Heart Chat Bubble

Beer & foboll

Med grabbarna grus såklart ;)


Sprängt huvud

Usch vad jag inte mår bra idag heller :( vaknade vid 8 och trodde jag hade försovit mig. Kliver upp ur sängen och känner hur hela golvet gungar?! Fick gå hela vägen till toaletten och hålla mig i väggarna. Avskyr verkligen när det blir sådär. Känner verkligen ingen energi till att jobba idag när jag mår såhär. Men ställer såklart upp för alla underbara kollegor och gör det bästa av allt på jobbet :)


Ladda om

Blev ett långt jobb pass idag, men oj oj vad pengar det kommer trilla in den sista maj på kontot. Redigt längtar efter den lönen :)

Vi fick inte tillgång till lägenheten idag heller så vi sover hos teddys pappa inatt igen. Sitter i soffan nu och tar det lugnt och försöker ladda om inför ett nytt jobb pass imorgon igen vid 11. Har inte känt mig alls bra idag på jobbet, har varit yr och massa :( Hoppas det inte är nått utan att jag kan sova bort det under natten.


Fågelkvitter och skinande sol

Är underbart att vakna upp till, eller vad säger ni? :) Jag själv blir iaf genast mycket piggare och på bättre humör. Känns som det är måndag idag, fast det "bara" är söndag. Blir förvirrad av alla veckodagar. Ska göra mig i ordning nu och sedan åka och jobba, börjar vid 11 idag och jobbar framåt :)

Ikväll ska vi sova i våran nya lägenhet, imorgon ska vi åka och köpa all färg. Åhhhh vad jag längtar tills vi får allt klart. Kommer ta sin lilla tid, men helt klart värt det :)


Brutna servetter

Jag tänkte visa er att jag lärt mig vika snygga brytningar på servetter till fina middagar på jobbet :) Men det gick inte så jätte bra på små pluttiga pappers servetter. Men jag gjorde ett försök iaf :) Kan visa er bättre någon annan gång och göra det mer ordentligt på annat material. Men detta är vad jag lärt mig :) Dom är super snygga och faktiskt enkla att göra, det liksom piffar upp hela middags bordet med en snygg brytning.


2,25 och grillpremiär

Vi sover hos teddys pappa inatt eftersom vi inte har tillgång till nya lägenheten än. Men allt är färdig flyttat :) Bara det tråkiga kvar nu, att städa! Blä, redan trött på skiten! Men det kommer gå fort när man väl sätter fart.

Som sagt är vi hos teddys pappa inatt. Vi har precis grillat, fast haha grillen gick sönder så vi fick steka allt i stekpannan. Men man fick iaf lite grill känsla ;) Gott som tusan blev det också. Nu ligger vi båda helt utslagna på soffan och jäser. Vi ska mysa hela kvällen och imorgon ska jag upp och jobba :)

Känns redan nu sjukt bra att vi fått våran nya lägenheten. Kommer bli super bra och vi kommer få så fint och allt sådant, kommer självklart fixa bilder före renovering och efter. Dock kommer det inte bli sådan jätte skillnad, men ändå :)

Vad gör ni denna fredag? Hoppas ni har det bra vad ni än gör.


Flyttar

Vi håller på och flyttar så kommer inte kunna uppdatera så mycket några timmar framåt, men lovar att jag ska uppdatera er ikväll om vad som händer och sker :)


Sovmorgon

Oj wow, min första sovmorgon för första gången på typ 4 veckor sedan jag började jobba, hehe. Var iaf redigt skönt att få sova ut :) Det behövde verkligen jag också. Så... Vad händer idag? Inga planer alls eftersom allt skiter sig för oss för tillfället med flytten och allt. Blir så jävla trött. Men försöker hålla huvudet högt och göra det bästa av allt :)


Friday, yeeejh

Njuter av att det är fredag och att jag har varit ledig idag och även är det imorgon :) Vanlijmunkar och cola gottar vi till det med ikväll. Fanns 4 vanlijmunkar för få ynka 10 kronor idag på Ica. Så vi passade på att köpa hem några :) Vad gör alla mina läsare ikväll? Hoppas ni har en bra fredags kväll :)


Promenad

Ikväll är vi hundvakt åt teddy systers hundar ❤ Jag har tydligen världens krokigaste ben? Heheheh. Och inte nog med det så står även mitt hår åt alla håll och kanter. Det är sånt som tillhör när man flyttar och flyttstädar ;)

 

 


Korv, någon?

