Heart Chat Bubble

Hårt jobb HÅRT JOBB

Äntligen hemma efter ett typ mördar pass på jobbet haha okej inte redigt, men nästan iaf. Känner mig helt död i kroppen jobbat från 11-22. Men det har varit en redigt bra kväll och jag känner mer och mer att det bara går bättre och bättre faktiskt. Visst att man gör misstag då och då, men det måste väl ändå vara sådant som tillhör :) Ska slänga av mig alla kläder nu, tvätta av mig sminket och krypa ner i sängen och sova för imorgon väntas det yttligare en lång arbetsdag från klockan 11-22 igen troligen, men jag klagar inte för jag trivs hur bra som helst :) BARA... Jag kunde få tummen ur röven och fixa ett par andra skor. Orkar inte plåga mig igenom resten av alla kvällar med ett par tygskor med världens sämsta sula haha.


Livet blir kanske inte alltid vad du hade hoppats på.... :'(

Älska vädret


Jobba långpanna

Godmorgon godmorgon. Underbart att vakna upp till en strålande sol som lyser in i sovrummet och sedan höra allt fågelkvitter. Man blir genast på bättre humör och som pricken över i:et är ju diva hos mig och lever full loppan redan :)

Ska gå upp snart och duscha och göra mig i ordning i lugn och ro utan en massa stress. Hatar att stressa! Sen äta lite frukost och slutligen åka till jobbet och förmodligen jobba långpanna idag. Kommer väl inte kunna röra mig sen imorgon haha. Eftersom jag inte har världens bästa skor att jobba i direkt, men det är bara att bita ihop :)


Samma visa

Börjar bli en vana detta nu att jag varje helg skriver att jag är ledsen och besviken.. Fast ska det egentligen vara en vana att vara ledsen och besviken? Nej tar och lägger mig i sängen med diva och försöker få lite sömn inför mitt jobb pass imorgon, ska bli skönt att jobba och inte behöva tänka på något. Ska även stänga av min mobil hela dagen imorgon och bara koppla bort allt och verkligen tänka igenom allt. Jag mår inte bra av detta.. Godnatt.

Ta vara på det du har och håller kärr innan du förlorar det helt och hållet, för då kommer det att vara försent. Man får inte hur många som helst chanser..


Känslig tjej

One kiss from you - Britney Spears
En låt som just nu går på högvarv. Sitter och tänker tillbaka på allt som hänt under hela mitt liv, det rinner tårar av lycka, glädje och minnen nerför min kind för jag just nu inser hur mycket mina föräldrar, min syster, farmor & farfar har ställt upp för mig genom alla år och vad vi alla har gått igenom. Jag saknar dom som in åt helvete rent ut sagt. Har alltid haft dom nära mig inom cykelavstånd. Det är skillnad idag, idag är vi alla utspridda. Jag finns i Skåne, mamma finns i Vimmerby, pappa finns i Högsby, min syster finns i Stockholm och farmor och farfar är dom som lyser starkast på himlen.  Jag bara önskar, verkligen önskar att alla kunde vara på samma ställe, men jag är vuxen nog att förstå att det inte går. Men man kan alltid få önska. Och hoppet om att farmor och farfar ska komma tillbaka till oss här på jorden det hoppet kommer aldrig att försvinna.

Pappa, mamma, storasyster, farmor & farfar.

Jag vill tacka er för allt ni gjort för mig under alla dessa år, att ni alltid funnits där för mig dag som natt, vad det än har varit. På samma sätt finns jag för er. Alla minnen jag har med er, dom ligger varmast om mitt hjärta. Jag tänker på er alla varje dag, varje dag. Jag hoppas hela tiden och önskar att ni har det bra vart ni än befinner er. Ni är det dyrbaraste jag har fått ha i mitt liv. Jag kan inte med ord beskriva hur glad, lycklig och stolt jag är över att få tillhöra er. Ni är dom finaste som gått i ett par skor, ni alla har ett rent hjärta av guld. Jag hoppas att vi alla en vacker dag kommer att träffas på den stora fotbolls planen i nagiala. Jag älskar er med hela mitt hjärta och mycket mycket mer än det. Ni är bäst och ni är alla mina största idoler. Jag ser upp till er. Puss, kram och tonvis kärlek / eran Michaela

Ä N T L I G E N

Kolla vad dom fått in på Gina, solgalsögon med kedja för ynka 79 kronor!!!! ahhhh som jag har letat efter dessa som en galning. Men nu äntligen kommer jag snart ha ett par inom ett par få dagar! Var faktiskt bara tvungen att beställa dom och sen en snygg klänning och ett nytt läppstift.


HM



Jag är inte helt ensam

Jag har lilla söta och underbara diva hos mig. Hon är så mysig. Och en mycket rolig nyhet är att jag och Teddy ska skaffa en liten vovve. Ska åka och kolla på den bästa vecka troligen!! HAPPY GIRL :)


Dagens bild


Blandade känslor

Okej..

Idag är det ett helt år sedan jag lämnade Stockholm. Helt sjukt vad tiden gått fort, ett helt år, vart har det tagit vägen?
Idag är det även en vecka sedan jag fick mitt nya jobb som jag bara äääääälskar.
Det är också en ynka månad kvar tills vi ska flytta till våran nya lägenhet.
Och för att avsluta det hela så har idag jag och den ända mannen i mitt liv åtta hela underbara och fantastiska månader tillsammans.

Tiden går ju som snabbast när den är som mest och när man är som mest lyckligast.

Nu över till det lilla tråkiga. Teddy ska åka på träningsläger hela helgen från i eftermiddag tills söndag kväll. Hur roligt kommer jag att ha det på en skala? Sova själv för första gången på 8 månader. Huuuu, blir faktiskt lite smått tårögd när jag tänker på det haha. Men imorgon ska jag ju iaf fördriva tiden med att jobba långpanna som dom säger, vilket betyder att man börjar på morgonen och jobbar tills kväll. Kommer vara så gott som DÖD!

Titta vem som är hos oss


Yeeeeeees

Jag kommer få plattången som jag vann i tävlingen. Var helt inställd på att jag inte skulle få den. Men fick mail idag om att jag får den. Blev super glad för min håller på att gå sönder mer och mer.


Mys fredag en dag innan fredag

Eftersom mitt hjärta ska åka på träningsläger hela helgen så kan inte vi ha vårat fredags mys imorgon :( Så vi har ätit tacos idag ist :) För vill inte göra det själv imorgon, liksom hallå... Hur roligt skulle det vara?


