vill att allt ska vara på en rak arm med ärlighet och sanningen. För det är det man kommer längst på här i livet och det är också det man vinner på att vara i längden.


Lyx frukost

Har avnjutit en sjukt god frukost med mitt hjärta och ihhhhh så sjukt gott det var. Ligger i soffan helt utslagen nu och kollar på tv. Laddar upp inför imorgon då jag ska till Gatuköket :)

 


Det där med att

Våga stå för vem man är i ett kommentars fält och för vad man sagt, verkar vissa har väldigt svårt med. Minns ni mitt inlägg om "det där med barn" som jag gjorde och att jag fick en lång kommentar till det inlägget där denna människa kallade sig för "din syster". Jag gav feedback på det i ett inlägg och sa om hon säger vem hon är så kommer jag besvara alla frågor hon skrev och allt hon skrev, men det var väl som jag trodde, när det kommer till punkt B att säga vem man är tar dom flesta ett steg tillbaka. Liksom varför? Vad är det då för meningen med att sitta och skriva en nästan hel roman som en kommentar om man sedan inte kan stå för det man skrivit eller för vem man är? Om man håller på så, tycker faktiskt inte ens jag att man ska yttra sig om något, för då är man i mina ögon en feg individ!


Så jävla skönt

Åkte och tränade fotboll förut, som jag inte gjort på ett tag av lite olika skäl. Men ikväll var jag på planen. Och vilken underbar känsla!! Kan inte annat än att säga att jag ÄLSKAR att jaga en boll. Fotboll fotboll fotboll fotboll!!!

Är så synd att jag inte kommer kunna träna varje gång nu när jag fått jobb. Men ska verkligen träna dom gånger jag kan träna och ge järnet :)

Fattar ni att mitt liv vänder nu? Kommer igång med både träning, rätt mat och sen har jag fått ett jobb. Det är vad man kan kalla mer än bara lycka.


Snyggt från Gina

 

 


Här var det semlor

Idag är det ju fettisdagen. Har ni ätit några semlor idag? :)

Jag är redigt sugen på att baka semlor idag faktiskt och bara njuta av dom.

En sak jag ogillar med semlor är den vidrigt äckliga mandelmassan som ligger där i och bara gör sig äcklig. Usch! Föredrar mycket hellre en semla med vaniljkräm eller bara en massa grädde, åh så gott!!

 


På torsdag gäller det

Har nyss pratat med chefen för gatuköket. Så... Nu kan jag koppla av och känna mig lugn, eller lugn?! På torsdag ska jag åka till Vitaby där gatuköket ligger och vara med hela dagen och se hur det går till och allt och lägga upp ett schema med chefen. Det är mycket som står på spel nu och som händer i mitt liv. Jag är faktiskt en aning jävla nervös inför hur allt ska gå. Men jag vet att allt kommer gå bra när jag bara kommer in i det ska kämpa stenhårt för detta!!! Har så mycket energi i min kropp just nu så det bara sprattlar i hela kroppen på mig. Haha denna känsla efter att ha sökt heltids jobb i flera månaders/års tid utan napp och nu, NU äntligen lossnar allt. Känslan går verkligen inte att beskriva!!! Hoppas ni kan glädjas lika mycket åt mig som jag hade gjort för er om det hade varit tvärtom :)


Nervös

Kan inte sova trots att jag är trött som ett djur, ahhh! Men är så rent ut sagt jävla nervös så mitt hjärta slår i 110. Varför? JO för imorgon förmiddag ska chefen för gatuköket ringa mig och vi ska prata om jobbet och allt det, ih! Så jag har ju all rätt till att vara nervös. För att skånskan har jag lite problem med att förstå ännu, men jag jobbar på den ;)

Men FAN VAD GLAD JAG ÄR ÖVER JOBBET!!! Och bara längtar tills jag ska få börja. Kan ni tänka er mig i ett gatukök med en keps/mössa på huvudet? Hahaha vilken upplevelse. Nästan så det är värt ett kort på det med mig i action! Eller?


BB

Vad tycker ni om BB & alla dessa deltagare? Har ni redan någon favvo?

Jag känner nog just nu att jag inte kan yttra mig om dom ännu eftersom det bara gått 2 dagar. Man måste ju ge dom en liten chans att bevisa vad dom går för. Fast Hannah W kanske redan har gjort det haha. Sen tycker ju inte jag att alla ska kasta skit på henne, för hon leverera TV & gör det så sjukt upplivat även att hon verkar vara redigt pantad, hon är nog en sådan tjej som man både hatar, stör sig på & diggar på samma gång, typ.

Tomtarna som är på loftet då? Haha ja dom kan man väl inte annat än att få skrattmuskler av. Man hör ju ens inte knappt vad dom säger?! Och hon eller om det är en han påminner om Vanessa. Vilken vill ni ska komma in i huset? Jag hoppas nog på... Alla för dom är som dom är.

Jaja nu ska inte jag babbla mer. Nu väntas det ett avsnitt av BB :)

 


Dagens pinsamma

Har varit på Preem och lagt på ett brev. På vägen hem i våran korsning möts jag av en "Teddy" som har gråa mjukisbyxor på sig och min jacka? Så jag skriker med högsta röst och springer emot han "MEN TEDDY VART SKA DU"? Då denna "Teddy" vänder sig om och då inser jag att det inte alls är MIN TEDDY! Utan någon helt annan människa. Han vänder sig om och kollar på mig som om jag vore helt dum i huvudet?! Hahahahahahha.


Lite mer ordning

Sådär :) Nu är det lite mer ordning i bloggen hos mig. Men är ännu inte klar. Men ska fixa resten när jag får tid, och en header kommer väl komma när den kommer haha.

Sitter fast klistrad vid mobilen och väntar på samtal, ihhhhhh!

Det är kaos

I min blogg just nu, skulle göra om min design men det gick åt helvete så lägger ner detta nu och gör iordning allt imorgon. ADJÖ!

AHHHHHHHHHHHHHH

JAG HAR FÅTT HELTIDSJOBB I ETT GATUKÖK!!!!!!!!!!!!!!!! Är så jävla glad så jag hoppar omkring. Det infettar lättare matlagning, stå i kassan och städa. Hur jävla fett är inte det?! Kan inte va still just nu så nu kör vi på feeeeeeest. Skål och ha en bra kväll alla! Puss och kram från en glad tjej, ihhhhhhhhhhhhh!!!


Konservöppnare

Detta är för tillfället våran konservöppnare eftersom vi inte har inhandlat någon ännu haha. Kanske är på tiden?

En verktygslåda sviker aldrig hahaha.

 


Vilken skillnad

Känner mig varje dag som värsta väder människan. SMHI är en av mina bästa vänner om dagarna. Kollar först hur många grader dom i Vimmerby har sen kollar jag vad vi i Simrishamn har och har varje gång kommit fram till att jag helt klart har kommit till rätt ställe där det inte är så satans kallt hela tiden. Hur skönt är inte det? :) jag njuter av att se att det blir mer och mer plusgrader, vår & sommar!!!!

 


Ett gott skratt förlänger livet

Jag är tydligen helt ointressant att spela WF med och tydligen är jag också helt obegåvad på köpet för att jag inte kan göra egna ord utan fyller i? Haha ja som sagt.. Ett gott skratt förlänger verkligen livet.