Hahahahha. Vad hände med korvarna som vi skulle koka och äta? Något har iaf gått jätte fel och då menar kg verkligen jätte fel, eller? Haha gör ett nyss försök och hoppas på det bästa ;)


Sola och bli brun


Hehehehehe


Tror det kallas flyttkaos


Bort med listorna

Tycker inte ni att min blogg börjar likna mer en "härlig" blogg nu än vad det innan har gjort? :) För det tycker iaf jag att den gör! Jag har ju faktiskt till och med fixat en header, bara det är ju ett kors i taket hehe. Fattas bara att jag ska lära mig hur jag fixar det där med månaderna och kategorierna (vill ju inte ha dom i en lista, utan bredvid varandra). Önskar även att jag kunde göra själva designen bredare. Har sökt lite på google om hur man gör, men vågar inte redigt ge mig in på det känner jag. Lämnar över det till någon som kan ist och kanske vill hjälpa mig med det + att kanske fixa det med månaderna och kategoerierna också, hjälp kan man alltid hoppas på :)


När vi går i shorts

Åh vad jag längtar efter att få hem min feta sommar kläders bestälnning hos HM!! Detta är bara lite av allt som jag och Teddy har beställt. Jag tycker faktiskt att när sommaren kommer så måste man uppdatera sig med nya kläder. Liksom slänga ut den gamla sommaren och in med den nya. Fast visst ska man ha kvar sommar kläder från förra som man bara älskar, det har även jag ;)


Godmorgon

Vi är på väg till Småland eller STOPP.... Det är vi inte alls, för jag ligger i sängen och Teddy ligger här bredvid och sover. Vad gick snätt eller vad hände? Har ej fått tag i pappa, haha ja det är anledningen till att vi ej har kommit iväg. Var ju meningen att vi skulle åka till Småland (Högsby) idag för att hämta hem min bil som pappa köpt. Och sedan skulle vi även hälsa på mamma och gå till farmor och farfars grav ❤ men ja, vi har inte kommit så långt. Men klockan är ju inte så mycket än så vi får väl se vad som händer under dagen :)


Långt jobb pass

Blev ett långt jobb pass ikväll. Har dock varit hemma i ca 1 timme. Är trött som en ål, ÅL? Haha tyckte det passade in bra där. Nu ska vi kolla på BB sen lär jag somna. Sov gott :)


Wooooork

Sitter på bussen på väg till jobbet. Imorgon är det helg och jag är ledig fredag och lördag. Vänder mot Småland imorgon ❤


Det är som det är

Jag mår inte bra. Går runt dagligen och tänker på massa skit. Sen har det mesta med mig själv att göra som person. Jag trivs inte med mig själv och sådant liknande. Jag behöver helt ärligt talat med handen på hjärtat hjälp från någon som kam hjälpa mig att komma på fötter igen. Jag tror det har blivit såhär för att jag hela tiden sätter alla i första hand och inte tänker ett dugg på mig själv. Jag vet iaf att detta inte kan fortsätta såhär längre...


Tänk om, tänk om

Ja... Tänk om man kunde ha såhär snyggt, långt och helt galet läckert hår. Vill bara leta upp tjejen som har håret och slita av henne det, haha. Men faktiskt så har mitt hår börjat att växa mer och mer. Kan till och med sätta upp det till en toffs nu, så jag ska inte va ledsen. Det börjar ju att gå åt rätt håll som tur är och Ä N T L I G E N minst sagt, det går helt klart sakta men säkert framåt ;)

Bildkälla - http://weheartit.com/


Amen vad fan

Jag som har ställt klockan och allt och gått in stenhårt för att få tag i jackan från HM:s nya kollektion blev en aning besviken nu när jag klickade in på deras sida och såg ryggen på jackan. Det var inte vad jag hade förväntat mig direkt. Så just nu känner jag för att skita i jackan. Trodde ju på att den såg ut som på framsidan även på baksidan. Men icke sa nicke. Har iaf ca 10 minuter på mig att bestämma mig om jag ska klicka hem den iaf eller inte. Men när man är tjej och ska bestämma något kan det behövas minst 30 minuter för att avgöra hehehe.