Jobba

Avskyr att behöva gå upp sådär flera timmar tidigare än vad jag behöver enbart för att det inte går någon annan buss som passar med mitt lunch pass, men egentligen om jag tänker efter gör det inte så mycket :) Idag är jag inte lika trött som jag var i tisdags när jag steg upp vid denna tid :) Kommer bli en mycket härlig dag detta!!


Världens blåst & fotboll


Det händer mycket

Nu ska jag andas ut och skriva av mig lite vad som har hänt under den senaste tiden om ni inte redan fattat det? :)
Jag fick förra fredagen provjobba på Skillinge hamnkrog som servitris, och jag trivdes så fort jag klev innanför dörren kändes det som. Alla var så himla snälla och gulliga hela kvällen som gick och jag redigt kände ÅH VAD JAG SKULLE VILJA JOBBA HÄR! Så vi bestämde att jag skulle komma på måndag och jobba igen, blev så glad av att jag skulle få komma tillbaka. Men redan dagen efter (lördag) ringde dom och frågade om jag kunde komma, tackade såklart inte nej utan ja med ett big smile. Sen efter det har allt bara rullat på, jobbar kvällar ibland och ibland lunch. Jag trivs verkligen redan som fisken trivs i vattnet. Och redigt känner att detta verkligen är något som jag vill utvecklas inom och jobba med.

Idag är jag ledig, så ska njuta av denna dag tillsammans med min underbara pojkvän som jag älskar mest av allt. Vi har det så himla bra tillsammans och jag är världens lyckligaste med honom.

Känns som det är väldigt mycket som händer i livet nu, allt blir bara ljusare och ljusare för varje dag som går :) Nytt jobb, 8 månader tillsammans med hjärtat på fredag och då är det även 1 ynka månad kvar tills vi flyttar till våran nya lya, iihhhh LOVELY.


och för övrigt... JAG HAR INTE SHOPPING FÖRBUD LÄNGRE! Woppppppppp ;) haha skämt & sido. Nu ska jag väcka mitt hjärta och göra frukost till oss.

Muuuuums

Fortsätter att njuta av dagen med massa frukt doppad i smält choklad, fyyyyy så gott. Godast var helt klart jordgubbarna! Ahhhh.


Åh vilken härlig dag

Njuter ni av vädret lika mycket som jag gör idag? Hoppas det för åhhh va man blir på bra humör när solen tittar fram och man redigt känner hur den faktiskt värmer, trots att vi bara är i mars månad, underbart!

Har jobbat lunch idag för första gången och idag redigt kände jag hur jag tog för mig på jobbet och allt bara rullade på. Har var redigt roligt att jobba idag som dom gånger innan också såklart :) Men idag kändes det extra bra att jag inte bara gick bredvid utan gjorde det jag skulle göra.

Har suttit vid havet med mitt hjärta och ätit glass och bara njutit av stunden. Det är så härligt att bara njuta av livet när man kan och redigt känner hur livet blir ljusare och ljusare. ❤


Trött x100000

Är svin trött efter att jag och mitt hjärta låg och pratade om allt mellan himmel och jord typ hela natten och jag måste ta bussen 1 timme tidigare till jobbet bara för att det inte går någon annan. SUG! Upp och hoppa nu och göra sig redo, hörs senare idag.


Fullt upp

Har varit lite kass bloggning nu på sena dagar efter att jag börjat jobba så mycket och det har varit för jag har jobbat kväll. Men imorgon lovar jag er att jag ska blogga mycket så fort jag kommer hem från jobbet :) Nu blir det mys med finaste pojkvännen sen ska jag sova, upp vid 8 imorgon för att jobba lunch.


Hej tomaten

Igår gick jag och Teddy till solariet för att få lite färg. Och ja.. Färg det har jag då iaf just nu. Är helt röd som en tomat i ansiktet, rumpan, ryggen och benen haha snyggt, jätte snyggt verkligen! Är så himla svårt att sova när det blir sådär. Men har klarat mig igenom en natt isf haha. Hoppas det lägger sig så fort som möjligt.

Ska snart hoppa ur sängen för att äta frukost, sen göra mig iordning, gå till Apoteket och sedan åka och jobba. Fullt upp varje dag nu känns det som. Men jag klagar inte. Det känns helt underbart med ett jobb som jag verkligen trivs på och vill utvecklas inom.


Det ska va fint att leva


Lyx mat

Våffeldagen, vad är det emot när man kan lyxa till det med lyx mat med den man älskar mest av allt? INGENTING!! ❤ nu ska vi kolla på kontoret, Jersey shore, fotbollskanalen Europa och sedan BB. Fullt upp på tv:n ikväll :) Sen kommer jag sova gott med mitt hjärta och göra mig redo inför en ny jobbdag imorgon!


Jobb jobb jobb

Igår skev jag ju att jag hade hoppats på att få jobba och det fick jag, SKIT GLAD! Vid 3 ringde dom och frågade om jag kunde komma vid 4, så var snabba ryck! Idag myser jag med min underbara pojkvän hela dagen. ❤ hörs sen med lite mat bilder och sådär, hoppas ni njuter av den underbara solen och värmen som är idag.


Vakna upp utan bakfylla

Känns väldigt skönt att inte vakna upp bakfull och ha ångest idag. Känns ist otroligt skönt att jag jobbade igår, tjänade casch, sprang benen av mig, försökte göra så gott som jag kunde och att jag faktiskt fick jobbet. Är så glad för det. Så det jag gjorde igår måste ha gett resultat. Hade gärnat jobbat idag med haha, för så kul var det. Men får andas ut idag och imorgon och invänta måndag kväll för då ska jag jobba igen, BIG SMILE!

Dagens bild



Det finns så mycket frågor

Varför ska man alltid vara för snäll, varför ger man jämt så mycket men knappt aldrig får något tillbaka, varför är det så? Kan någon säga mig det. Och när ni ändå är i farten och ger mig svar kan ni väl också förklara för mig varför livet hela jävla tiden dag ut och dag in ska vara så komplicerat? Snälla! Ibland börjar man faktiskt undra hur mycket man betyder och om har gjort rätt val.


Döda fötter

Puhhh. Nu är jag hemma eller ja, jag har varit det ett tag. Har prov jobbat som servitris ikväll, sedan klockan 4. Är helt död i fötterna, jobba aldrig i Converse skor ett litet tips bara. Nu har jag slängt mig i soffan med ett stort leende på läpparna för på måndag börjar jag jobba heltid!!!!! Jag fick alltså jobbet, är över lycklig. Ska mysa med den lilla hunden nu, sen sova.