 


Kommer ni sitta bänkade

För det kommer jag göra!!! Premiär på söndag, woooop woop.

 


Nu måste det hända något

Har nu under en period hört att många har börjat med LCHF och har även läst Hugo Rosas blogg om att han kör på den dieten. Men liksom aldrig brytt mig om vad det egentligen innebär.

Så för någon dag sen klickade jag in på LCHF sida för att bara kolla lite. Men det slutade med att jag blev helt fast och bestämde mig för att testa denna diet som innebär mycket fett och knappt inga kolhydrater. Passar mig utmärkt kändes det som. Har även fuskat rejält med min träning. Men har inte haft någon som helst motivation till det hela. Men nu känns allt mycket mer motiverande när jag vet hur jag ska äta rätt också. Ska ge gärnet nu och pressa så mycket som jag bara kan! Har några månader på mig att gå av mig några kilo tills stekande på stranden börjar. LET'S GOO!!

Har någon av mina läsare testat detta eller håller på med denna diet? :)


 


Rääääääkor

Jag har aldrig i hela mitt liv innan stoppat in en ända räka i min mun. Men efter att jag började träffa Teddy så har jag lärt mig att äta det. Speciellt skagenröra, det är med utan tvekan min nya favvo att ha på mackan!! Så sjukt gott. Varför har jag aldrig innan ätit det då mamma alltid har haft det på sina mackor? Har jämt suttit och grinat åt det och gjort världens min. Men nu där emot om någon skulle säga "fyfan vad äckligt" då skulle jag bara kolla på personen som den vore dum i huvudet haha.

Man kan ha skagenröra till så mycket också. Bakad potatis, smörgåstårta och en massa annat gott :) mmmmm!!

 


Vilken underbara dag

Idag fyller världens finaste och bästa mamma år. Ett jätte stort grattis till henne. Hon är den vackraste mamman som finns. Hon bjuder på sig själv och är bäst! Älskar dig underbara mamma :)

Dagen har fortsatt vara bra eftersom jag och Teddy har fått ett jobb som städare. Visst ingen höjdare men OCH? Pengar som pengar. Som jag innan har sagt tar jag vilket jobb som :) har även sökt ett jobb idag på café och imorgon ska jag ringa runt till alla förskolor. Så håll alla tummar ni kan för mig :) känns som det börjar släppa mer och mer. Vi går mot ljusare tider och det finns alltid ett ljus bland allt mörker.

Som ni kanske har förstått i mitt förra inlägg så väntas det en förlovning till sommaren med min underbara och vackra sambo som jag älskar över allt annat i hela världen. Vi ska åka till Öland och förlova oss där vi träffades för första gången, ihhhh lycka!! Ni som är emot detta får ju såklart vara det, men det är mitt, vårat liv. Vi älskar varandra för dom vi är, vi kan vara oss själva och bådas liv har förändrats till det bästa sen vi träffade varandra. Vi är världens lyckligaste par ihop! Låt oss också få vara det :)

För att avsluta denna underbara dag vill jag bara säga att jag älskar livet, min sambo, min familj och mina vänner. Ni är alla helt fantastiska och det dyrbaraste som finns. Kärlek från eran Michaela!

 


Tävling om Canon EOS 600D

Nu ska jag berätta om mitt livs äventyr som började den 23 juni och som ännu inte har tagit slut. Den 20 juni 2011 åkte jag och min vän till Öland för att spendera midsommar på en av Ölands galnaste party camping under midsommar. Hade inte förväntingar alls, utan allt handlade bara om att leva livet och va så full som det bara gick och vara. Men där hade jag lite fel. För att den 23 juni 2011 på torsdag så gick jag och min vän förbi ett par killar på campingen som satt i en soffa och skrek och hade sig. Jag sa till min vän "vad är det där för ett gäng idioter" sen bara skrattade vi åt det. När vi sedan gick tillbaka och förbi dom igen så sa dom att vi skulle komma och sätta oss hos dom och prata lite. Så ja vad fan, när man har alkohol i kroppen kan man väl lika väl gärna göra det tänkte vi. Så vi slog oss ner hos dessa killar som visade sig vara ett gäng skåningar. Fastnade rätt fort för en kille, men tänkte inte mer på det. Helt plötsligt sa han till mig att jag skulle komma och sätta mig hos honom och prata. Visst tänkte jag inga problem. 5 minuter efter hånglar vi med varandra och det var där allt började. Resten av veckan 23-26 juni 2011 spenderade vi tid med varandra hela tiden. Var det bara en midsommarflört eller mer än så? Det blev söndag och han åkte till Skåne och jag åkte hem till Vimmerby. Kände på kvällen när jag kom hem att jag skulle vara lite gullig och skriva till honom på Facebook att det var sjukt trevligt att träffa honom på Öland under dom dagarna som vi umgicks. Trodde aldrig liksom att jag mer skulle höra av honom eller få se honom. Men så fel jag hade. Dagen efter måndagen den 27 juni 2011 svarade han mig och sa att han tyckte det var jätte roligt att träffa mig också och allt sådant och att vi verkligen borde ses mer i sommar då han skulle ha semester. Dagarna rullade på mer och mer och vi hade kontakt varje dag, både på Facebook, msn och på telefon. Vi ringde varandra om kvällarna och pratade tills 4-5 då solen gick upp och man hörde hur morgon fårglarna kvittrade. Det var som man levde i en dröm, en dröm man inte trodde var sann. Sen kom den dagen då jag var full i min hemstad och han var full i sin, då han och hans kompisar sa till mig att han var på väg till Vimmerby för att träffa mig. Vilket visade sig vara ett skämt, men det var även då vi bestämde att jag skulle åka ner till honom. Så jag bokade en biljett ner till Malmö för att spendera en helg med honom tillsammans med hans syster och hennes pojkvän som skulle innehålla 25årsfest och en massa annat. Det blev fredag den 15 juli 2011 och jag satte mig på tåget mot Malmö Centralstation. Väl framme i Malmö stiger jag av tåget med mina darriga ben och möts av honom och hans varma kramar som värmer i hela kroppen. Vi sa knappt ett ord till varandra för man kunde känna i luften hur nervösa båda 2 var. Det var ju första gången sedan Öland som vi skulle ses nyktra och inte bland alla våra vänner. På kvällen gick vi och såg baksmällan 2, satt i varsin stol på bion och sa inte ett ord, inte höll hand eller en puss eller något alls. Bara en sådan pinsam tystnad ni vet. Det blev lördag och vi skulle på 25års fest hos hans systers granne. Vilken lyckad kväll det blev och spänningen som innan fanns i luften släppte mer och mer och den första pussen under dessa 2 dagar kunde komma. Söndagen bestod av pizza och film, sen började jag fundera på om jag skulle åka hem. Men så blev det inte han frågade mig om jag ville följa med hem till honom till Simrishamn där han bodde. Den lyckan av att han frågade dem går inte direkt att beskriva, han ville alltså att jag skulle stanna yttligare någon dag. Så visst sa jag och följde med honom till Simrishamn, han bodde då hemma hos sin pappa i sitt "pojkrum" som jag kallade det. Jag har varit kvar i Simrishamn sedan den 15 juli där jag blev fast med mitt livs största kärlek. Idag bor vi i en egen lägenhet sedan 2 månader tillbaka. Jag älskar Teddy med hela mitt hjärta som jag är sjukt kär i och hur lycklig som helst med. Vårat äventyr är ännu inte slut på långa vägar. För den 23 juni 2012 ska vi åka till Öland och förlova oss, för det var där vi träffades för första gången och det var kärlek vid första ögonkastet.