Klockan är ställd

Jag är redo för imorgon när HM släpper sitt nya kollektion vid klockan 10.00! Jag bara ska ha jackan, okej? Hehehe. Kolla på BB nu sen sova, godnatt.


OH NO

Typ en tjejs värsta mardröm, att hårborsten går sönder när man behöver den som mest! :(


Nytt sätt att tvätta håret

Vill man se på fotboll samtidigt som man måste tvätta håret förflyttar man allt in till tvrummet.

Du behöver
En stor skål med varmt vatten.


Tröst äta

Fanns ingen hårfärg som föll mig i smaken så skippade att färga håret idag. Tröstade mig med att köpa en tårta ist var till och mer extra pris på den så jag tjänade ju på att inte färga håret hehehehe.


Du betyder så mycket

Rensar bland all skit och då hittar jag detta från min fina vän Emma som jag fick när jag fyllde år. Alltså fyfan vad jag saknar Emma!!! Vi gjorde typ allt ihop när jag bodde i Vimmerby. Har inte träffat henne på hur länge som helst, och det känns skit, verkligen skit!! :( så Emma... Jag vill bara du ska veta att jag tänker på dig så jävla ofta hur du mår och hur du har det. Saknar verkligen allt vi gjort och allt vi gått igenom har bara stärkt våran vänskap. Vi har verkligen gått igenom allt mellan himmel och jord. Och jag är så glad att jag fått skapa alla dessa minnen med dig genom alla år, för dom minnen jag har med dig är dom bästa! Jag älskar dig ❤


Operation hårfärgning

Kändes redigt fint att klicka in på sitt bank konto idag och se att man hade fått en liten lön för det lilla jag jobbade i mars, kommer bli fett med pengar nästa månad, ihhh. Har ju en innestående lön första månaden. Men fick hur som helst en liten mini lön och det känns så jävla bra!!!!

Idag är jag ledig och typiskt så ska det regna. Känns som bak väder idag. Men vi ska ju snart flytta så blir inget bakande för den delen, ska ist ägna min tid åt bam baaam baaam BAM - OPERATION HÅRFÄRGNING! Spännande va? ;) hehe.
Har 3(?) alternativ att välja på känns det som.
1. Bli brun hårig.
2. Färga brun/rött igen.
3. Brun/rött som jag har nu, men göra några ljusare slingor.

Kan verkligen inte bestäma mig, ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!

Fashion against AIDS

På torsdag om nästan ca 1 dag bara släpps ett nytt kollektion hos HM! Har hittat en sjukt snygg jacka där ifrån som bara måste bli min!! Är nästan så man borde ställa klockan den 26 för att få tag i det man vill ha. För jag tror allt kommer få åt som smör. Är även en aning sugen på bikinin också, men ja mmm jag vet inte redigt än, återstår att se om den får komma hem till mig :) Ska ni köpa något ur deras nya kollektion?


Inget liv

Jag och Teddy har inget liv känns det som. Vi ligger i soffan och målar gubbar på någon app som jag hittade haha. Jag börjar tex måla huvudet sen ska Teddy måla kropp och jag ben och sen ska Teddy avsluta med ben och fötter man ser inte vad den andra målar så i slut ändan när man ska kolla på gubben kan det ju faktiskt bli ganska kul haha.


Laxburgare


Så det kan gå

När man inte stänger till dressing locket ordentligt och tar i så man håller på att skita på sig för att klämma ut det sista av dressingen!!!!


Nu åker jag fast

Har drömt mardrömmar om jobbet inatt att jag körde full från en fest och blev tagen av polisen och fick sparken. Vaknar upp och är helt kall svettig, kopplar av och inser att det bara var en dröm, hehehehhe. Andas Michaela A N D A S! Nu ska jag göra mig klar för jobbet, jobbar 10-14/15 idag. Hörs sen :) Ha en fin dag i vädret!


Klockan ringer om 8 timmar

Godnatt :)


Hejdå jobbet ses imorgon


I väntan på att få jobba

Ligger på soffan och lyssnar på musik och peppar inför jobbet. Men idag hade jag helst legat hemma i soffan och bara tagit det lugnt. Men jobb ger pengar :)


Dags att bruka allvar

Med min mat kost. Har blivit mycket onyttigt på sena dagar. Och nu när jag väl har börjat att jobba så mycket och springer runt på jobbet som det vore ett rejält jävla gympass vissa dagar ska jag väl ändå kunna bruka allvar med min mat kost också både för mitt bästa, hälsans skull och för att jag vill. Kom igen nu vad fan Michaela. Jag vet ju själv att jag kan och vill, men det är bara att jag är så jävla lat och älskar choklad. Ska försöka få bort mitt jävla sötsug efter choklad och tänka frukt och grönt istället :) Ibland har jag till och med haft tanken på om jag ska börja cykla till jobbet haha.



