Heart Chat Bubble

Elva och 82

Idag har vi hållt ihop i hela elva månader, det är helt sjukt vad tiden har gått fort, fast ändå känns det som vi har känt varandra så gott som hela livet. Det här är bara början på våran resa som vi startade den 30 juli 2011. Vi har så mycket att se fram emot, allt vi planerar och allt vi ska göra. Jag bara längtar och längtar. Har verkligen aldrig känt såhär innan för någon som jag känner för Teddy. Mitt hjärta slår fortfarande lika fort för honom som det gjorde första gången vi möttes. Visst har vi haft våra motgångar, men vi har ändå alltid tagit oss igenom allt och kämpat vidare. Bara man har varandra och båda ger lika mycket och vet att kärleken övervinner allt, klarar man av vad som helst. För det är du och jag mot världen älskling. Jag älskar dig och ser inte mitt liv och framtid med någon annan förutom dig. Du är det dyrbaraste jag har i mitt liv, kommer aldrig släppa taget om dig, för jag håller dig så hårt som jag bara kan.

" ding ding ding, nummret du försöker nå är inte i bruk " När ska jag inse att det inte går att ringa till dig, att jag aldrig mer kommer få prata med dig så länge som jag lever, när fan ska jag inse? Jag måste vara dum i huvudet som slog ditt nummer imorse och skulle ringa till dig och säga grattis. Idag skulle även världen finaste ängel ha fyllt hela 82 år. Min farmor. Jag hoppas du har det bra på andra sidan och att du och farfar får en jätte bra dag. Hade så gärna velat åka hem till dig idag och fått marängtårta, nybakade bullar, kakaor och saft, som förr i tiden. Men just nu kan jag bara drömma vidare om allt gott som du gjorde. Jag känner smaken i munnen även att jag inte äter det eller ens ser det framför mig. Tänker på dig varje dag, saknar dig så jag ens inte kan beskriva med ord hur mycket, Du fattas verkligen här på jorden. Det är tomt, men i mitt hjärta lever du och alla minnen kvar. Hoppas du får en jätte bra födelsedag på andra sidan finaste farmor. Krama om farfar från mig och ta hand om varandra. Jag saknar er och älskar er med hela mitt hjärta. Jag hoppas ni väntar på mig på andra sidan den dagen jag kommer med allt gott som bara ni kan göra. Vi hörs snart igen.. NI ÄR BÄST! Ja må hon leva ja må hon leva, världens finaste farmor. Hurra hurra hurra hurra.

REA

Klickade precis hem dessa 2 godingar på rean som finns hos Gina Tricot. Ni har vl inte missat den?
Klicka här för att fynda - http://www.ginatricot.com/se/sv/start
 

Minigolf och grillning

Har haft en jätte bra förmiddag/kväll, men nu är jag helt död i hela kroppen. Ska mysa med min fantastiska pojkvän ett tagt framför tv:n nu innan det är dags för sängen. Imorgon väntas det jobb från 12-22 men innan 12 får det bli ett köttigt pass på gymmet! KÖR HÅRT :)
 

Äventyr

Har inte hunnit duscha sen jag kom hem från gymmet. Var så jävla trött när jag kom hem så satte mig bara i soffan och chillade. Men nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag, Teddy och hans familj ut på lite äventyr :) Just nu ser det ut som det väntas minigolf och grillning i solskenet som vi har här i Skåne idag, LOVELY! Ska fota så mycket som jag kan under dagen/kvällen. Behöver verkligen komma ut en sväng, för i helgen väntas det jobb jobb jobb, så ska njuta av denna dag och kväll med människor som ligger varmt om hjärtat och som betyder SÅ MYCKET!

Gift, eller....