Varför jag vill vinna en Canon EOS 600D är för jag/vi under alla dessa månader inte har kunnat fota allt vi gjort och varit med om på det där speciella extra sättet. Just därför vill jag vinna just denna så jag kan dela med mig av allt vi gör ihop och ge andra hopp om att det finns en för alla här i världen. Och jag hade blivit så glad av att vinna denna kamera så vi kan fota allt vi ska göra tillsammans som tex i sommar då det väntas en förlovning, ett sånt minne vill man mer än gärna ha i bilder. För en bild säger mer än tusen ord.

Vaken på nytt

Nu är jag inget lik längre som går i sömnen. Nu är jag en människa :) har vaknat till liv på nytt nu med min man bredvid mig. Ska snart hoppa upp ur sängen och flyga in i duschen. Sen trippa ner mot stan en sväng. Ska handla sjukt god frukost. Som ska bestå av... Nybakade frallor & bacon. Fy så gott det ska bli :) hörde även att min man mumlade nått om lax filéer, min sås och potatisgratäng? till middag idag. IHHHH!! Min favvo rätt :) bästa han!


Godmorgon godmorgon

Vad fan gör jag vaken nu?! Ja.. Jag kan inte sova. Där har vi problemet.


Min dag

Idag är det min dag. Jag fyller hela 23 år?! Minns denna dag förta året, jag bodde i Stockholm och låg hemma i sängen och var magsjuk och hade feber, idag är det skillnad. Jag bor i Skåne med min underbar man och har ätit kladdkaka till frukost, det är sol ute och jag har fått massvis av grattis hälsningarna från alla håll och kanter. Känns som detta kommer bli en bra dag :) trots den stora åldern & rynkorna som börjar komma haha.


Propp mätt

Har haft en grym bra kväll med min man, Kayca & Macke och snart är det 1 timma kvar tills jag fyller 23, ihhhhhh.

Förrätt bestod av - skagenröra & rostadmacka. SUPER GOTT! Första gången jag åt skagenröra, men absolut inte sista.
Huvudrätt bestod av - tacos, lika gott som alltid & super enkelt.
Efterrätten bestod av - choklad choklad & choklad typ. Kladdkaka, grädde, doppa frukter i choklad. Fyyyyy satan vad gott allt var, mums.

En helt okej 3 rättersmiddag utan att överdriva :) nu ligger jag i soffan och myser mer mitt hjärta & är proppmätt. Puuuuh. Trött som ett djur är jag också. Men ska hålla mig vaken i 1 timma till sen kommer jag somna hur gott som helst :)

 


3 rätters & galet sällskap

Som ni vet är jag med alla odds emot alla hjärtansdag, men för att fira det lite lätt utan att överdriva och även min 23 årsdag imorgon så ska Kayca & Macke komma till oss ikväll. Så super mysigt!! Det är det paret som vi hänger med. Dom är som jag tidigare sagt guld värda :)

Vi ska ha 3 rätter ikväll, fast vi har inte den blekaste om vad vi ska göra. Så kommer bli en utmaning. Fast förrätt lutar åt någon varm macka med en röra troligen och huvudrätt kanske blir potatisgratäng och något smarrigt, efterrätten är redan spikad och det ska bestå av chokladnågot ala Kayca! Visst låter det som en underbar kväll? Åh vad skoj detta ska bli!!

Ska väcka min man nu så han vaknar till liv. Jävla sju sovare är han!!

Bjuder på ett litet collage som jag har satt ihop på Kayca & Macke. Visst är dom helt super gulliga ihop, dom är lika gnasiga och galna som dom ser ut och va. Precis som mig och Teddy haha.

 


Mysigt från Gina

Tröja 249:-
Byxa 199:-

 


Alla hjärtans dag

Idag är det en dag då någon pantad människa har kommit på att vi ska ha en dag som heter alla hjärtans dag för att visa vår kärlek till våra nära och kära, helt totalt jävla meningslöst är denna dag enligt mig.

Tänk på alla dom människor som sitter ensamma och inte har någon att fira alla hjärtans dag med? Har du din ärt hjärna som gjort denna dag tänkt på det, NÄ det kan du inte ha gjort.

Och att man ska visa extra mycket kärlek denna dag? Vad är det för trams. Man ska visa lika mycket kärlek varje dag och inte bara på en utsatt speciell dag.

Kärlek är till för att spridas på vår jord varje dag till alla nära och kära, för vi ska ta vara på alla dagar som vi lever.

Så till alla er där ute, visa inte extra kärlek idag utan gör som jag och gör det varje dag. Man kan aldrig få för mycket kärlek! Alla hjärtans dag är en överskattad dag. Så jag tänker på er alla där ute som sitter ensamma idag.

KÄRLEK ÄR DET FINASTE VI KAN GE TILL VARANDRA!


En stund senare

Avnjuter stekt potatis, vegeterisk filé, sås och nybakade frallor. Mmmmmm :)

 


Bröd bak och kokandes potatis

 

 


När man inget jobb har

Vad gör man då om dagarna? Det är olika från person till person. Som tex min man han sover bort sina dagar ;)

Jag där emot. Jag går upp, sitter vid datorn, kollar om det finns något att äta om inte svälter jag mig, laddar ner film, kollar på TV, hänger på FB, bloggar, kollar blocket en gång i halvtimmen, kollar reklamen från posten minst 3 gånger, duschar, funderar, har damp, håller på att gå in i väggen och nördar WF. Typ något i den stilen. Rejält tråkigt eller hur?

Visst är det mysigt och allt att va med sin älskade, ja det är roligt till en början. Men när man sen inser hur mycket man behöver pengar så är det inte lika roligt. Dagarna blir tråkiga och bara så ännu mer bajstråkiga att man vill spy!

Folk klagar hit och dit att man inte har jobb. Alltså.. Håll käften, okej? Bara för ni har jobb och aldrig känt på hur det känns att inte ha något. Jag försöker varje dag att söka så många jobb som jag bara kan även såna jag ens inte har en aning om vad det är. Jag har INGEN utbildning då jag inte gick något på gymnasiet. Jag HATAR att plugga, det har aldrig varit min grej. Men bara för det betyder inte det att inte jag kan få ett jobb, eller hur? Jag har tex 9 månaders erfarenhet av att vikarie på förskola och en himla massa mer. Så tycker inte folk ska yttra sig om att jag inte kan få jobb för jag inte gått gymnasiet. Jag kan jag också. Jag är ingen sämre människa för jag inte gick gymnasiet. Under 3 års tid hade jag praktik i en affär, som jag sedan fick ha ansvar för i 2 veckor, då jag fick öppna och stänga den, plocka upp varor, städa, beställa varor, slå in paket och bemöta kunder. Jag var 16 år då och visste varken ut eller in. Men jag var stark och klarade av det jag skulle göra. Jag har erfarenhet och jag vet att jag snart kommer att få ett jobb, jag vet det!