Guthenmååååårgen

Och så var det måndag igen :) Innan hatade jag måndagar för att det var den segaste dagen på veckan typ. Men nu gillar jag den dels för att jag vet att det är en ny vecka som innehåller jobb och denna vecka kommer vi troligen få flytta in i nya lägenheten också, JIPPIIII!! Men fattar inte varför jag är vaken nu när jag börjar vid klockan 16 idag. Borde ju iaf ha sovit till 11 för att orka med eftermiddagen/kvällen på jobbet. Men jag tycker visst om att va vaken på morgonen eller ja, min kropp ;)


Sa du wannabe


Ehhhhhh

Tvättar och försöker komma på bättre tankar. Inte det lättaste när allt bara snurrar omkring och man varken vet ut eller in eller upp eller ner eller åt höger eller vänster eller rakt fram eller bakåt. Kul söndag, verkligen skit kul söndag eller i n t e!


Hemma

Äntligen hemma. Har varit ap mycket att göra ikväll på jobbet och mina ben är så gott som döda. Så ska bli redigt skönt att krypa ner i sängen och sova nu. Imorgon har jag sovmorgon ända till 11.30 för sen vid 12 ska jag tvätta haha. Hatar att tvätta men sådant som måste göras det med :)


Upp och hoppa

Ska vara på jobbet om ca 45 min och jag ligger fortfarande i sängen, ska kanske försöka sparka mig själv i röven och gå upp? För det är ju liksom dags för det. Fattar ens inte varför jag bloggar när jag har så lite tid haha.


Övertid

Sa jag att jag skulle jobba till 19? Vad hände liksom haha. Är på väg hem nu 2 timmar senare och dygn trött. Ska hem och pussa och mysa med mitt finaste hjärta en stund innan det är dags att hoppa i säng för ett nytt jobb pass imorgon vid 11. Puhhh livet är hårt och tufft när det går som bäst och man är som mest lyckligast ❤


Helg igen

Så var det helg IGEN! Känns som det nyss var helg. Veckorna och dagarna bara rusar iväg. Men det är bra för då kommer snart sommaren :) Fast när det blir sommar tycker jag allt kan gå lite saktare så man hinner njuta rejält :) Börjar dagen med energi dricka, så jag tar mig igenom hela mitt pass idag. Idag jobbar jag från 10-19 kommer säkert dock bli längre om det är mycket folk. Och imorgon jobbar jag från 11 och framåt. Men lovar att jag ska blogga så mycket som jag bara hinner. Men är så jävla trött om kvällarna när jag kommer hem haha. Så somnar oftast med en gång på soffan. Men hur som helst känns det hur jävla skönt som helst att ha ett jobb som jag verkligen älskar att gå till och verkligen vill utvecklas inom :)


Paket med sommarkläder


Hatar att åka buss


Röda läppar

Varför vaknar jag alltid 1 timme innan jag ska gå upp? Det är så varje dag när jag ska upp och jobba. Vill ju kunna sova tills klockan ringer fast känns rätt skönt att ändå vakna innan den ringer så man slipper höra den :) Tror att det är så att jag vaknar för att jag tror jag försovit mig. Rätt lustigt det där om man tänker efter. Men nu är jag iaf uppe och ska göra mig redo för jobb. Jobbar mellan 10-14/15 idag, alltså bara över lunchen. Så vi hörs senare idag när jag kommer hem :) Ska försöka fixa lite till på blogg designen då (som tex det där med månaderna bredvid varandra) för såg att Isabella hade skrivit hur man gjorde :) Stort tack för svar :) Hoppas bara min hjärna är på ON idag så jag rer ut hur man gör hehehehehehe.


Friterade potatis

Blev super sugen på friterade potatis. Men vi har ingen fritös. Men hade olja hemma så chansade på att göra dom i ugnen. Och jammi jammi så gott det blev.