Tror posten har missuppfattat det där med mitt efternamn faktiskt haha. För jag har ju inte gift mig än ;)
 

Kööötta

Alltså... Kan blogg appen bara komma igång?! Så man kan börja uppdatera mycket per dag igen, är ju så smidigt genom mobilen. Har inte all tid i världen att sitta vid datorn jämt. Är jävligt irriterad på att det inte funkar faktiskt!

Igår blev det jobb från 17.00 till hela 23.20 helt sjukt bra för att vara en lugn onsdags kväll. Kände att det inte alls gick bra att jobba igår, var jävligt trött så höll nästan på att somna där en stund på slutet innan dom sista gästerna hade gått haha som tur var fanns ju Emma vid min sida och livade upp allt.

Var helt död bokstvligen talat när jag kom hem och hungrig som en varg, eftersom jag inte hade ätit sedan klockan 2. Käkade en knäckemacka och vindruvisar och däckade boms i sängen.

Idag känner jag mig lite halv trött, men ska käka frukost nu och sedan bege mig upp till gymmet för ett köttigt pass! Fjärde dagen i rad nu :) Känner mig bara duktig för tillfället. Man måste kämpa sig igenom minst 2 - 3 veckor innan man kan säga att man är mycket duktigt :)

sjutton noll noll

Idag ska jag äntligen jobba efter 3 dagars ledighet. Hoppas bara på att vädret kan hålla sig uppe så att det inte blir regn. Är faktiskt redigt tråkigt när det regnar, det förstår så mycket på jobbet. Så solen håll dig framme. Jobbar kvälls passet idag från 17.00 och framåt.

Men nu ska jag käka frukost och ta mina tränings tabletter sedan blir det upp till gymmet och kötta. Började känna av sockersuget igår. Men löste det enkelt och smidigt med en knäckemacka med makrill. Kändes lite sådär medans Teddy satt bredvid och käkade choklad och chips.. Men har gett mig fan på att fixa detta, och jag är inte den som ger upp i första taget :)

svettigt värre

Avklarat 2 timmar på gymmet, känns jävligt GUTT!! Men är rätt så död nu känner jag, puhhh. Ska göra marinerad kyckling file och sallad till middag idag, kommer sitta som en smäck i magen sedan.

Dag 2

Har suttit och letat efter lite nya träningskläder, men har hittat nada! Så... Någon som vet någon bra sida med snygga träningskläder till ett bra pris och som håller?

Ska slänga i mig frukost nu och sedan bege mig upp till gymmet för ett köttigt pass. Har försökt hitta mitt papper som jag hade alla övningar på sen jag gymmade i Stockholm men har inte hittat det pappret, hoppas det tittar fram snart! För vill ju att det ska ge så mycket som möjligt när jag tränar, HOHO! Har inte känt av någon träningsvärk ännu, trodde inte jag skulle kunna ta mig ur sängen imorse, men där hade jag fel ;)

Blogg appen funkar fortfarande inte och det är jävligt irriterande!

Friksis&Svettis

Idag tog jag med mig fettet och stack upp till Friskis & Svettis med Emelee och Elin och inhandlade mig ett gymkort, och fyfan vad bra det kändes!! Så nu är jag igång med både träning och en bra kost, har aldrig varit med motiverad till att börja träna igen som jag var idag.

Har även hunnit vara i Ystad idag och handlat mat för sådär 1700 kronor, men det var inte en ända onyttig sak som vi köpte idag, och vi tjänar tusen gånger så mer på att stor handla än att bara åka och små handla. Så idag har det varit en bra dag. Ska slänga mig i soffan nu och mys med mannen i mitt liv. Sen imorgon ska jag upp på morgonen och gymma igen, för det finns ju mål som ska uppnås :)


Dåligt

Förlåt för min super dåliga blogg uppdatering, men jag brukar ju alltid annars logga in på blogg appen, men det funkar inte?! Är det bara för mig det är så, eller har någon annan samma problem? Tycker det iaf är super dåligt att det inte funkar. Är ju så smidigt att bara kunna logga in genom appen, men nejdå det ska krångla. Hoppas snart det fixar sig :)