Sluta ha så mycket fördomar om folk som inte har utbildning, dom är inte mindre värda för det. Dom kan dom också minst lika mycket som alla andra. Allt handlar inte bara om utbildning.. Så till er där ute som inte har någon utbildning, låt ingen trycka ner er för det och få er att känna er mindre värda. För ni är minst lika bra. Var starka och kämpa på. För en dag kommer det komma då ni utan utbildning får jobb före den som gått gymnasiet och försökt trycka ner dig!


Snyggt från HM

99:- styck, enkelt, läckert och super snyggt!

 


Plusgrader

Hur underbart är det inte att kolla på SMHI och se plusgrader om dagarna hela veckan. Waaaaah det gör mig helt galen och över glad. Blir genast motiverad till att göra så mycket mer. Vi går mot ljusare tider. Och det är... LYCKA!

 


Skälet till varför man har plastblommor

 

 


Måndag morgon

Vaknar varje morgon runt 9-10 tiden, går upp och kissar går och lägger mig igen för det känns som jag går i sömnen och bara allmänt inte är en människa vid detta lag. Somnar såklart om och sover till 12. Vad är felet? Varför kan jag inte bara vakna till liv vid 9-10. Måste skärpa mig. Hatar att sova länge fast jag älskar att sova. Idag har jag något att fundera på haha.


Fin bakfylle söndag

 

 


Fyfan såååååå gott

 

 


Idag är jag bakfull

Som in åt helvete haha. Har legat i soffan och bara glott och nu ligger jag och min man i sängen och bara myser och spelar spel på varsin mobil. Vi ska snart ta våra rövar och kliva upp ur sängen för att äta pizza med ett gott samvete! Sen ska jag trycka i mig massa ostbågar och choklad och liter med läsk. Livet är underbart. Och min man är det bästa som hänt mig.

Hade en sjukt bra kväll igår på pavvan och en förfest med min man, Kayca och Macke! Dom är guld värda :) har skrattmuskler idag så det bara sjunger om det. Då kan nog även ni räkna ut att min kväll igår var mer än bara sjukt bra!

 


Säg bara vem du är

Såg att jag hade fått en rejäl lång kommentar om mitt inlägg "det där med barn" grejen är bara att du inte har skrivit VEM DU ÄR :) Så att så fort du kan säga vem du är, så kommer jag att besvara alla frågor och allt du skrivit :)


Din syster om Det där med barn:

Själv klart önskar väl alla att ens barn ska växa upp med båda sina föräldrar. Men även de barn som varit planerade växer ibland upp med skilda föräldrar. Jag var planerad men mina föräldrar skilde sig när jag var 1 år för det inte fungerade mellan dom. Själv klart har jag alltid saknat att ha en papp i livet men jag har haft världens bästa mamma och uppväxt så skulle aldrig ändra på den saken! Idagens samhälle är det många barn som kommer till på fyllan det hör man varje dag tycker ja. Vissa skyddar sig inte vissa gör men blir gravida ändå. Men man ska inte skylla enbart på bara tjejen för det är båda parternas ansvar för båda är delaktiga, för i ditt inlägg får du det att låta som det bara är tjejens ansvar och fel! Skulle du kunna göra abort utan och blinka om du hade ett barn i din mage? Det är inte skit under skorna som ska bort utan ett BARN ett LIV. Tänk dig in i situationen som tjej som det var du. Jag blir så ledsen när jag läser det du skriver. Som tjej är det ett stort beslut att fatta om abort för det handlar om ett liv som du dödar. Barnet känner när det dör! Och det är inte tjejens fel om killen inte tar sitt ansvar för barnet det visar bara vilken gigantisk stor skit han är. Vist blir man ledsen och man tänker hur ska jag uppfostra detta barn själv? Hur ska jag klar det utan barnets pappa? Hur ska jag berätta när barnet blir stort? Och måsta mamman säga till sitt barn "du blev till på fyllan när jag låg med en random kille?" nej för vilken förälder vill såra sitt barn? Och även om man inte lever tillsammans med pappan till barnet så kan han vara delaktig i barnet.

Och du skriver mognaden med åldern vist jag förstår din punkt men det handlar inte om åldern egentligen utan mognaden på personen. Finns mammor som är 20 år som tar bättre hand om sina barn en morsor i 40 års åldern som springer ute på krogarna och super sig stup fulla och tafsar efter 20 åriga killar och är anmält äckliga och motbjudande + att dom kanske har en man som sitter hemma med barnen och väntar omedvetne om vad hans fru gör ute på krogen.

Vad jag har hört så är det en vän till dig eller ex-vän som är väldigt ung som är gravid i din gamla hemstad med ett fylle ligg. Så antar att det är därför du skriver om detta. Hörde att du och din vän hade gjort ett vackert inlägg på Facebook med om det hela

Så nu om hon är i andra månaden som jag hört och så brukar inte abort finns som alternativ. Bara vid specifika fall! Förstår om du blir frustrerad och arg och tycker hon är oansvarig och egoistisk men har du tänkt på hur hon mår egentligen? Barnet var inte planerat ja det var ju ett misstag egentligen om man ska ta i för det var ju ett fylle ligg med en random kille. Men tror du inte att hon är otroligt rädd och ledsen? Hon ville säkert inte ha barn egentligen men vill inte bli en mördare. Fattar inte varför du inte är en god vän och stöttar henne i stället! Tror du inte hon behöver en god stöttande vän nu? Tror du inte hon gråter? Hon är ung och hela hennes liv kommer förnedrad. Finns ingen leva livet och ungdom längre utan hon ska bli mamma och antagligen uppfostra ett barn helt själv hon kommer behöva så mycket stöd av sina nära och kära som möjligt!!!

Michael du är en gammal vän till mig och jag säger det här utan att tveka att du har det snällaste och vackraste hjärtat man kan ha. Det är av renaste guld och jag vet att hon kan inte få ett bättre stöd en av dig! För det finns ingen som är så snäll och omtänksam och bryr sig så mycket om sina vänner och som älskar barn så otroligt mycket!!! Du kanske har blivit sur av det jag skrivit men menar inget illa vill bara att du ska förstå att det är inte så enkelt.

Jag gjorde en abort för tre år sen och jag gråter en idag om nätterna för det barnet. Jag hoppas jag hamnar i helvetet för det jag gjorde mot mitt barn!! Förstår inte hur jag kunde göra det mot ett oskyldigt litet liv som inte gjort någon illa :'(

Michaela glöm inte det jag skrev att du är den finaste människan med det finaste hjärtat!! Jag saknar dig som vän du var min syster min andra halva jag tänker på allt roligt vi gjort en idag!! Låt aldrig någon sätta sig på dig eller trycka ner dig för du är bäst <33 älskar dig min syster!!!

Waterwörld

Det ryktades om fest idag, men ja.. Det känns ju som jag lika väl kan glömma det med en gång. Men vem vet ett mirakel kanske kan hända.

Ligger just nu på soffan och glor på waterwörld, det är ett himlens underhållande program måste jag säga haha.

Ny dag, nya dag och nya möjligheter. IN MY ASS!

 


Hundtricket

Har lyckats få i mig 1,5 macka på hela dagen/kvällen och ett glas juice. Wow typ.. Nej fy, har ingen lust till något, helt ärligt så känns allt åt skogen just nu :( känns som det kommer bli en rätt så rejäl sömnlös natt. Haha fyfan vad jag klagar för tillfället. Men JA! Ibland är det faktiskt helt okej att klaga och må dåligt. Fast kanske inte just på en blogg. Fast jo, det är helt okej. För det är ju upp till var och en vad man skriver om. Yepppp yepp.