Du behöver
- potatis
- olja
- en plåt med hög kant

Såhär gör du
- sätt ugnen på 225 grader
- skär potatisen i bitar eller dela dom på mitten 1 gång om dom är små
- häll olja på en plåt mer hög kant, häll på rätt så rejält. Men inte överdrivet
- lägg i potatisen i plåten och sätt in i ugnen i ungefär 25-30 minuter ( känn med en potatis sticka då och då om potatisen är mjuka. Låt dom få en gyllene färg eller om du vill ha dom med färg så låt dom stå inne ett tag till. Gör vad som passar dig bäst.
- salta potatisen och servera till det du ska äta.

SUPER GOTT och lycka till :)


Hur gör man

Har gjort om lite på min blogg igen som ni kanske ser :) Är rätt nöjd. Men skulle vilja ha månader och sådant bredvid varandra istället för på en lång rad. Någon som vet hur man ändrar det? :) Skulle bli tusen gånger så snyggare och bättre.

Såhär om ni förstår


En, ett eller flera

I Småland säger man EN chokladbit och EN choklad. Men i Skåne säger man EN chokladbit och ETT(?!?!!!!) choklad. Alltså hallå ETT choklad, jag tycker det låter as lustigt haha. Det är liksom som man skulle säga EN pizzabit och ETT pizza det funkar ju inte det fattar vem som helst. Men tydligen inte alla dessa skåningar ;) haha. Men jag tycker dom är lika goa och härliga ändå. Fast dom borde nog gå i skolan och lära sig Svenska grammatiken ;) Men Skåne har ju en gång tillhört Danmark så man kan ju förstå dom till viss del att dom inte redigt kan ren svenska hehehehe.


Hamburgare

Njuter av goda hamburgare efter en hård arbetsdag. Imorgon är jag ledig, då ska jag njuta ehhh.... Packa menar jag!


Sommaren är räddad

Har suttit typ varje jävla dag ut och in och kollat på HM:s sida om linnet jag verkligen letat efter och vill ha finns, men det har varit slutsålt gång på gång på gång, MEN PLÖTSLIGT HÄNDER DET, weeeey. Sommaren är räddad kändes det som haha, linnet är bara ett sådant måste ha. Så idag när jag klickade in på HM fanns det där och i min storlek också. Kanske skulle passa på att köpa en trisslott senare idag ;)


Jobb dag 2

Eh.... Dags för andra dagen denna vecka och jobba. Jag är rätt så död känns det som. Men ska flyga upp ur sängen och häva i mig energi dryck, ja jag kan faktiskt flyga i SMYG, hehehehe. Torrt skämt det blir väl så när man är över trött ;) Elin som också jobbar där jag jobbar kommer och hämtar mig om cirkus gurkis 1 timme lite mer, så ska vi ducka Winnerbäck till jobbet. Hon är fantastisk den kvinnan :) Nu ska jag sätta fart så jag blir klar. Hörs sen ikväll när jag kommer hem. XoXooooooo


Mitt jobb

Hade tänkt visa er hur det ser ut där jag jobbar och även utanför :) Så ni får en liten inblick i min vardag var jag håller hus. Om ni någon gång skulle åka till Skåne och Österlen tycker jag absolut att ni ska åka till Skillinge och besöka Skillinge hamnkrog för det är där som sagt jag håller till. Och inte bara för att jag själv jobbar där så kan jag varmt rekommendera detta ställe :) Du får mat och vad du nu allt beställer för det du betalar! Så vad väntar du på.... KOM OCH BESÖK OSS :)

image description
image description
image description
image description
image description

Vad lider du av mobiljävel

Förstår ni nu att jag är skapligt jävla trött på min iPhone? Vad liksom händer med den? NÅGON SOM VET & KAN HJÄLPA MIG? Hjärtligt tacksam för svar!


Jävla förbannade skit... typ

Har suttit på HM:s sidan sedan i fredags och försökt lägga en beställning. Men det ska tydligen inte jag få göra. För varje gång jag ska lägga beställningen kommer detta SKIT upp! Jävligt irriterande börjar det att bli eftersom att det har hållt på i ett par dagar nu. "Lösa det så fort vi kan" ja jo t j e n a! Någon av mina läsare som haft samma problem så det inte bara är hos mig detta sker?