Det finns tusen frågor utan svar just nu, jag vet varken ut eller in. Hoppas på att finna dom svar jag vill ha, ganska snart helst... Ibland är inte livet det man hade hoppats på.


Dagens med stort D


Sovmorgon



Mys hunden

Teddys systers ena hund är hos oss ikväll. Hon är helt underbar, mysig, gullig & super söt! Vill verkligen ha henne, ihhhhhh.


BB Sipan har fått lämna



Jag tycker det är helt rätt av BB att plocka ut Sipan ur huset. Efter att ha sätt gårdagens avsnitt hoppas jag på att det väl nu ändå måste vara Hanna R:s tur att lämna BB på söndag, innan dom kommer få plocka ut henne själva och ta henne till en psykavdelning, för hon kan ju verkligen inte må bra av att vara där inne?

Ny kategori

Jag har infört en ny kategori som är dagens bild. Vad tror ni om det? Och ni undrar säkert vad innebär det med dagens bild för mig? Jo att jag varje dag kommer lägga upp bilder som bara kommer komma upp i huvudet. Det kan vara precis vad som helst allt från bajs mode hår vänskap kärlek örter ja, ni fattar va?



Snyggt

När man inte gillar att ha på sig jeans finns det ju faktiskt andra alternativ att välja på. Som tex dessa snygga trikåbyxor i haremstil från Halens för 129:- PANG PRIS. Finns även i färgen hel svart. Är redigt sugen på att klicka hem dessa och sedan dom i hel svart också. Men har ju shopping förbud. Men när man faktiskt behöver byxor så borde man väl få, eller? Ska smöra lite extra för min sambo idag och hoppas på att han ger med sig haha.



Dagens bild




Är det sant

Tio saker ni kanske inte vet om mig.

ett. jag går alltid omkring nästintill naken hemma. Varför? För att det är sjukt skönt att inte behöva ha en massa kläder på sig. Och sedan för att lära älska mig själv.
två. jag använder kill deo. Efter att jag sätt på BB att Hanna J använde det var jag tvungen att testa eftersom hon sa att den ger mer effekt. Och YES, det gör den verkligen. Tusen gånger bättre än tjej deo. Och lukten? Ingen som helst skillnad faktiskt efter att man smörjt på under armhålan. Lätt värt att testa.
tre. innan jag ska sova vänder jag alltid på täcket & kudden till den kalla sidan minst 5 gånger. Vill du inte ha det varmt? NEJ! Jag vill att det ska va kallt när jag ska sova, man blir ändå varm sedan när man sover. Onödigt att va varm från första början, visst?
fyra. jag vill ha ett eget sommarställe/lyx sommarvilla på Öland. Varför just där? För att jag älskar Öland och har varit där varje år sedan jag föddes.
fem. jag hatar att diska. Det gör väl alla? Nej jag tror faktiskt inte att alla hatar att diska, för jag vet att det finns människor i min omgivning som tycker om att diska. Själv tycker jag det är redigt jävla vidrigt med alla rester från mat hit och dit, det får mig att vilja spy och jag får verkligen panik när jag känner att någon nuddar min hand även om det bara är en grönsak. USCH!
sex. jag har lockigt hår. Varför har du aldrig lockarna? För att jag för tillfället hatar dom eftersom mitt hår inte är så pass långt ännu som jag vill att det ska vara så att jag kan använda lockarna. Kort hår = PUDEL!
sju. jag har alltid is i allt jag dricker. Varför? Behöver man ens svara på det? För att det ska bli så kallt och gott som det bara kan bli såklart.
åtta. jag är glömsk. På vilket sätt? Alla? Om jag precis tänkte att jag skulle göra nått och gör något annat först, har jag sedan glömt bort det jag skulle göra.
nio. jag beställer kläder, smink, skor & hår nästintill 1 gång i veckan. Har du råd med det? Nej, men jag är otroligt jävla bortskämd om jag ska vara helt ärlig och har varit det hela mitt liv. Och det kan bero på att jag är det ända barnet. Så tar fortfarande för givet att det är helt okej att beställa en hel hög med saker och sedan ringa till pappa. Men jag vet nu att det inte funkar så, så jag försöker tagga ner på det mer och mer. Man lär sig med tiden och man lär sig också hur allt funkar i livet när man blir mer vuxen och mognar med tiden som går.
tio. jag sätter alltid alla andra i första hand och tänker inte på mig själv. Varför? För att det bara är så. Jag älskar att hjälpa andra, vill jämt allas bästa. Jag är helt enkelt för godhjärtad och för snäll. Jag hade både vunnit på det och förlorat. Så det finns både för och nackdelar med det.

Friskt

Mmmmmm njuter av super goda ananas skivor i soffan till tunnelbanan. Haha tunnelbanan kopplas ihop för mig med när jag bodde i Stockholm och Towe kom på besök och vi levde loppan en kväll ute i Stockholm i klackskor och gratis dricka hela kvällen, och det slutade ju som det gjorde haha.



Vad faaaaaan

I februari var jag med i en tävling på Facebook om att vinna en plattång. Har inte tänkt mer på det. Sen idag när jag gick in på min mail i mappen övrigt där jag aldrig kollar annars så har jag fått ett mail att jag vunnit plattången!!!! Har nu mailet både han som hörde av sig till mig och det företag som hade tävlingen och hoppas såklart på att jag kan få plattången trots att det gått ett tag. Kanske ska börja bli lite mer uppmärksam? Haha.

 


Tillbaka

Nu har jag suttit här ett bra jävla tag och försökt få någon ording på det hela, och ja det börjar ju iaf lika nått :) Men ska försöka fixa nått dag för dag. För orkar inte göra mer just nu för nu ska försöka väcka min pojkvän till liv!!

Nytt nytt nytt

Sidan kommer under hela dagen vara att under uppbyggnad. Så om det ser ut som ett tonårsrum här när ni kikar in, ha förståelse och återkomm senare ist :)  Ha en trevlig dag så länge!

Bara kolla, okej?

 

 


Död

Känner mig det just nu. Är hur trött som helst så att jag bara skulle vilja somna om, men vet inte om jag ska sova en stund till eller inte. Hör inget på vänster öra heller? Haha koko kookkooo...


Inte nu nej nej nej

Håller på att bli sjuk :( Snorar och nyser som bara den. Har inte tid med att bli sjuk just denna vecka. Jag ska prov jobba på fredag! Fatta det ditt dumma snor, ta med dig nysarna och försvinn från min kropp. Återkom någon annan vecka, bara inte denna!! Eller så återkommer du inte alls.