Igår hade jag och Teddy Ice Age maraton hela dagen, vi åt även glass, grädde, jordgubbar och krossad choklad och en massa annat gott, som tex... Nudlar hahaha. Är det i slutet på månaden så är det. Men det är ju löning imorgon som tur är ;)

Ska strax hoppa i skorna och hoppa in i bilen och köra iväg till jobbet, har varit ledig i ett par dagar nu, men idag jobbar jag till 17/18 tiden, sen är jag ledig i ett par dagar igen. Det är rätt skönt, men tråkigt på samma gång. Men nu dessa dagar jag kommer vara ledig hoppas jag på super fint väder så jag kan bli lite brun, har även mängder med andra planer.

Idag är det min sista dag för gosaker, imorgon inhandlas ett gymkort och då kör vi fullt ut utan att pausa, är sååå himla taggad. Har ju redan snygga träningskläder så... Vad fan har jag väntat på? L-A-T-M-A-S-K!!

Hörs sen alla fina!

Midsommar 2012

Kvällen igår innehöll alkohol, fint folk, nya vänner, kubb-spel, dans, pussar, kramar, kärlek, jordgubbar, sång, grillning, regn, sol och så mycket mer. Var en sådan kanon höjdar kväll. Så tack Simrishamn och alla som medverkade för en minnesvärd midsommar. Låter bilderna tala för sig själv.


M-i-d-s-o-m-m-a-r

HALLÅ DÄR DU SOLIGA DAG eller jag menar du muliga dag jävel!! Igår kunde solen skina som in åt bomben, men inte idag inte, typiskt! Men jag är jävligt taggad inför idag iaf.

Dagen ser ungefär ut såhär

Vid ett ska vi vara hos Fille för lite för gille innan vi ska bege oss bort till en idrottsplats vid klockan två för att börja med kubbtunering, och jag och Teddy är ett lag mobbat, visst? Men vi ska vinna!! Och ja... sen är dagen/kvällen igång och den kommer innehålla allt från grillning till en djävulsk fest hela natten lång, så nu dansar vi röven av oss utan att pausa! GLADA MIDSOMMAR TILL ER ALLA DÄR UTE I VÄRLDEN FRÅN EN SUPER TAGGAD MIDSOMMAR TJEJ I NÅGON DEL AV SKÅNE!


Älska glömma och förlåta.
Michaela ♥ Teddy, det är så det står skrivit, så det är sagt, så det kommer att vara för alltid.

Ahhhhhhhhhh

Börjar bli redigt dum i huvudet av att kolla på Facebook nu om alla statusar om Öland hit och Öland dit, jag är inte alls avis eller så, nejdå, NEJDÅ! Nästan så jag börjar tjuta snart haha. Mitt älskade Öland, jag vill också till dig nuuuuu!


ett två tre

Ahhhh! Det är bara tre ynka dagar kvar tills jag inhandlar mitt gymkort och går in på dieten "SALLAD ÄR LIVET" tyyyp. Men känner mig jävligt pepp och otroligt taggad. Jag behöver detta, det kommer bli en vändning i livet för mig! Jag ska vinna över mig själv, jag ska visa att jag kan, för jag vet att jag kan! Våga tro på dig själv och lev upp till dina mål.

Grym tjej

 

Sockerkaka & rulltårta

Teddy kom förbi och lämnade rulltårta och sockerkka som hans farmor hade bakat, fyyy vad gott det var! Mums :) Det ska vara fint att leva när man är ledig i 4 dagar och midsommar helgen är här!
 