Ny vecka

Godmorgon världen och alla mina blogg läsare. Idag välkomnar vi en ny vecka. Jag är AP TRÖTT & vill helst bara ligga kvar i sängen och sova. Men det ska bli så härligt att åka till jobbet idag och veta att man tjänar egna stålar och sen får man ju träffa alla underbara kollegor :)


Löshår är KÄRLEK

Har fixat med mitt löshår så nu är jag redo för en ny jobb vecka :) Ska kolla på Jersey shore & sedan BB efter det är det boms i säng mer en gång :) Jobba imorgon 10-19!


Sol och havsdoft

Har varit nere vid havet med diva och tagit lite bilder. Men är skapligt äckligt trött på IPhone!!!!! Mobilen dör efter ca 6 tagna bilder även om man har fullt batteri. Helt kasst. Vill ha en systemkamera NU BOMS. Blir att inskaffa en när lönen trillar in och allt till nya lägenheten är inköpt, vilket blir om någon månad. Så ni får stå ut med mina tråkiga iPhone bilder så länge :)


Morgon promenad


Dip dye

Vad tycker ni om att färga endast topparna på håret i en helt annan färg? :) Jag tycker det är jävligt snyggt om man har långt hår och gjort det på topparna redigt snyggt. Skulle själv vilja prova på det, men vet ej dock vilken färg på topparna eftersom jag är en rödtott haha. Något förslag? :) Man behöver ju inte färga topparna om man är osäker, man kan ju alltid testa med hårmascara eller hårspray med färg som går enkelt att tvätta ur. Någon av mina läsare som testat detta? :) och vad tycker ni?


Lax & rääääääkor


Kalas väder

Vad har ni haft för väder idag? I Skåne har vi haft strålande solsken. Helt underbart har det varit :) Känns redigt skönt att varit ledig en hel helg, fast det känns ändå som något har fattats bara för jag inte jobbat haha. Men på måndag blir det jobb igen :)

Mina små gullegrisar njöt redigt av solen förut när Teddy öppnade fönstret haha dom gör typ allt tillsammans. Dom är så SÖTA ❤


Sommar känslor


Min och önskan att det vore min

Mitt hjärta sover så gott och Diva ligger på Teddy och sover, haha så himla gulligt ❤

Det är såna här dagar när man har sovmorgon man inser hur mycket man har i livet och allt man gått igenom tillsammans och hur lycklig man är när man bara kan ligga i timmar bredvid mannen i sitt liv och bara kolla på honom. Jag är helt förälskad i Teddy och kan med handen på hjärtat säga att när jag träffade han det var då mitt liv vände och fick sin mening. Vi har våra dagar då vi tjafsar, men det har väl alla? Men vi har ändå tagit oss igenom allt och vi vet vart vi har varandra vårat förhållande blir bara starkare dag för dag. Jag känner mig trygg med Teddy och han är min livs största kärlek. Vill aldrig förlora detta som jag idag har, vet helt ärligt inte vad jag skulle göra då. Älskling du är luften jag andas. Jag älskar dig med hela mitt hjärta.



HEJA ÄLSKLING


Förbannat kallt

Att kolla på fotboll. Så jag och diva sitter i bilen och myser och funderar på att åka hem och mysa under täcket ist :)


Paket till ena chefen

Har varit och gjort stan mer Elin, haha skämt och sido. Har shoppat paket till en av våra chefer :) Blev bättre än förväntat faktiskt! Har även fikat på stan med Elin SUPER MYSIGT! Hon är en sådan guldklimp!! ❤


Fika med bästa Elin


Sittandes sovandes tjej

Kollar på BB och typ halv sover! Det tar på krafterna att jobba.


Det går bra nu

Slutat för dagen vilket också innebär att jag är ledig i hela 3 dagar. Ska bara ta det lugnt och njuta av att vara ledig för ett tag :) Skrev på lägenhetskontraktet imorse också, vi kommer få galet snyggt!! Det bästa är att vi slipper betala något, gratis är bra har jag hört ;) Ska hem och tänka igenom färg och tapet i alla rum! Åhhhhh vad spännande :) Är ni nyfikna på hur det kommer bli? För det är jag. Är på G hem nu så hörs sen när jag kommer hem. XoXo!