Hundtricket på kanal 3 är just nu mitt nöje.

 


Jävla kul fredags kväll, INTE

Kollar på gay galan och deppar ihop. Jag håller nog på att bli galan eller så är jag rent av bara helt sjukt dum i huvudet. Beror ju på hur man ser på det hela. BÖG BÖG BÖG BÖG BÖG BÖG!

 


Fyfan

Har inte fått i mig nått i matväg idag, inte ens lite godis eller en macka. Jag är helt tom i magen. Har ingen ork till något. Inte ens ork till att lägga energi på bloggen idag. Så återkommer imorgon ist.


Som ett barn på julafton

 

 


I väntan

Sitter och kollar min mail konstant enbart för att jag hoppas på att dom som ska sälja soffan ska höra av sig!! Haha lite besatt kanske. Ni håller väl alla tummar ni har åt oss?! BRA! Ahh mm öhh, jag ser just dig där, du håller inte säg till och håll om tummarna. Ja just det sådär ja ;)

Nu väntas det städning av lägenheten.


Ett litet smakprov

På våran förhoppningsvis nya soffa som vi har hittat på blocket för ett super bra pris! Åhhh vad jag hoppas på att vi får denna. Den är mörk grå/svart ungefär och är super snygg. Ingår även en pall. Skulle passa perfekt i vårat vardagsrum!!

Jag är jävligt trött vid detta lag att sitta ihop knölad som en boll i den pytte lilla soffan som vi för tillfället har. Vill spy på den soffan haha.

 


The next three days

En film som jag varmt kan rekommendera. Satt med ögonen fyllda med tårar under filmen. Helt klart värd att se.

Handlar om att mamman blir anklagad för ett mord och får 20 års fängelse. Pappan ska försöka få ur henne från fängelset och fly med familjen till ett annat land. Kommer dom lyckas eller ska dom bli fast i fängelset båda två?

 


Bollen blåser iväg

Ingen fotbollsträningen ikväll, då den blev inställd. Så pissigt!!' Det är ju det roligaste just nu som händer för mig i veckorna. Att få lira boll. Få längta ända tills tisdag på nästa fotbollsträning.

För övrigt så är VÅREN här om ett par veckor. Yes yes yes YES! Hoppas bara att det stämmer också :) lite mer glädje i livet när man ser något sånt här på Aftonbladet!

 


Träna träna träna

Det är torsdag och då är det fotbollsträning, yeeeees :)

 


Säsongstart på söndag

För KONTORET med Ove Sundberg från Solsidan. Björn Gustafsson är också med, kan det bli bättre eller? Kommer lätt sitta fast klistrad framför tv:n på söndag. Skrattmuskler kommer det finnas gott om tror jag. Vad tror ni? Ska ni kolla på detta?

 


Vuxenpoäng

Idag kom det med posten en mycket intressant tidning, nämligen.. SVENSK CAMPING 2012, och inte bara tidningen utan även ett camping kort med mitt namn på och hela köret. Haha ja, just nu känns det inte som jag ska fylla 23 om 6 dagar utan mer som jag ska fylla 43.

Anledning till att jag fått tidningen och ett kort kan ha varit för att vi under sommaren 2010 åkte konstant till Öland och då fick jag stoppa på mig ett campingkort haha ja lite kul nu i efterhand. Det är ju ändå 2 år sedan fast det skulle kunna kännas som vi var där igår och blev utslängda från campingen och allt vad veckorna och helgerna på Öland innehöll, kul hade vi iaf :)

Ett måste varje sommar är självklart att åka till Öland och till Göteborg. Det är såna himla härliga sommar ställen tycker jag. Åhhhh vad jag vill ha ännu mer sommar nu!! Fast känns inte som sommaren är så långt bort trots allt :)

 


Paket på väg, YES

 

 


Vakna med ett leende

Denna app är värd att ladda ner. Jag menar, men skulle inte tacka nej till att vakna med ett leende och skratt varje dag. Helt klockrena är dom. Ni kan även lyssna på blåsningar som har hänt innan. Mycket underhållande!!

 


PF

Har PF vilket som ni vet betyder pojkvännen fritt eftersom min man är och tränar. Då har jag egen tid för mig själv :) har tagit en lång varm skön dusch, stoppat i mig en pirog och nu sitter jag i soffan under täcket och kollar på "tjej film" som Teddy alltid säger haha.

Kvällens film är MONTE CARLO!

 


Sommar outfit

Vilken sommar känsla jag fick när jag satt och fixade ihop denna outfit. Mmmmm, inte lite jag vill ha sommar nu. Detta och en rejäl solbränd kropp, tjockt hår och solglasögon med kedja. Så HOT!

Ni kanske undrar varför inte jag valt ett par äkta converse, men jag är inte en märkes slyna som jag brukar kalla det. Jag köper dom kläder och skor som passar mig och faller mig i smaken. Det är ju upp till var och en vad man använder för "märke" och kläder men för mig har det ingen betydelse. Jag tycker bara det är överdrivet med märkes saker. Därför föredrar jag personligen Gina, HM, Bikbok, Lindex och Secondhand ;) that it's!


Knäppt eller normalt

Jag som varje dag konstant sitter och kollar på blocket efter en soffa till oss, hittade igår en väldigt märklig bild enligt mig. Och ja.. Jag fick mig ett gott skratt.

Går in på blocket och ser "soffa med divan" kollar på bilden och läser texten. Får inte ihop vart divanen är? Så sitter och sten glor på bilden i säkert 3 minuter då jag inser att den "pallen" som jag trodde stod i mitten är DIVAN DELEN! Dom har alltså sin divan del i mitten. Haha som sagt ett gott skratt förlänger livet.

 


Åsikter, tankar och prat

Idag har jag isf fått lära mig att om någon människa ber om ens åsikter och man säger sin åsikt så slutar man helt plötsligt att vara vänner. Om man säger sin åsikt borde man inte säga det inför allt och alla? Varför finns då åsikter? Är dom inte till för att man ska ge den åsikt man har, kunna stå fast vid den och visa vad man tycker och tänker. Så ser iaf jag på det hela. Men vissa människor tycker visst att man ska hålla käft inom vissa saker, men då är det såhär från min sida. Jag har alltid varit och kommer alltid vara den som säger som jag tycker och tänker. Antingen accepterar man det eller så gör man inte, om man inte accepterar det så visst fine, det gör inte mig något för alla har ju olika åsikter, tycker och tänker olika saker. Men försök aldrig att få mig att ändra mig för att inte jag tycker samma sak som just dig. Min åsikt är som den är, jag är den jag är. Passar det inte så är ju inget svårare än att bara låta mig va. Skita i att läsa min blogg, sluta läs vad jag skriver på mina statusar på FB, sluta kommentera dom om det stör just dig så mycket, För det är mitt liv och jag gör vad fan jag vill. Det är min åsikt, mitt tänkande och mitt sätt att säga saker på i ett fritt land där ingen kan hindra mig att inte göra det så länge som jag inte bryter mot någon lag eller utför en mobbing. Men jag vet mina gränser. Jag säger hellre sanningen som jag vet kommer från hjärtat och vet innebörden av än att dra till med en lögn som kommer från luften och jag inte har en aning om vad det ens är jag rer ihop.