Imorgon blir det att dricka te hela dagen och knarka halstabletter i mängder. Allt för att bli frisk. Så har ni några idéer på hur man håller sig frisk, för all del... GE MIG DOM idéerna nu!! :)


Varma mackor

Avrundar denna dag med varma mackor och mys med mitt finaste hjärta!

 


Vad fanns i paketet

Min nya snygga plånbok och min svarta plastiga väska som jag ska göra om lite på egen hand hade jag tänkt :) Nu väntar jag bara på mitt HM paket sen har jag shopping förbud för ett tag :( ahhhhhh!!

 


Mot... PREEM

 

 


Svarta byxor

Drog med mig mitt hjärta ner på stan förut för att hitta ett par svarta byxor. Jag som hatar byxor, usch! Men hittade ett par för 199:- men jag vet att jag enbart kommer att använda dom på fredag när jag ska prov jobba haha ja egentligen känns det rätt meningslöst men som sagt.. Vad gör man inte för att få ett jobb, ahhhh! Hittade även 3 ögonskuggor i enkla färger som jag alltid bär :) 3 stycken för 99:- pang pris och jag tycker dom är redigt bra också :) Så nu är jag super redo inför fredag!!

 


Här var det loppis

Om ni finner något intresse för dessa saker så släng iväg en kommentar så berättar jag mer om storlek och pris :)

 


Mmmmmm gott

 

 


På jakt

efter ett par svarta byxor/jeans tills fredag då jag ska prov jobba. Så ger mig ner till Lindex och hoppas på att dom kan ha något att komma med :) Jag som hatar byxor/jeans, men vad gör man inte när man MÅSTE! För vill verkligen ha jobbet. Tänker ladda inför fredag varje dag denna vecka.


Det är bara vi

Nu är jag tillbaka igen. Glada för det elleeeerr? Det hoppas jag fan ;) Hade en bloggpsus igår av lite olika anledningar som inte angår er, men också för att jag mådde skit igår och var bakfull. Då orkar man inte så mycket.

Kija åkte ur BB? Jag som hade hoppats på att sipan skulle ryka. Men den önskan gick visst inte vägen, stör mig enormt på honom. Visst stör mig på Kija också med sina jävla danser hit och dit.


Livet

Tar en bloggpaus idag. Återkommer imorgon.


Sa du fest eller

Inväntar Hanna & Filippa sen kör vi fullt ös! Hörs imorgon. SKÅL OCH TREVLIG LÖRDAG!

Pigg och glad

Goooooodmooorrrgggoooooon!! Haha problem? Ja, men kan inte ställa mig till vilken diagnos jag har. Dock säger Teddy att det är damp. Men han vet inte vad han pratar om. Eller? Haha skämt och sido.

Jag är redan vaken och har varit det i ungefär 45 minuter. På en lördag liksom? När hände det senast? Men jag ska inte klaga :) För vaknar hellre tidigt än att jag sover bort hela dagen.

Igår myste jag och Teddy hela kvällen vilket slutade mes att vi somnade på soffan haha. Men det var en mysig kväll igår :) Hoppas ni hade en bra fredags kväll!


Så var det fredag igen

Och tacos för typ 9 fredagen i rad haha

 


Prov jobba

Arbetsintervjun jag var på idag gick bättre än förväntat :) wopp wopp! Ska till Skillinge hamnkrog nästa fredag och prov jobba. Ska göra allt jag kan då för att verkligen få jobbet. Var så sjukt fint där och alla var så himla trevliga. Kändes verkligen som det skulle passa mig som handen passar i handsken. Så skänk mig en extra tanke nästa fredag vid 16.00!


Vart är du ifrån skomakaren?

 

 


Waaaaaah

Ska göra mig klar för att först tvätta vid 12 sen vid 2 ska jag på arbetsintervju, ihhhhh!! Hoppas mer än allt annat i världen just nu att jag får jobbet. Skulle vara så jävla skönt rent ut sagt.


Vem säger vi hejdå till på söndag

SIPAN SIPAN SIPAN SIPAN SIPAN SIPAN!!!!!!

 


Myspys

Avslutar denna torsdagskväll på bästa sätt genom en Magnum mandel, ahhhh fyfan så gott!!

 


Min andra halva

Nu är min andra halva hemma, alltså min sambo!! Som jag längtat efter honom hela dagen. Ska bara mysa med honom hela kvällen och kolla på fotboll och laga super god köttfärssås. Mysiga tider med den man älskar mest av allt är bland det absolut bästa som finns ❤ älskar dig Teddy över allt annat i världen. Du är bäst i världen & jag är lyckligast med dig. Det du och jag har, det har ingen annan.


Kööööööött

Igår skulle Teddy laga köttfärssås men efter några minuter kommer det "älskling kan du komma ut hit" han ville såklart ha hjälp med att göra köttfärssåsen, han är så gullig när han ska försöka laga mat och sedan ber mig komma ut och hjälpa han. Iaf slutade det med att jag gjorde en sådan sjukt god köttfärssås så det bara skrek kärlek i munnen! Så nu sitter jag här hemma och funderar på om jag ska gå ner till Ica och köpa köttfärs så jag kan göra det idag igen, ahhhh. Redigt sugen på det och sedan sallad till, mhmmm mmmm :)

Gina har släppt smink

Klickade in på Ginas hemsida förut som jag i vanlig ordning gör varje dag, och klickar alltid på nyheter. Och idag hade det kommit in en hel hög med smink och liknade. Fastande för en hel del saker som jag gärna skulle lägga i min sminkbox! Ta och klicka in på deras hemsida om ni inte redan gjort det. Sjukt bra priser också men om det är prisvärda saker har jag inte en aning om, men kanske alltid värt att prova? :)


1 maj

Har helt glömt bort att berätta hur det gick igår när vi träffade nya hyresvärden angående om vi skulle få lägenheten och JAAAAAA VI FICK DEN!! Så den 1 maj säger vi hejdå till detta skit och välkomnar en ny lägenheten med bastu bland annat. Vi kommer även få måla och tapetsera bäst vi vill och vi behöver inte betala ett piss, hur chill är inte det då? Och jag kommer få min gå in garderob!! Ahhhhh vad jag längtar.