Det där med..

kläder till midsommar är jävligt svårt har jag kommit på. Har slitit ut hela min garderob i hopp om att hitta nått att ha på mig tills imorgon. Men just nu verkar det som om jag kommer få gå naken trotts att jag har massvis att välja på. Det är lite lustigt det där ;)

Midsommar veckan

Idag för ett år sedan vaknade jag och Carolina upp i ett jävligt blött tält och det stod inte redigt på sin plats för fyyyyy fan vad det hade blåst denna natt på Öland. Öppnade dragkedjan till tältet och möttes av en BIG folk samling haha. Medans alla höll på och stöna och stånka med sina tält, husvagnar och vad dom allt hade satt vi i våra solstolar och kollade på och njöt av alkohol, det var fina stunder det :) Men var det redan slutet? Skulle det inte hända mer? Jodå, tro mig det gjorde det. Vi levde loppan med alkohol från tisdag - lördag natt, badade bastu, åt pizza, träffade nytt folk, bråkade, skrattade, grät av lycka, lurade personalen på systemet att Carolina var med barn, körde vilse, åt midsommar mat och tårta, fick vårat tält förstört, badade i världens minsta pool och spenderade en jävla massa pengar så att vi knappt inte tog oss hem på söndagen haha det var en helt sjuk vecka när man väl tänker efter men fyyyy fan vad vi hade kul och idag bara önskar jag att jag kunde vara på Öland. Men var detta verkligen allt? NEJ!

Under denna vecka träffade jag min livs största kärlek och det sa verkligen bara klick med en gång mellan oss, idag är det ett helt år, ETT ÅR sedan vi träffades för första gången då Teddy satt i soffan i deras "camp" och skrek som en jävla idiot och det var det första ordet jag sa om honom också till Carolina när han och hans vän sa att vi skulle komma och prata med dom. Jag slet verkligen i Carolina som en galning för att inte gå till dom, men se hur det slutade? Jag fann något underbart, fantastiskt och det absout bästa som kommit in i mitt liv. Har nog faktiskt Carolina att tacka för det, att hon till slut övertalade mig att vi skulle gå och prata med Teddy och hans kompis. Eller vad det bara ödet som förde oss samman, att just vi skulle träffas just denna dag, på den plats.

Sammanfattar man midsommar veckan 2011 på Öland kommer det alltid vara ett minne som kommer leva kvar inom mig. Nu är det ett nytt år och en ny midsommar vecka som jag kommer spendera i Simrishamn på en idrottsplats med kubb, alkohol och massvis av skåningar.


19 oktober 2011

Igår var det 8 måander. Åtta jävla månader har passerat förbi med tårar om nätterna när jag slutit ögonen, alla drömmar om att du är hos mig, tårar av fina minnen, tårar av saknad, tårar av att inte fatta varför man har förlorat sin finaste farmor och inte bara farmor uatn sina bästa vän, idol och stjärna i livet. Jag har fortfarande inte fattat att du inte finns kvar här på jorden, jag börjar egentligen undra när jag ska fatta, kommer jag någonsin att fatta? Det finns så mycket frågor som aldrig kommer att kunna besvaras. Du sa att jag alltid var din flicka och din ängel, jag kommer alltid att vara din flicka, men nu är det du som är min ängel. Jag hoppas du ser ner på mig lika mycket som jag ser upp på dig. Jag minns att du var så stolt över mig när jag fick mitt vikarie jobb som förskolelärare i Stockholm och även i Vimmerby, jag hoppas du ser att jag idag har ett annat jobb som jag älskar och utvecklas i varje dag, jag hoppas du är lika stolt över mig nu som du var då. Jag bär varje dag något av alla dina smycken som jag fått ärva av dig på jobbet, din klocka, halsband och öronhängen, det ger mig kraft och får mig att orka hela dagen lång. Jag vet att du är med mig varje dag även att jag inte ser dig, men jag känner vinden och jag känner din doft, jag vet, jag vet att du är med mig i varje steg som jag tar. Jag saknar dig så jävla mycket farmor att det nu rinner flera tårar. Jag önskar bara att du kunde komma tillbaka så jag fick hålla om dig, sitta och prata med dig och ta din hand och säga hur mycket jag älskar dig och uppskattar allt du gjort för mig under alla år. Det omöjligaste hoppet om att få tillbaka dig kommer alltid att finnas kvar hur mycket jag än vet att det hoppet aldrig kommer ske. Vi ses en vacker dag där uppe, jag hoppas du hittat farfar så att ni tar hand om varandra. Du är ljuset i mitt liv när allt är som mörkast. Du är den starkaste stjärnan som lyser så mycket mer än alla andra. Jag älskar dig så mycket att jag ens inte kan beskriva all kärlek med ord. / Din flicka Michaela.
 