Våga visa dina åsikter utan att någon annan ska få ändra dom. Alls kan inte tycka och tänka samma sak. Jag accepterar alla som inte tycker samma sak som mig och jag vill bara att folk ska göra likadant tillbaka. Sen finns det inte många av min sort som vågar stå för det dom tycker och tänker och dom åsikter dom har. För dom är rädda att folk ska tycka illa om dom. Men snälla.... DET ÄR OKEJ, DET ÄR OKEJ ATT TYCKA, TÄNKA OCH HA EN ANNAN ÅSIKT SOM INGEN ANNAN HAR. DU ÄR INTE MINDRE VÄRD FÖR DET!


Musik är livet

 

 


Tävling hos Jockiboi

Waaaaah. Jockiboi har just nu en sjukt bra tävling om en Mackbook air. Lätt att jag skulle vilja vinna den tävlingen. Chansen är ju inte direkt stor med tanke på att det är 700 som tävlar om den. Men... Är ju absolut värt ett försök :)

 


Baka bröd

Är redigt sugen på att baka bröd eller ja, såna här smarriga frallor, dock då utan frön för det är ingen höjdare :) nybakade frallor och te, fyyyyyyy så gott!

 


Behövligt samtal från bästa vännen

Du gör mig alltid glad och snart ses vi! Kommer krama sönder dig då finaste vän. Ännu en gång säger jag som jag alltid har sagt. Alla skulle ha en sådan vän som dig HG för då skulle alla få se vad ordet äkta vänskap betyder. Tack för att du är du och för att vi har tagit oss till den vänskap vi idag har. Puss, kram och tonvis med kärlek till dig!

 


Tack för hjälpen

Anonym -
Det funkar om du öppnar upp inlägget via mobilen eller datorn (fast inte via appen) och där väljer att det ska gå och kommentera och sedan publicera igen. Har samma problem, men det är bara denna versionen av appen :)

WOOOW! Nu funkar det att kommentera efter att jag lärt mig hur jag gjort tack vare denna kommentar från anonym! Vem du än är, så ett stort tack, sånt här uppskattas verkligen :) Lite krånligt att behöva fixa och sånt med kommentarsfältet varje gång, men va faaaaa.. Det är det värt :) Så nu mina alla kära läsare om ni vet vart alla saker jag söker finns så kommentera då och hjälp mig. Söker tex solgalsögonen med kedja ihhh. Ni får ju naturligvist kommentera dom andra med om ni känner för det :)

Nytt från HM


Jack Daniels linne

Detta linne är så hett. Tänk ett sådant här linne i sommar till ett par jeans shorts, Converse, solglasögon, tjockt hår och en solbränd kropp, jammiiiii!! Vet någon vart det finns att köpa ett sånt här linne?

 


Vilken skönhet

Har hittat en sån underbar klänning så det inte finns ord för den haha. Redig sommar klänning som det bara skriker Michaela om. Åhhhh vad jag vill ha denna. Har hittat skönheten på topshop :)

 


Planer inför alla hjärtans-dag

Jag som egentligen eller inte egentligen utan jag TYCKER att alla hjärtans-dag är helt överskattat har beslutat mig för att hitta på något med min man den dagen. Och vi har bestämt oss för att åka iväg och äta pizza och sedan kolla på bio. Det är liksom inte överdrivet på något sätt utan en vanlig enkel sak som man kan göra vilken dag som helst på året :)

Att ge varandra massa extra saker och det ena med det andra är bara för mycket. Som jag innan sagt tycker jag att man ska visa sin kärlek lika mycket varje dag. Att ge sin kärlek, familj, släkt, vänner presenter, blommor eller vad det nu kan va, det kan man lika väl göra vilken dag som helst på året tycker jag. Inte bara på en speciell utsatt dag. Jag är verkligen emot alla hjärtans/dag. För tänk på dom som är själva och inte har någon. Hur förnedrande är inte det mot dom? Just det. Du som kom på denna dagen, det har du inte tänkt på va. SPÅNHUVUD!!

Vi har iaf tänkt att se en gång i Phuket. Är det någon av mina läsare som sätt den? Är den bra?

 


Uppe med tuppen

Okej inte redigt, men nästan ;) Jag är iaf vaken och har till och med vaknat en kvart före att klockan ska ringa. Inte illa. Vill så gärna somna om för det är så skönt att sova och speciellt nu när det är kallt och burrigt, brrrrr.. Men jag ska va vaken :)

Är världens snö oväder ute just nu, så väntar på att det ska lugna ner sig så jag kan ge mig ut och springa. Är ju faktiskt därför som jag gått upp :) Så snälla snön lugna dig lite med ditt snöande. Du behöver inte snöa så mycket, utan bara lite. OKEJ?!!


Godnatt

Du är hela min värld älskling

 


Hårdträning

Funderar starkt på om jag ska skaffa mig ett gymkort på friskis&svettis för ett halv år. För ska det va hårdträning så ska det och då har jag planerat att gyma på morgonen och sen springa på dagen/kvällen. Allt för att komma i form och krympa i kropp och vikt. Och eftersom jag har hängt på gymet innan när jag bodde i Stockholm så kan jag med handen på hjärtat säga att jag saknar att gyma. Blir ett samtal till pappa imorgon och fråga om han vill slänga ut pengar åt mig för gymkortet :)

 


Småland och Takida

Planerar en resa till Vimmerby den 29 mars med min man. Hälsa på pappa, mamma, farmor & farfars grav, mina vänner, fira min, mamma, pappa och Teddys födelsedag och för att göra ett party besök på Metro när takida anländer dit. Låter det som en bra ide? YES BOX!

 


Jävla kommentarer

Jag som varje dag bloggar från min mobil, eftersom jag tycker det är enkelt och smidigt. Har märkt nu IGEN att dom inlägg jag skrver från mobilen genom app:en dom går INTE att kommentera, men dom inlägg jag skriver från datorn jamen dom går att kommentera. JÄVLA STÖRANDE!!!! Ska se om jag kan lösa det där med kommentarsfältet. För såhär kan jag inte ha det, det irriterar sönder mig haha.

Snygg jacka från Gina

Jag som är på jakt efter en ny snygg jacka, såg precis att dom hade fått in en as snygg svart till Gina. Funderar på om jag ska beställa den. Den förra jag beställde var ju USEL! Men denna är svart och jag kan se att det står Michaela på den. Jammmiiii.


Post

Minns ni att jag tipsade för er som bor i Småland om en tjej som gör halsband med text? Jag fick hem mitt halsband idag och är verkligen super nöjd. Kommer använda detta halsband mer än flitigt. Och jag kommer absolut beställa något mer senare. Bilden gör inte halsbandet rättvist, men det är super fint i verkligheten. Så vill ni också ha ett halsband med text för en billig peng eller ge bort i present så tycker jag ni ska satsa på detta :)

 


Ehhhhhh

Min klocka ringer visst om 5 timmar, FAN! Godnatt


Footloose

Har ni inte sätt den filmen, så för all del GÖR DET!!! Har precis kollat klart på den och ohh mammmaa vilken grymt bra film. Kommer lätt kolla på den fler gånger. Kan verkligen varmt rekommendera denna film.