Citron vatten

Börjar dagen med citron vatten för att öka på matsmältningen tydligen? Men man kanske inte ska tro på allt man läser heller, men det går ju alltid att testa :)

Men vad jag gör uppe nu är för att det ska komma några gubbar hit för att kolla på ventilationen. Dom skulle vara här vid halv 8 men har ännu inte kommit. Såna där gubbar och hålla tiden går ju verkligen inte ihop sig! Hoppas dom kommer snart för annars har jag gått upp helt i onödan. Och då blir det en smäll, haha skämt och sido!


Premiär för djungelns drottning

Har ni kollat på djungelns drottning ikväll som hade premiär? Det har jag gjort och fått mig ett par rediga skratt. Vissa av dom är ju redigt pantade haha. Ska kolla på detta nästa vecka också vid 22.00! Gör ni det också och få er ett gott skratt ;)


Jag älskar dig ❤


Nya favvis lokan


Fika


Glass i stora lass

När man äter första glassen för året ute i solen och vid havet då känner man att sommaren närmare sig mer och mer, jag och T har planer på att göra det efter att vi träffat våran nya hyresvärd :) Men varför ska det vara så svårt att välja glass för? Jag älskar Magnum glasserna!! Speciellt dubbel, som ej finns kvar längre, ahhhh. Sedan är mandel den bästa favvisen i min mun. Har ni någon favvo glass från GB? :) Det är sjukt vad glassarna har stigit i pris under åren..

 


Andra dagen

Utan att äta en ända godis bit, chips eller dricka läsk. Känner mig redigt jävla duktig, och att jag igår gick från affären utan att köpa godis, chips eller läsk är ett extra stort PLUS för min del. Fick ist med mig massa frukt och vitaminer hem och även det kändes redigt bra. Hoppas detta kan hålla i sig nu! Så fort jag känner socker suget tar jag en morot och knaprar på.


Ny dag med mycket roligheter

Idag ska vi träffa våran nya hyresvärd och göra klart allt med den nya lägenheten som vi ska flytta in i den 1 maj!! Så spännande :) Det kommer bli tusen gånger bättre än detta. Vill verkligen flytta nu nu nu nu!!

Har ni märkt att jag inte sover till 1-2 om dagarna längre? Utan numera till 9-10 ist underbart är det. Känns bra att jag äntligen vänt tillbaka på dygnet igen. Känner mig mycket piggare i kroppen och allt när jag inte sover så länge :)

Nu ska jag göra en massa övningar här hemma för hela kroppen, PRESSA!! Laddade ner en massa gratis appar igår som kommer vara till stor hjälp känns det som, är som sagt alltid lättare när man har motivation.


Idag är det en bra dag

Precis vad det har varit och är :) Började dagen med en god och nyttig frukost med mitt hjärta. Sen ringde min handledare från arbetsförmedlingen och sa att jag skulle söka ett jobb som servitris på Skillinge hamnkrog så gjorde det och 10 min efter jag skickat mitt CV och det så får jag svar av han och blir då dit kallad på fredag!! Sen avslutade jag denna dag med att träna fotboll. Och nu ska jag mysa med mitt hjärta sen inta sängen :) spännande va? Haha hoppas ni antecknar precis allt ;)


Solsken och nyttiga klubben


Wooppp wopp nyttiga tjejen


Det där med att komma ihåg

vad det är man ska handla hem från affären är inte alla gånger så lätt, eller kanske det bara är jag som tappat minnet nu när jag blivit 1 år äldre? Haha. Hur som helst för oss som har iPhone så är det väldigt enkelt och smidigt att gå in på anteckningar och skriva upp sin lista där på vad det är man ska köpa hem från affären.

T ligger fortfarande och sover så gott, så jag har tänkt hoppa i mina mjukis kläder och trippa ner till Ica och inhandla frukost till oss. Kanske frukost på sängen? Eller frukost vid tv:n till BB avsnittet som vi aldrig hann och kolla på igår då jag somnade innan klockan 11!

Glöm inte: drick mycket under dagen! Minst 6-10 glas.


Pressa

Börjar denna soliga och härliga dag med en inspirations bild så jag hela tiden under dagens gång har den i huvudet och då tänker på vad jag stoppar i. Skit smart enligt mig. Man tänker liksom till en extra gång då!


Överraska mitt hjärta

T är på träning och jag ligger hemma i soffan och kollar på Skärgårdsdoktorn, hur bra som helst. Men sen kom jag och tänka på att mitt hjärta säkert kommer vara jätte hungrig när han kommer hem. Så tänkte vara lite gullig och överraska honom med mat på bordet ikväll :) Kyckling i ugnen, pommesbollar, sallad, sås och vitlöksbröd. Hoppas bara han är hungrig och kommer uppskatta det jag gjort haha. Annars har jag ju misslyckats rätt så rejält.


Vidrigt

Ingen kunde väl missa armhålan med hår i lördags på melodifestivalen? Haha både jag och Teddy fick oss ett gott skratt och idag ligger det ute på Aftonbladet. I dagens läge känns det som man kan bli "känd" för nästan vad som helst.


Paket av mamma

När vi var i Kristianstad i lördags och träffade pappa så hade mamma skickat med pappa en massa paket eftersom jag och Teddy fyllde år i januari och februari :)

I ett av paketen låg det en mixer. Den kommer att komma väl till användning, har velat ha en sådan länge så jag kan göra massa goda smoothies. Nu har jag äntligen en så nu kan jag mixa bäst jag vill med alla frukter :)


Här glider kingen IN

Vad tycker ni om att Roddan har gått in i BB huset i år igen? Och att Hannah åkte ur igår? Det hände mycket där på en och samma gång.

Det var tråkigt att Hannah drog igår. Jag tror faktiskt att hon är en jävligt snäll person och att även hon är en människa med mycket känslor. Bara att hon inte visar dom. Tycker hon har blivit illa behandlad i huset. Visst hon har provocerat också. Men fan.. Det finna väl ändå gränser för mobbning! Att Sipan kan stå och skrika YES YES YES när Gry säger att Hannah ska lämna är helt jävla respekt lös och han borde åkt ur igår så som han beger sig där inne. Hoppas att Roddan sätter han på plats nu och att Roddan vinner hela skiten!! :)



En rejäl frukost


Ljuset in i sovrummet

Igår var det sjukt varmt när vi skulle sova. Så fick öppna fönstret. Nu på morgonen kunde man höra fåglarna kvittra, ljuset som lyste in i sovrummet och man kunde se en klarblå himmel och en stor sol. Helt fantastiskt underbart :) Nu vet man att vi går mot ljusare tider och det ger mig tusen så gånger mer energi och motivation i kroppen!

Funderar på om jag ska gå ner till havet och försöka få tag i några härliga bilder nu när vädret är så härligt.