Nya blogg

Suger getpenis enligt mig. Kan inte logga in från mobilen, där av min kassa uppdatering idag. Försökte logga in sådär 12 gånger idag på morgonen utan minsta resultat. Men nu gör jag ju iaf en liten kort uppdatering, idag har jag jobbat från 10-17.30 cirkus gurkus. Har varit en jävligt rolig dag på jobbet med mycket skratt, men nu är jag ledig i hela 4 dagar, ska bara koppla av, njuta av solen och bara ha det bra, hur soooft låter inte det liksom? Heehehehehe. Men först innan jag kan koppla av helt ska jag rensa lite i garderoben och plocka iordning för just nu ser det ut som ett bombnedslag där, kan ens inte kliva in i garderoben just nu.

Gå och lägg dig

Jag skulle ha varit i säng för länge sedan med tanke på att jag ska jobba imorgon från klockan 10 och då ringer klockan som i vanlig ordning vid halv 9. Såååå, vad gör jag uppe nu? Jo jag har fastnat i telefonen för ett spel lustigt nog. Kan berätta mer om det imorgon det är jävligt roligt faktiskt hehe.

Godnatt alla mina fina små söta läsare. Vill passa på att säga ett par få ord innan jag drar täcket över örat och somnar... Ta vara på det du har, varje dag. Inte bara på utsatta dagar. Gå inte runt och va arg eller sur för när du minst anar det kanske du just förlorar någon du håller kärt. Livet är orättvist och för kort för att det ska slösas bort. Säg till att varje dag räknas med kärlek till alla runt omkring dig. Va rädda om varandra. Ibland inser man inte vad man har förrän man har förlorat det.


Maaaaaaaaan..

Slutar aldrig att förvånas över vad jag gör, eller vad säger ni som känner mig? ;) Idag har jag lyckats att, glömma sätta på START till torkskåpet?! Hur ofta händer det att man glömmer en sådan sak? Man hänger väl in saker för att det ska bli torrt inte bara för tvätten ska hänga där inne, hahaha jag lyckas med det omöjliga rätt så ofta, men vad gör det när man inte annat än bara kan skratta åt det såhär på kvälls kvisten, tur jag har element i lägenheten så tvätten kan bli torr heheheh.


Goda stunder

Ibland behöver man bara koppla bort allt för en stund, prata ut och bara ha det bra. Och idag har det varit en sådan dag med blommplockning, en tur till stranden och massa skratt. Idag har liksom allt bara känts så bra. Livet har helt klart sina goda stunder när det är som bäst! ❤


Bilder sen personalfesten


Ullared

Har länge planerat att åka till Ullared, men inte kommit iväg och det är enbart för att.. Jag shoppar upp alla mina pengar på kläder varje månad, jag kanske skulle ta och skärpa mig?!! För jag har kläder så det räcker och blir över och jag vill ju såååå gärna till Ullared och köpa massa fint till lägenheten och jag blev extra sugen på att åka dit nu när jag såg på deras blogg hur mycket fint som finns och kommer in. BÖRJA SPARA OCH PLANERA LITE VAR INTE ATT TÄNKA PÅ? Jag måste börja skärpa mig helt klart. Det är faktiskt dags att tänka om :)