Vill bara sova

Just nu idag precis NU är det en sådan dag då jag bara vill ligga kvar i sängen och sova. Är sjukt trött och känner inte för att göra ett skit utan bara sova! Men kan jag göra så? NEJ! Om ca 1 timme ska vi skriva på lägenhetskontraktet och sedan ska jag åka och jobba från 10-14 egentligen börjar jag 11 men går ju ingen annan buss. Hade verkligen behövt den där timmen till att sova. Men men livet ska va tufft ;) Får sova när jag kommet hem sedan ist!


Mycket ska man hinna med

Idag känner jag mig som en redig jävla kärring. Har hunnit tvätta all min tvätt, sprungit ner på AF och även löst korsord haha skämt och sido. Nu ska jag göra mig klar för ett jobb pass :)


Kom bara kom hem


Hej tråkiga tjejen

Fyfan vad jag har blivit tråkig på senaste dagar med min bloggning eller hur? Men det är bara för att jag hela tiden har så sjukt mycket att göra. Jag försöker faktiskt att blogga så mycket som jag bara kan göra. Så håll ut typ och var glada att jag ens skriver något litet då och då haha. Men lovar att jag ska skärpa mig att försöka komma tillbaka och blogga lika mycket som innan :)

Ledig dag

Har haft sovmorgon som man får ha när man gjort sig förtjänt av det :) Nu ska jag och min man kolla på ett avsnitt av BB och äta pizza till frukost haha. Ibland är livet liv väl flötigt, men det får det också vara när det går så bra :)


Helt slut

Sådär nu är jag hemma efter mitt sista jobb pass för denna påsk, har även hunnit mer att äta pizza mer hjärtat & hans familj, super mysigt :) Har varit på Coop och inhandlat lite välförtjänt och gott inför kvällen och ja även tycka synd om mig själv glass för att jag har så ont i foten. Hoppas på att det kommer läka fort!! Är hundvakt ikväll också åt underbara diva :)


Sista jobb passet

Det ända jag skriver om just nu är typ att jag ska jobba hela tiden. Men har som sagt jobbat hela påsk helgen och idag jobbar jag mitt sista pass för denna påsk helg. Ska bli super skönt att vara ledig imorgon och vila upp min jävla fot rent ut sagt. Alltid ska det vara något. Hoppas den läker så fort som möjligt. Men vill inte bara skita i att jobba för foten, för man måste ju ställa upp för laget också :) nu måste jag sätta fart. Jobbar till 5 så hörs sen!


Hemskt opepp på att jobba

Mår som en påse skit. Har en vrickat fot och jag ska börja jobba om 1,5 timme. Är livet lite tufft, hårt och jobbigt idag tror ni? Det kan jag med handen på hjärtat säga att ja det är det! KILL ME.


NEEEEEJ


5 timmars sömn

Är vaken på nytt och redo för jobb IGEN!! Är en aning trött eftersom det bara blivit 5 timmars sömn inatt, puhhh. Men ska hoppa upp från sängen nu och göra mig redo för en ny jobb dag och kolla ut genom fönstret och hoppas på att det inte ligger snö på marken som det tycks göra i Småland, ahhh håller alla tummar jag har!

Ikväll väntas det påskmiddag med älsklings familj! Så mysigt det ska bli ❤ hörs sen. XoXo


Redo för fotboll och sen jobb


Äntligen lite sovmorgon

Vaknade vid 8 och var sjukt pigg men ville ändå somna om och sova så jag var piggare till ikväll när jag ska jobba, så somnade om och vaknade nu. Yes SOVMORGON!!! :)

Idag ska min lilla knäpp boll spela match vid 1 så ska nog följa med han och kolla på det :) Sen vid halv 5 börjar jag jobba tills någon gång inatt. Sen imorgon ska jag upp vid 10 igen för att jobba så kommer inte hinna blogga något där emellan, bara så ni vet! :) Kommer vara rätt så död känns det som.


Första dagen avklarad

Gick bra idag på jobbet, men ahhhhh vad det kom folk. Det var liksom en uppvärmning före stormen som kommer komma imorgon haha.