Känslorna måste få komma ut

Itdckirashoönvysagjöpijhbbllgdaazvöpgdck :@ okej? Så känns det just nu iaf! Godnatt....


Nu har man ätit för 1 vecka


Det är svårt att välja pizza


Dagen igår

Hade en underbar dag igår med mitt finaste hjärta i Kristianstad. Vi träffade pappa, var på hockey, käkade på donken, hittade ett godis hus, skrattade, sjöng med i alla låtar på vägen hem i bilen och visade kärlek till varandra hela dagen. Avslutade också lördagen med att kolla på melodifestivalen, mysa, äta godis och låten jag ville skulle vinna VANN SÅKLART :)


JAAAAAAAAA


Njuter av att det är helg


Vem hejar ni på ikväll

Ska ni se på melodifestivalen som börjar om 15 minuter? Det ska iaf jag och mitt hjärta göra!! Jag hoppas att Loreen vinner och får presentera Sverige :)


Hockey

I Kristianstad med älskling och pappa för att kolla på pappas tjejs barn Lorentz!


Stressig dag

Okej.. Idag har vi en stressig dag framför oss. Men ändå en rolig och härlig dag!!

12.00 har Teddy match
14.00 ska vi vara i Kristianstad för att träffa pappa ❤ sen efter det ska vi storhandla, äta på donken och sedan har vi nog bestämt oss för att kolla på bio troligen. Vi får helt enkelt se vart dagen tar med oss på för roligheter :) Jag ska försöka uppdatera så mycket som jag bara kan.


Kan killar tvätta

min pojkvän kan iaf inte tvätta eller jo tvätta kan han, men han kan fan inte läsa en text på tvättlappen som sitter påser klädesplagg som ska tvätta. Idag har han krympt mina favvo tröjor till sådär storlek 140!! Bra jobbat eller hur? Haha nu i efterhand kan jag inte annat än att skratta åt det. Men förut hade jag redigt med damö och sen mens på det, ja ni tjejer fattar.. Hur svårt kan det vara att fatta när det står " FÅR INTE TORKTUMMLAS "?!!!


Så var det fredag igen

och då äter vi tacooooooos :)


Bus bus bus hel tiden

Teddy trodde han var skit rolig igår som skickade ett sms till 118800 medans jag var på toa, hahahhaha skit skoj!


På väg

Till Kivik på bussen för en arbetsintervju!!!!!! HÅLL TUMMARNA :)


Vad ska menas med detta

Är jag vuxen nu? Fått hem vårat Ica kort och även brev om min allmänna pension? Haha.


Jag står rakryggad idag

Jag hatar ingen i denna värld, för att för mig är hata är ett mycket starkt ord, jag bara ogillar vissa människor som jag har anledning till att ogilla. Människor hatar mig för att jag är och vågar vara mig själv som dom själva inte vågar och för att jag alltid säger som jag tycker och tänker. Jag har gjort många misstag i mitt liv, men jag har också lärt mig av mina misstag och alltid försökt rätta till allt när jag själv insätt att jag gjort något fel. Men nu har jag landat och står med båda fötterna på jorden mycket är tack vare att jag har världens bästa, finaste, vackraste, underbaraste, snyggaste, snällaste & sötaste pojkvän man kan ha ❤ min pappa, mamma & syster är den dyrbaraste och mest omtänksammaste familj som finns ❤ min farmor & farfar finns inte längre här på jorden, men det är dom som lyser klarast på himmelen och ger mig krafter varje dag ❤ mina vänner jag har är dom underbaraste som gått i ett par skor, dom är inte många men det är dom bästa ❤ jag känner mig även trygg med mig själv och lär mig dag för dag att älska mig själv för den jag är eftersom dom jag har runt omkring mig gör det. Jag är inte den som alla tror att jag är. Lär känna mig och mitt inre och hur jag är som person innan du dömer mig för vad utsidan speglar sig i dina ögon. Lyssna inte på alla andra, bilda din egna uppfattning.

Godnatt alla ni som älskar, hatar, gillar och ogillar mig :) KÄRLEK FRÅN MICHAELA! Puss & kram


Sjukt gott och sjukt billigt

Nästan alltid när vi är och handlar får denna sjukt god chokladkaka följa med hem. Den kostar endast 5-6 kronor och är en favvo! Finns både i ren choklad och även med nöt. Jag gillar bäst den rena chokladen.



Kan killar måla naglar

Vänster handen är alltid lättast att måla men sen när det kommer till höger och man ska måla med vänster, då går det liksom åt helvete iaf för mig haha. Så jag bad Teddy om hjälp. Men fick skrika STOPP med en gång för han gjorde det till och med sämre än vad jag gör det med vänster handen, och då är det illa, han liksom tryckte på den röda färgen han drog inte utan tryckte och snurrade runt med penseln haha.


Är du nöjd nu pappa? :)


Smycken

Hittade en sida igår med super fina egna tillverkade smycken. Perfekt sida för tex födelsedag, dop, morsdag och liknande eller om du bara vill visa din kärlek till någon du håller kärt eller som tack för hjälpen. Mycket värd sida enligt mig :)
Ta och klicka in på sidan - http://carolinessmyckeskrin.se/ finns även på Facebook sök på - Carolines Smyckeskrin



Många måsten

Jag måste gå till Apoteket, jag måste gå till Ica, jag måste gå och lämna några brev, jag måste gå till stan och hitta en kalender, det är så mycket måsten just nu. Men vart finner man all energi till alla måsten när vädret utanför fönstret är värdelöst?


Vad in i helvete är detta

Igår var det solsken och klarblå himmel, och idag vaknar vi upp till detta?!! VAD FAN HÄNDE UNDER NATTEN?!


Nu går det undan

Klickade in på blocket förut och fann dessa 3 soffor till SUPERPRIS, så imorgon vid 09.59 ska jag slänga mig på telefonen för att va först och fråga om dom kan lägga undan en soffa till oss på lördag, då vi ändå ska åt det hållet soffan ligger åt. Hoppas hoppas hoppas att dom verkligen kan lägga undan den vi vill ha. (bara att vi inte vet vilken vi vill ha) haha. Är iaf en sådan här soffa vi har letat efter i över 6 månader. Så ihhhhhhh, HOPPAS TUREN ÄR PÅ VÅR SIDA IMORGON!!