Ledig

Idag är jag ledig, och jag har typ bett till Gud att det ska vara sol så jag kan få steka lite och få färg på kroppen för känner mig jävligt blek, buhuuu! Dock är det så tråkigt att jag inte kan vara i solen länge förrän jag får en massa äckliga solexsem :( Men en stund kan jag ju iaf vara och jag är glad för den lilla stund jag kan :) Så Gud ta fram solen och låt den skina hela dagen så jag kan bli brun, okej?!! Jag hoppas du lyssnar ;)


5 timmars jobb

Idag blev det inte så mycket till jobb, måndagar är nästan alltid sega, liksom seg startade, längre in i veckan börjar folket komma och det finns så mycket mer att göra. Men har haft en bra kväll, den har varit lite knäpp för ingen har varit redig fokuserad, men man ska ju ha kul när man jobbar :) Har fått nya skjortor på jobbet, ROSA och skit små dock eller är det bara jag som är för jävla fet :( haha.


Redo för jobb


R-e-e-e-e-a on H&M


Måndag

Och jag vaknar upp till en strålande sol, looooovely!! Dock fattar jag inte grejen med att vakna vid 8 när jag börjar jobba vid 17 idag. Skulle liksom behövs sova lite mer, med tanke på att jag kom i säng runt halv 3 inatt, ajabajja! Tycker det är svårt att sova på morgonen för antigen är det varmt, eller har jag drömt något eller är det för att jag varje morgon vaknar går upp på toaletten och inte kan somna om igen? Man hinner liksom vakna till lite vissa stunder när man hoppar upp på morgonen rakt in på toaletten, haha ja vilka himla bekymmer jag verkar ha. Vi gör så att jag helt klart försöker koppla av och somna om och sova i någon timme.


1 vecka

Om ungefär 1 vecka sitter jag hos Carolina i stolen på hennes salong och blir ljusare i skallen, som jag L Ä N G T A R!! Ska bli så skönt att få håret fixat och helt nytt och fräscht löshår, jammmiii!

Vad tycket ni om färgen som vi valt? :)


Ge aldrig upp

Såg att jag hade fått en fin kommentar från en tjej vid namn Martina och den kommentaren fick mig verkligen att lysa upp min dag när jag hoppa in här på min blogg precis :) Tack du gulliga tjej!!

Nu är jag tillbaka igen och ska ändra lite på min blogg med tiden som rullar på. Imorgon går jag in på sista veckan med att äta onyttigt. Efter midsommar kommer ett gymkort att inhandlas och då kör jag även igång med LCHF/BARA SALLAD. Ska ge gärnet nu och bli en fin tjej och så smal som jag vill. Orkar inte längre gå runt som en stor fet padda och känna som jag gör. Mår verkligen skit över min kropp. Och vill man göra något åt det får man ta tag i det själv, för det är ingen annan som kan ändra på det bara en själv. Livet har varit helt meningslöst nu i ett par dagar dels med mig och min kropp och lite personliga saker. Men jag börjar se lite glädje i allt igen, fast vägen är långt till ljuset.


Bloggpaus

Jag behöver en paus från mitt bloggande. Jag måste få ordning på saker och ting i mitt liv just nu. För allt är kaos och en ända stor röra. Jag mår inte bra, jag mår faktiskt redigt skit dåligt. Återkommer när jag känner lite mer gnista och lycka i livet.


Värsta dagen i mitt liv

Behöver jag säga mer? Tårarna bara rinner och det finns liksom inget.... Slut känns det som.


Vin och fotboll


Skinkost och gurka


Mardrömmar

Ni vet när man drömmer en mardröm som är så hemsk att man vaknar och tårarna bara rinner, då kan man verkligen inte somna om. Hade en sådan inatt, vaknade med att tårarna bara rann och jag var helt kall svettig. Var tvungen att slå till mig själv för att jag skulle fatta att det bara var en dröm. Usch :( Hatar verkligen såna drömmar.