Fått hem ett av mina Gina paket idag med dom super snygga solglasögonen, helt förälskad. Ångrar att jag inte köpte ett par vita också. Kommer använda dessa duktigt flitigt i sommar :) Nu ska jag mysa med min underbara sambo som jag älskar mest av allt!!!!! ❤ Sedan väntar sängen och all laddning inför imorgon :)


Lång helg

Lång helgen inför påsk är här och jag är super laddad inför denna helg. Trots alla nervösa magknip som finns haha. Känns redigt bra att jag ska jobba hela helgen och tjäna pengar när alla andra kommer slösa dom på alkohol. JOBBA BÖR MAN ANNARS DÖR MAN ;)

Diva älskar att ligga på folk, speciellt på Teddy på morgonen när han är på efter bra humör också haha ❤


Godnatt


Laddad inför påsk helgen

Nu kommer jag kunna arbeta så mycket bättre än vad jag innan gjort, oj oj oj vad det kommer gå undan nu i påsk på jobbet. Nya skor är inhandlade. Fula som stryk och dyra som ett as, men vill va man ligga på topp så kostar det, det ska gudarna veta haha.


Ledig dag

Så gick det med min sovmorgon som jag hade tänkt ta haha. Har väl blivit en ren vana nu när jag börjar jobba att vakna sjukt tidigt jämt, även om jag ens inte behöver gå upp, som tex nu. Hade tänkt sova till 11 iaf. Men lika bra att gå upp nu då och göra det som står på schemat :)

Ska köpa skor idag till jobbet ÄNTLIGEN! För det behövs verkligen :) Så idag blir det en mysdag och en liten åka runt i Skåne tripp med mitt hjärta :) Solen skiner rejält ute redan och det måste ju bara betyda att det är liksom lite glass väder då.


Kvällens roligaste

Sitter i soffan och äter glass med Teddy när han helt plötsligt BLÅSER PÅ GLASSEN!!!!!! Hahahahaha. Skönaste pojkvännen helt klart, älskar dig baby ❤


Kvälls kvalité

Njuter av att spendera tid med min underbara pojkvän och att jag är ledig imorgon för första gången på troligt länge känns det som. Ska bli så skönt att verkligen känna att man imorgon får ligga på soffan och ta igen sig för att man har gjort något bra nu i nästan snart 2 veckor :) Ska samla mig nu inför påsk helgen som kommer bli så sjukt rolig men också spännande och stressig. Har fullbokat nästan varje kväll under hela påsken. Puhhhhh. Så ladda batterierna behövs verkligen :)

Annars då? Jo livet rullar på och allt blir bättre dag för dag :) Känner att livet äntligen har fått lite mer livsglädje dels för att jag fått ett sådant bra och roligt jobb som jag verkligen trivs på och sedan för att förhållande mellan mig och Teddy stärker sig dag för dag ❤ Snart ska vi flytta också och börja om på en ny kula.


Vila och övertid

Fick jobba över idag så kom hem vid 4 ungefär när jag skulle varit hemma vid 2. Men alltid mer pengar i fickan när lönen kommer :) Ligger hemma i soffan nu och ska vila lite för har helt sinnes ont i i mina fötter. Aj aj aj AJ! Tur jag har världens bästa pojkvän som kan massera mina fötter otroligt bra :)


Stressad

Är stressad till tusen men ändå sitter kg på toan just nu och kissar och bloggar haha mycket ska man hinna. Idag är det en sådan dag då jag måste åka med bussen 1 timme tidigare till jobbet. Jobbade kväll själv igår, var AP NERVÖS men allt gick strålande tyckte jag :) Så är lite imponerad av mig själv faktisk haha. Nu ska jag kissa klart, platta håret och sen springa ner till bussen, hoppas alla mina läsare får en underbar dag i den härliga solen :) hörs sen. XoXo


Dålig uppdatering

Jag vet jag vet JAG VET! Men om jag ska vara helt ärlig har jag inte haft tid att blogga har jobbat så mycket och det har varit kaos i helgen. Men nu är jag på benen igen och har allt utrett :)

Kom hem från jobbet för ca 1 timme sedan. Ska kolla på Svensson Svensson nu och äta lite gott med mitt hjärta sen ska jag dyka rakt ner i sängen för imorgon ska jag upp och jobba igen :)


Inga ord

Varje början har ett slut.... Försöker göra mig klar för jobbet men går inte värst bra. Har redan hjärnsläpp och känner mig helt okoncentrerad. Ville inte att det skulle bli såhär, det var det sista jag ville men säger det väl ännu en gång till att varje början har ett slut och att livet inte alltid blir som man hade hoppats på :'(

Du var mitt allt, du var hela min värld.... :'(