Snyggt snyggt snyggt från gina


Detta jävla hår

Är redigt trött på att va röd i skallen. Vill ha ljust brunt hår, NU med detsamma tack. Ska försöka bli av med detta röda helvete så fort som möjligt. Vill ha det ljusare, för har kommit på att jag och rött inte hör ihop längre. Delvis för att jag nästan bara har svarta kläder (som är det bästa som finns) och sen för att jag inte heller trivs i det röda. Vill just nu bara slita av mig allt hår..


HM


Hembakad pizza


Vad håller HM på med


Snyggt till mobilen

Detta skulle jag inte tacka nej till, det skulle sitta som en smäck på min Iphone.
Skalet hittar ni här, finns även massvis andra skal - www.jbutiken.se/



Möte och en runda på stan

Godmorgon världen. Hur underbart är det inte att vakna upp till strålande sol när man vet att man ska sitta på ett möte som man redan varit på 4 gånger innan. Irriterad man blir på sånt där. Usch.

Ska gå en runda på stan sen. Fick order av pappa igår att jag var tvungen att köpa en kalender så jag kan skriva upp allt jag ska göra. Så är väl bäst att jag köper en då. Och jag kan faktiskt hålla med att det behövs. För jag är glömsk som en guldfisk. Hehehehe.


Träna

Vädret är helt fantastisk så snurrar på mig fotbolls skorna och åker till Skillinge för att lira fotboll med ett helt galet grymt gäng! Wopppp wopp. Fotboll är livet, fotboll är BÄST. Fotboll är vad man kan kalla för en redig sport.


Nått jag vill uppleva i sommar


Nelly.com


Man ska aldrig ge upp

Idag har jag blivit erbjuden att ställa upp som modell inför en plåtning med tema 80-tal under ett café besök, SUPER SKOJ!! Och jag tror jag har bestämt mig för att tacka ja. Kan alltid vara kul att testa.

Dagen har flytit på och jag ska till Kiviks Hotell på fredag för en arbetsintervju, ihhh SPÄNNANDE!

Ord till alla er där ute


Redan planer för helgen

Det är bara måndag än och vi har redan en full bokad helg som jag ser fram emot extra mycket eftersom jag ska få träffa världens bästa pappa!!!

På fredagar tvättar alltid vi, för då har vi ändå bara fredags mys med tacos och massa gott. Mysfaktor på högsta nivå, det är ju faktiskt det fredags kvällar är till för.
Lördagen kommer vara lite stressig.
12.00 Teddy har fotbollsmatch.
16.00 Pappas tjejs barn spelar hockey turnering i Kristianstad så vi ska åka dit och kolla på honom och sedan gå ut och äta med dom. Ska bli så kul att träffa pappa, saknar han jätte mycket!! ❤
Söndag har jag fotbollsmatch.


Sova är skönt

Har en sovandes gullig pojkvän i knät som snarkar så gott så jag inte vill väcka han :) Hittar inte TV-dosan så glor på nått med fiske haha väldigt spännande... Vad gör man inte för sin kärlek? :) ❤


Alla ser vi olika ut

Dessa bilder ger mig inspiration och motivation till vad jag vill uppnå med mig och min kropp och det är mitt val som ingen kan få mig att ändra på.

Är det någon/några av alla mina bloggläsare som just nu också håller på att gå ner i vikt? Och inte har så mycket motivation till det? Isf kan ni väl slänga in en kommentar här så kan vi peppa och ge varandra motivation till att lyckas med det vi vill :) Det är alltid lättare om man är 2 eller ett par stycken och kan ge varandra motivation och peppa varandra till dom mål man har satt upp. Hör av er om ni är i samma sits som mig så kan vi hålla kontakt och se vart våran träning leder oss :)

Jag är just nu en blandning av benen i mitten och kroppen till höger längst upp. Vill helst uppnå kroppen längst ner till höger eller vänster. Vad är era mål? :)

Att ha en bild framför sig hur man vill "se ut" gör saken mycket enklare tycker jag. Ett exempel är att ha bilden du vill uppnå som bakgrund på din mobil, då ser du den hela tiden och tänker på vad du stoppar i dig. Det kan va jobbigt i början att se bilden dag ut och dag in, men vill man lyckad ska man satsa allt och tar man sig igenom allt det jobbiga i början flyter det bara på dag för dag och man tänker till en extra gång :)


Symaskin

Jag har fått någon konstig(?!) ide för mig att jag vill ha en symaskin. Fast egentligen är den inte konstig eller okej, jag är 23 fast känner mig som 43 just nu när jag säger att jag vill ha en symaskin haha. När mamma frågade mig för några månader sen om jag ville ha en då bara skrattade jag åt henne. Men nu känner jag verkligen att en symaskin är till stor hjälp som tex att sy gardiner, kuddöverdrag och massa snyggt och mysigt till hemmet och jag som även älskar att sy kläder, väskor och snygga till/göra om gamla kläder, väskor och liknande :)



Jag mår illa, illa illa

Har haft en hemsk förmiddag. Har spytt och spytt blod, mår inte alls bra idag. Så ligger just nu på soffan och kollar på film och försöker piggna till. Vill egentligen ut i solen, men har inte någon som helst motivation till det :(

Ge mig styrka, ge mig kraft!


När det blir tomt

Ni vet på morgonen när ens sambo försvinner ur sängen, visst är det oftast så att man inte kan somna om igen då? Så är det iaf för mig. Och jag undrar varför det är så egentligen? Det måste ju ha nått med att göra att man kanske inte kan koppla av på samma sätt som man kan då sambon ligger bredvid, eller att man inte känner sig trygg, så är det nog hur det känns för mig iaf. Sen är det ju självklart ingen höjdare alls att somna om själv heller när man inte känner närheten av den man älskar och att inte ha någon att krama, pussa eller hålla om. Hur mysig är en sönder dreglad kudde att pussa på?


Öhhhhh

Idag mår man helt klart som man förtjänar, dock är inte jag lika dålig som min sambo är han har ens inte gått upp än haha. Men han får sitt straff sen genom att gå och hämta pizza till oss ;) Ska köpa en stor fet flötig familj pizza idag med extra allt på av kebab, pommes och sås, fyy vad gott det ska bli.

Matchen igår gick inget vidare, vi förlorade med 5-1, men var våran första träningsmatch vi spelade tillsammans och dom vi mötte hade spelat 3 träningsmatcher innan tillsammans och har spelat ihop i ett par år, vi var ett helt nytt lag så tycker det var bra ändå för att vara första gången. Tror det kommer bli ett bra år bra i Gislöv som... Målvakt?!