Ska jobba idag från 10-18 är inte ett dugg pepp på det just nu. Vill bara ligga kvar i sängen och somna om och hålla om min underbara pojkvän som jag älskar över allt annat ❤❤


Ny soffa

Idag trillade skattepengarna in på kontot och då passade vi på att köpa en ny soffa, som verkligen var BEHÖVLIGT :) Prutade 500:- så jag gjorde ett redigt klipp! En stor soffa och två stora fåtöljer, blev verkligen super bra. Om man bortser från den hemska och fula mattan vi har för tillfället, men Teddy tycker tydligen den är.... FIN?!!! Hahahhaha ja, den ska iaf bort fort och bli ut bytt mot en lurvig och mysig matta :)


Ledig X2

I tisdags blev det ju personalfest som slutade med en jädrans massa drinkar och alkohol och en utgång på det. Kvällen var enormt lyckad, men igår mådde man som man förtjänade. Låg konstant i sängen hela dagen och inte gjorde ett skit. Bara mådde piss piss och åter igen piss. Men det var det värt ;) Sökte tydligen ett nytt jobb i tisdags också? Haha på fyllan kan tydligen allt ske.

Idag är jag ledig igen, redigt skönt faktiskt. Så idag ska vi måla klart sovrummet och städa hela lägenheten. Därför hade jag tänkt att väcka min man snart så han inte sover bort hela dagen, vilket han är väldigt duktig på ibland hehe.

Igår käkade vi feta pizzor med extra mycket sååååååås på! Slänger upp bilderna från personalfesten senare idag.


Förra och nu


Personal feeeeeeeest!!


Krull

Vaknar upp med världens krull, haha snyggt. Man ska inte gå och lägga sig med blött hår, men är man ap-trött och inte orkar föna håret 10 över 1 på natten, ja då får man vakna med krullet.

Idag skulle min dag sett ut såhär jobba 10-18 och 17-01 men ist ser den ut som så, jobba från 10-16 sen har vi personal fest på jobbet :) Ska bli himla skoj. Men vet dock inte om jag ska dricka för är inte alls pepp på det. Men får helt enkelt se hur det blir mer den saken, är liksom inte det första jag tänker på :) Klarar mig bra utan alkohol. För ibland ställer den bara till en massa onödiga problem.

Nej upp och hoppa nu och göra sig redo :) Försöker blogga så mycket som jag kan sedan.


Home sweeeeet home

Att man kan bli så trött av att jobba några få timmar är rätt sjukt, men har man mycket att göra och måste springa röven av sig, så ja visst då blir man trött :) Ska tvätta av mig allt smink och krypa ner i sängen. För imorgon väntas det jobb vid 10 och sen på kvällen är det personalfest.


Halv ledig

Igår jobbade jag från 11-20 med världens jävla bakfylla haha alltså ja, det är något jag aldrig mer vill vara med om iaf! Tror aldrig jag mått så dåligt på något jobb, någonsin. Men själv göra själv ha. Kämpade mig igenom timmarna jag jobbade sedan åkte jag hem och myste med mitt hjärta hela kvällen ❤

Denna vecka går vi in på sommar schemat :) Som jag tycker verkar vara ett redigt bra schema. Börjar jobba vid 17 idag och fram tills sista gästerna går. Ska fixa mig i ordning snart och sedan försöka få i mig lite mat, får bli stekt lax idag :)

Hoppas för övrigt på att skattepengarna kommer denna vecka, heheheh. Annars är livet helt perfekt nu, är kär och lycklig på ett nytt kapitel känns det som ❤