"Typiskt en tjej film" som min man sa ;)

 


Te och knäckemacka

Avslutar denna tuffa och extremt jobbiga vecka med en kopp te och knäckemacka för att varva ner lite.

Imorgon är det en ny vecka och nya tag. Har fått en spark i arslet av min sambo inför min träning. Han är världens bästa. Hjälper, stöttar och finns där i alla lägen. Precis som jag finns för honom. Vi klarar verkligen allt tillsammans. Hade aldrig klarat av allt jag gått igenom under denna tid om jag inte hade haft honom vid min sida. Han lyser upp tillvaron och får en att vilja kämpa ännu mer. Love you baby!

 


Var jag 23 eller 45+?

Kollar på så ska det låta med min man eh... Haha. Vi sitter och chanser på vad det är för låtar. Redig pensionärs varning typ. Men visst är vi gulliga? ;)

 


Åhhhh

Blev helt chockad när jag såg att min man hade varit inne på min blogg och bloggat till mig?!!! :D Fyfan så himla fint gjort av honom, det lös verkligen upp min dag. Älskar honom med hela mitt hjärta!! Världens bästa han.


Hej Hjärtat :)

Hej Michaela! Tänkte bara säga att jag råkat logga in på din blogg. Så tänkte bara förklara hur mycket jag ÄLSKAR DIG!

Du är verkligen världens finaste och snällaste tjej! Kan inte tänka mig att vara utan dig!! Går bara inte! :) Jag är så förbannat lycklig över att vi träffats. Du gör mig så sjukt lycklig och får mina dagar att verkligen betyda något! Hoppas du inte blir arg när du läser detta och stormar in i sängen och skriker och har dig!! (A)

ÄLSKAR DIG MITT FINASTE HJÄRTA! <3 <3


/ Teddy

 


Sluta va kallt, bli varm

 

 


Nattgäst

 

 


Sjung och vad glad

Vad håller årets melodifestival på med? Men bananen är ju lika skön som alltid, hoppas på att han går vidare, go banan go go go ;)

 


8 maskiner med tvätt

Det blir mitt lördagsnöje. Redig tvättkärring är jag för en kväll. Men aldrig mer, aldrig mer en lördags kväll. Ok?

 


Ibland känns allt bara så

Blä, fyfan, åh och åt helvete med allt.. Ja ni fattar va? Fast inte åt helvete med allt utan åt helvete med mig och min kropp just nu. Kan inte se mig i spegeln om dagarna i bara underkläder för då bara väller tårarna fram, precis lika dant när jag står i duschen, varje varje dag rinner det en tår nerför min kind. Jag känner mig tjock, ful, vidrig och bara så jävla äcklig för tillfället. Det är den största anledningen till att jag har börjat att träna, och träna mer ska jag göra. Känns som jag kommer svälta mig själv då och då. Fast jag vet att det är farligt. Men just nu känns det som jag kan göra precis vad som helst och till vilket pris som helst bara jag slipper se allt jävla fett och känna som jag gör. Nej, jag mår inte bra för tillfället. Men jag går inte heller runt och bär det inom mig för då skulle det bli tusen gånger värre än vad det redan är. Detta är min blogg jag skriver vad jag vill, passar inte det jag skriver så är det ju bara att sluta läsa, svårare än så är det faktiskt inte och jag vill inte att någon ska säga att jag är smal och ser bra ut, för jag vet att ni ljuger för mig då. Jag vet att jag är tjock, att jag har en dubbelhaka och inte kan uttala bokstaven R ordentligt, men soooooooo?!! Ta mig för helvete för den jag är, och att jag vill få en snygg slank kropp ändrar inte mig som person, jag kommer fortfarande vara samma Michaela. Jag vill bara se bra ut och trivas med mig själv!! Jag vill kunna ha ett par snygga tajta jeans på mig utan att det ska hänga lite fett här och där, jag vill känna mig snygg, jag vill känna mig så jävla snygg faktiskt. Vet inte vad jag knappt babblar om, kände bara att jag behövde skriva av mig. Men allt jag skriver är sant. Det är såhär jag känner och mår just nu. Jag söker inte uppmärksamhet eller något i den stilen, jag bara vågar tala ut och säga sanningen.

 

Så det är därför som JAG själv nu har valt att ta tag i min kropp och hälsa och ta mig dit jag vill. För... Livet blir vad man gör det till.


Snygg kjol

Här är ett tips på en redigt snygg kjol från HM som finns på rean som dom har på sin sida. Kjolen kostar ENDAST 79.50 och den har innan kostat 349. Så gör som mig och gör ett rejält klipp för en snygg kjol till ett snyggt linne och ett par klackskor eller bara ett par enkla Converse :)

Har en klänning i liknande form på kjolen och kam varmt rekommendera den typ av form. Det är redigt snyggt!

 


Sova

Nu säger en tjock katt godnatt! Hörs imorgon när jag vaknar till liv.

 


2 tjejer jag diggar

Är det några tjejer jag diggar i blogg världen så är det lätt med utan tvekan Paow och Ellen Bergström!! Så rent ut sagt jävla snygg och grymma tjejer. Följer deras bloggar varje dag och jag bara älskar att läsa det dom skriver. Dom båda har nu börjar träna och det är där ifrån jag fått min tränings spark i arslet, liksom lite.. Inspiration :) har ni några favvo bloggar?

 


Löpband

Eftersom jag snart fyller år, om precis 12 dagar, då jag blir mer kärring än vad jag redan är ;) Så har jag kommit fram till att jag ska önska mig ett löpande av pappa i present. För lika väl som man ligger i soffan och glor på TV kan man lika väl springa/gå på löpbandet och se på TV samtidigt. Hur smidigt som helst. Och man ska ju tycka att det är roligt att träna också, så det är lätt värt att ha ett :)

 


Du lyser upp mina dagar

Jag har världens bästa, finaste och underbaraste sambo. Han är så sjukt gullig. Hittade den här lappen på köksbordet förut. Man blir så himla glad av sånt här :)

 


Så kom snön till Simrishamn

What, WHAT IS THIS?! Fick en chock när jag kollade ut genom fönstret imorse och fick syn på det här. Tänkte att jag drömde och blundade sten hårt och öppnade ögonen igen. Men den förbannade snön var kvar, då insåg jag att det som inte skulle hända hade hänt. Vi hade fått snö. Jag hatar, bokstavligen HATAR snö.

 


Mår fortfarande inte helt ok

Ligger i sängen fortfarande och känner mig helt yr. Förut när jag skulle gå på toa så åkte jag in i väggen. Jag bara kände hur allt började luta och det blev helt svart för ögonen. Fick krypa in till toan och sen tillbaka till sängen. Det var redigt hemskt.

Vågar inte ge mig ut och springa just nu när jag mår såhär. Vissa tänker säkert nu att jag bara är jävligt lat. Fast nej så är det inte. Jag tänker bara på mitt bästa i detta läge. Vill inte ge mig ut i kylan om jag tex skulle svimma av? Jag tänker ett steg längre i detta läge.

Ska köra lite mage, rygg och arm övningar här hemma. Det känns bäst så just nu :)

Hoppas självklart på att detta släpper så jag kan ge mig ut och springa en runda senare. Så... Håll därför alla tummar ni kan att allt släpper så jag får ut och springa.