20års partyt igår hos Ivan var jävligt roligt. Att festa med ett helt gäng med killar kan inte bli annat än galet. Märkte igår att det är mycket snack om fotboll vilket inte är så förvånade ;)

Avslutade kvällen med att kolla på ett avsnitt av BB och äta piroger i massor med min sambo som jag älskar över allt annat. PUSS!


Lördagens kväll i bilder


Ladda, tagga, peppa, kötta

Solen skiner och det är plus grader ute, perfekt väder för att spela fotboll i och jag laddar upp med en rejäl frukost.


Jag är trött

Vet inte vad jag gör vaken nu. Kom i säng runt 4 tiden och är vaken redan nu. Det stämmer liksom inte. Vill sova minst 1 timma till. Så ska försöka med det nu så jag är laddad inför dagens alla planer :) Sol och klar blå himmel ute, man blir genast tusen gånger så peppad och på bättre humör till allt.


Movie time

Minns ni denna film, CROSSROADS?! Kollade konstant på den jämt jämt jämt innan när jag bodde hos pappa. Det var liksom filmen att somna till varje kväll. Och då man kanske också även hade Brittan som sin förebild? Haha, ja tider det där.

Ska passa på och kolla på den nu när pojkvännen ändå sover :)


Stressa

Kommer inte hinna blogga mycket imorgon (lördag) känner jag för dagen kommer vara hur stressig som helst. Fullt upp med andra ord, men ska försöka blogga så mycket som jag bara kan.


14.30 samling
16.00 fotbolls match
19.00 duscha, äta, fixa mig, beställa taxi
20.00 20års fest

Fattar inte hur jag ska hinna allt mellan 19.00 - 20.00 på 1 timme? Jag är tjej och behöver tid på mig. Som att tex välja kläder, hur lätt är det? Hur man ska ha håret? Hur man ska ha sminket? Vad man ska ha för skor? Det är mycket att tänka på som tjej ;)


Fredags mys

Idag har vi stor städat här hemma. Skurat alla golv i hela lägenheten & det kan jag säga att det behövdes verkligen för fy fan rent ut sagt vad vattnet blev svart. Usch fy och blä. Tänkt att man lever i skit om man inte är pedant då och ett städ freak ;) vilket vi inte i denna "familj" är haha.

Har myst med min underbara sambo resten av dagen/kvällen. Vi har lagat tacos och kollat på film. Typiskt "fredagsmys" här hemma hos oss :)


Ni var för små

ANVÄND ALDRIG FÖRSMÅ FOTBOLLSSKOR!! Eller rättare sagt låna aldrig din pojkväns fotbollsskor. För då kan ditt resultat bli såhär. Gör sjukt jävla ont och jag kan inte gå på tån utan får luta den åt sidan haha lyckat!

Tår är jävligt fult för övrigt ;)


Fredag

Klarblå himmel och en strålande sol, underbart underbart underbart men fan... Inleder denna fredag med att besöka tvättstugan i några timmar.


Tidsfördriv

Move the box är en app som är gratis att ladda ner. Det är ett spel där du ska flytta lådor på ett visst antal "steg" när du klarat en hoppas du till nästa "bana" det varierar från lätt, svårt & mera svårt, typ. Det är väldigt beroende framkallande och när man inte kan lösa en "bana" finns det risk för utbrott och att man kam bli dum i huvudet. Vågar du ta chansen att spela? Jag har gjort det, därför är jag som jag är nu ;) haha.


Snart är det en ny helg

Redan imorgon faktiskt haha. Har ni några planer inför helgen? Våran helg är så gott som fullbokad vilket jag gillar!! Det väntas tvättdag, fotbollsmatch, jobb, 20 års party och en rejäl bakfylla som i vanlig ordning ;) ser ut som en bra och stressig helg!

Någon som har tips till hur man slipper bakfyllan?


Visa kärlek varje dag

Jag är en bra flickvän visst? Jag visar min kärlek att jag älskar honom genom att lägga en lapp i hans snusdosa så han ska fatta att det inte är bra att snusa ;)

 


Fotbolls vecka

Mycket fotboll denna vecka för både min & min pojkväns del, men jag klagar inte för fotboll är L I V E T!! ❤ har varit träning måndag, tisdag, onsdag & idag, igår var det även fotboll på tv och varför inte klämma in en tränings match för mig med nya laget på lördag mot Tomelilla. Sa någon fotbollsnördar?


Tips

Vill tipsa om en sida där man kan ladda ner olika tecken snitt, skit smidigt och enkelt. Bra va?

Sidan hittar ni här - http://www.dafont.com



Vad tycks

Om min nya design? Jag är hel nöjd, tycker den är väldigt enkel men ändå snygg. Hittade den på en DANSK(?!) sida så har fått göra om så gott som allt. Var ett helvete i början, men jag fixade det. Har även lärt mig en hel del annat om att göra en design. Så var helt klart värt allt slit. Dock har jag inte fixat en header ännu, FÖRVÅNADE? Haha det är inte jag iaf, men lovar att jag ska fixa en så snart som möjligt , håll uuuut bara ;)

Älgarna demonstrerar

Jag läser varje dag Aftonbladet och ser ALLTID något roligt. Som tex detta med älgarna. Fast är det egentligen så roligt för tex denna "bonde" som lägger ut pengar på mat till sina hästar som blir iväg jagade av älgarna?

Läste på kommentars fältet som finns på Aftonbladet där människor skriver att "dom kan väl dela på maten hästarna & älgarna"? Fast då är ju min stora fråga varför dom ska dela? Det är ju inte så att denna "bonde" har köpt mat för tusentals kronor åt älgarna, utan åt sina hästar. Jag har själv haft häst så jag vet hur dyrt det är med foder.

Finns ju vissa människor som köper mat och get till andra djur som lever i skogen och det tycker jag är jätte fint av dessa människor. Men bara för några få gör det, behöver inte alla göra det. Alla kanske inte har råd till att göra så hur mycket man än skulle vilja och bara för att man inte kan så tycker inte jag att man ska bli kallad för mördare?! Det finns ingen lag på att vi människor måste köpa mat till dom djur som lever i skogen.

Allt är upp till var och en om man vill dela med sig av sitt foder till djuren i skogen eller om man bara vill ha det foder man köpt till sina djur. Det kan ingen annan avgöra än man själv och om man inte väljer att dela med sig ska man inte behöva bli kallad för mördare.

Sen tycker jag personligen synd om alla dessa djur som lever i skogen och att inte dom ska behöva bli skjutna av en massa jägare. Det är fel enligt mig, för dom ska också få leva, men dom kan ju lära sig att hålla sig borta från vägarna tycker jag ;)