CHIPPPPP

Igår var dagen/kvällen helt oplanerad men den slutade hur bra som helst och det var en sjukt rolig och trevlig kväll hemma hos Macke :) Mycket skratt, prat, alkohol, trevliga människor och sjukt roliga spel. Skrattade där ett tag så det kändes som jag kissade på mig haha. Kvällen rullade visare mot pavvan där det var knöck med folk, eller raka motsatsen, menat lite lite lite folk! Stack hem och gjorde korv med bröd, sen slocknade både jag och min man i sängen med armarna runt om varandra och orden, jag älskar dig du är det bästa som hänt mig ❤ Då känner man att det varit en otroligt bra och rolig kväll utan det minsta tjaffs eller bråk :)

Just nu är jag rätt död, borde gått upp för ett tag sedan då jag börjar jobba om 1 timme, har ingen energi alls för det just nu haha. Men bara att bita tag i det sura äpplet ;)


NOKIA 3310 på fest


Samtal från en vän

Fick ett samtal förut från en god och saknad vän som jag inte haft kontakt med på ett bra tag. Av lite olika anledningar. Jag står fortfarande fast vid allt jag sagt det gör jag, för man ska alltid stå för det man sagt eller hur? :) Men sen kan man alltid också se allt från en annan sida och lösa allt och gå vidare. För ibland hoppar det grodor ur munnen som ens inte borde hoppa ur. (Ord i denna menning för ej som fattade det). Jag bryr mig om denna människa, för hon betyder otroligt mycket för mig, det har hon gjort sedan dag 1, sen vi lärde känna varandra. Vi har gått igenom allt och inget. Nu hoppas jag vi kan landa på fötterna på jorden tillsammans och visa att vi båda har växt upp och ta vara på våran fina vänskap som vi faktiskt har bakom allt mörker. Livet är för kort för att det ska slösas bort på lögner, svek, och skit snack.


Ledig

Godmorgon godmorgooooooon! Idag är det lördag och jag är ledig, buhu buhu. Egentligen är lördag den dagen man vill jobba mest för då är det mest folk och dricksen trillar ner som mest i fickorna då hehe. Men det ser ut att bli bra väder idag så får steka i solen om den hoppar fram :) Sen får jag se vad dagen/kvällen har att erbjuda eftersom ej Teddy kommer vara hemma idag eftersom han ska iväg och spela fotboll, lite tråkigt faktiskt för tycker inte det är roligt att vara ensam hemma :( hehehehe.


Bacon, ägg, energi drycka

Har precis slängt i mig en rejäl jävla brakfrukost så jag kommer orka med hela dagen på jobbet :) Bacon, ägg, energi drycka, banan, yoghurt och lite macka på det! Frukost är ju viktigt, visst? ;)


Moster

Igår blev jag en stolt och över lycklig moster till min systers och hennes mans tvillingar, en pojke och en flicka blev det. Känns helt sjukt och ofattbart ännu, men samtidigt så jävla roligt och spännande. Kan inte redigt fatta detta. Att gå från noll till två, allt dom gått igenom, ja det är helt sjukt när man väl tänker tillbaka på allt som hänt under alla år, jag själv kan ens inte fatta vad dom egentligen gått igenom. Men jag vet iaf att min syster och hennes man är två helt solklara förebilder för världen och för mig!! ❤ Att man aldrig ska ge upp utan hela tiden kämpa och hålla kärleken vid liv, för vill man så kan man och kan man så lyckas man, tillsammans klarar man av vad som helst, bara man har varandra och tar vara på det man har och inte kastar bort det. Är så himla glad och lycklig för deras skull. Bara längtar tills vi kan åka upp till Stockholm och träffa dessa små ögonstenar och min syster och hennes man. Jag önskar dom verkligen all lycka till, dom är verkligen värda och dom förtjänar verkligen dessa 2 underbara barn. Dom kommer bli världens finaste och bästa föräldrar till dom finaste barnen. Jag älskar er Madde & Johan ❤ Jag finns alltid för er som ni finns där för mig. Ni är helt fantastiska. När man kollar på er så ser man verkligen lycka och kärlek det är då man inser att det finns någon för alla där ute och att kärleken man har tillsammans övervinner allt.