Spyfärdig

Det är just vad jag är och huvudvärk har jag så det bara smäller om det. Vad är detta? Har sovit i kanske 3 timmar och nu är jag inte trött längre. Men mår inte alls okej. Kan inte koppla av och sova fast jag vill så gärna. Vad är det som spökar i kroppen? Jag chansar på tabletterna jag tar när jag tränar. Hoppas det släpper snart.


Vad är det som är så

rent ut sagt... JÄVLA SPECIELLT MED DENNA GLASS?! Visst att den är god, men hallå inte så god att typ varenda människa behöver skriva om att dom älskar den och allt bla bla bla. Den är ju dessutom snor dyr. Det är iaf ingen höjdare hos mig inte.

 


Sov time

Dags att sova. Klockan står på 09.00, för då väntar ännu en löprunda hur vädret än ser ut just då. För.. Det finns inget dåligt väder, bara dåliga ursäkter för att latheten kryper fram!

 


Nyttiga tjejen

Dagens mat består av en vegetarisk filé och massa sallad. Hoppas det kan fortsätta såhär nu och att jag håller i denna gången. Allt är ju upp till mig själv!

 


Paket

Titta vad som har trillat in hos mig :) Ett paket som var väldigt efterlängtat. Nu kommer jag vara ännu snyggare i skallen än vad jag redan är ;) fick lösögonfransar som en gåva också. Kan varmt rekommendera detta företag när ni ska köpa löshår :) rapunzel.

 


Stranden

Njut av dessa härliga bilder från stranden som jag tog förut på mina löprunda, det är ett måste varje gång att försöka få med någon bild hem där ifrån. Det är så vacker och underbart. Och man blir genast tusen gånger piggare och motiverad att springa där nere när man ser dessa :)

 


1-0 till mig

YES!!! Jag har lyckats övervinna min lathet. Gav mig ut på en löprunda + lite styrka när jag kom hem, så nu står det 1-0 till mig mot latheten. GÖTT :) ska fullfölja detta nu och ge gärnet. Kämpa Michaela kämpa!!! Du vill inte bli ett svullo.

 


Sommar, sommar och sol

Nej inte redigt, men nästan ;) Inatt vid 3-tiden när jag kollade ut vräkte snön ner och jag tänkte nej nej nej nej inte snö. Och imorse när jag vaknade var det ingen snö kvar knappt. Då blir man genast mycket gladare. Så.. Vad passar inte bättre än att ge sig ut på en löptur om 1 timme. Ska klunka i mig vatten och min tablett innan. Sen ska jag ge mig ut, så är det bara. Tagggaaaaaaa!!!!

G fick visst inte vara med, men å andra sidan så gör det ju inte så mycket eftersom i Skåne säger dom di och dig. Man lär sig verkligen något nytt varje dag hehe.

 


Fuskbyggarna

Det är sånt här som får en att faktiskt fälla tårar. I kvällens program har byggaren eller... Bedragaren byggt huset 80 meter för högt till en handikappad kvinna så att hon inte kan ta sig in i huset. Fyfan så hemskt. 1,9 miljoner fick han av den handikappade kvinnan och hennes man, lämnar huset som en svinstia och bara drar. Fyfan säger jag igen.

 


Ett tips

Ni som är från Småland runt Vimmerby/Hultsfred/Västervik kanske har sätt på loppis sidan som finns på Facebook för Vimmerby och den för Västervik. Att det är en tjej från Västervik som gör jätte fina halsband med texter på. Jag var bara tvungen att beställa ett, tog texten kärlek och ett litet hjärta på. Hoppas det kommer hem snart :) det är jätte bra priser också. Så ni som inte sätt detta borde kolla upp det. Perfekt som kanske present?

 


Det där med barn

Alla här i världen har vi olika åsikter om vad som är rätt och fel när man ska skaffa barn. Men finns det egentligen något rätt eller fel?

Min åsikt är att skaffa barn tillsammans med någon som man älskar och har ett stadigt förhållande med så att barnet får växa upp med båda sina föräldrar. Inte bara skaffa/behålla barnet med någon random människa som man knullat runt med hur som helst, tänk att berätta det för barnet. Nej fyfan så hemskt. Sen åldern, det finns väl ingen gräns på ålder. Men att skaffa barn när man är 14-17 år känns sådär, för då tycker jag man ändå är så pass ung. 18-20 tycker jag att man kan börja fundera på barn om man inte har varit tillsammans med den man ska skaffa barn med i sådär 4-5 år. Då är ju allt en annan sak. Jag skulle aldrig utsätta "mitt barn" för att växa upp utan sin pappa. Jag vill att båda ska vara inblandade, och att man går igenom allt tillsammans under tiden som barnet ligger i magen och tiden efter det med. Men visst... Alla har olika åsikter om detta och det ska folk också få ha. Men tycker att vissa människor som är unga faktiskt borde tänka till lite extra ibland och tänka på barnet och hur deg hade varit för oss själva om det var vi som inte hade haft en mamma eller pappa vid ens sida när man vuxit upp. Det är mycket ansvar att ha barn, och det är just det alla dessa unga inte tänker på.


 


Top modell Sverige

Nu har top modell Sverige startat. Och jag har fastnat för tjejen Ivana. Så snygg människa. Har träning såklart just då programmet går på TV. Tacka jesus för att det finns TV3- play :)


One piece

Har hittat en sjukt snygg one piece som jag lätt skulle kunna få komma in i min garderob!! Den är liksom enkel, men ändå snygg med lite detaljer på.

 

 


När ska jag få napp

Känns som jag söker jobb på jobb på jobb på jobb. Men inget dyker upp :( Måste kanske helt enkelt bara ha lite mer tålamod? Är ju så trött på att inte kunna ha en rejäl inkomst varje månad och är redigt trött på att gå hemma. Visst att det är skönt vissa stunder. Men alla vet ju att det inte funkar i längden. För pengar styr världen. Aja... Bara att ta nya friska tag och fortsätta att söka :) kanske sommarjobbet på systembolaget? ;)


Vad in iiiiiiiii

Nej nej nej nej och.... NEJ!! Varför faller det snöflingor i mängder som lägger sig på marken och skapar ett slags tjockt täcke. Varför?!! Jag vill verkligen inte ha någon snö. Det är vidrigt med snö. Så säg till att försvinna lika fort som ni kom hit.

 


Knäckebröd framför macka

Jag är den bruden som föredrar knäckebröd framför macka. Tycker det är mycket mycket godare med knäckebröd. Man kan ha så mycket gott och smarrigt på. Sen att jag alltid varit förtjust i vitt bröd är ju en annan femma haha, men vitt bröd är ju bara luft och är inte bra. Så nästa gång ni ska köpa bröd, köp då ist knäckebröd ;) mitt favvo knäckebröd kostar max en guldpeng för ett storpack, hur grymt är inte det? Husman, är det bästa. Tjockt och knaprigt. Mmmm :)



En ny app

Har hittat en as bra, rolig och en sådan Michaela app, mmmmm grymt. Kommer lätt att använda den mer än bara flitigt :) gjorde en bild lite snabbt där i och sedan i instagram, kommer bli bra bilder med detta.

Förvånade över att jag fortfarande är vaken? Nej... Tänkte väl det haha.


Jag har lyckats

Att komma i säng i bättre tid än innan iaf. Bra gjort av mig :) så nu ska jag kurra ihop mig under täcket och sova. Mmm underbart :) klockan står på 10.